Home « Relaţii « V-aţi îndrăgostit? Semne care decodează acest sentiment

V-aţi îndrăgostit? Semne care decodează acest sentiment

Adaugat pe 25 aprilie 2013

dragoste Este acel sentiment ameţitor pe care îl experimentaţi dragoste? Analizaţi semnele prezentate în continuare pentru a descopri dacă v-aţi îndrăgostit!

Dragostea este un sentiment minunat, care vă face să plutiţi. Acest sentiment nu este uşor de definit, deoarece se caracterizează prin forme şi etape variate. Dragostea începe cu un sentiment de fericire ameţitoare şi se transformă treptat într-un sentiment mai matur şi de lungă durată.

Cei mai mulţi dintre îndrăgostiţi care sunt împreună de câţiva ani nu mai simt aceeaşi exaltare ca la început, considerând-o imatură şi trivială.

La început, dragostea poate fi confuză, în special dacă experimentaţi acest sentiment cu o persoană nouă. Vă sperie şi vă oferă o senzaţie de încântare copleşitoare în acelaşi timp.

Analizaţi semnele următoare, iar dacă vi se potrivesc cele mai multe dintre ele, înseamnă că sunteţi cu adevărat îndrăgostit(ă), acesta fiind un posibil început al unei relaţii minunate care v-ar putea schimba viaţa în bine.

O persoană minunată, perfectă!

Atunci când începeţi să vă îndrăgostiţi de cineva, toate atributele ei par perfecte. Şi cu cât o priviţi mai mult, cu atât pare că este din ce în ce mai minunată. Nu vă puteaţi imagina pe cineva mai bun în întreaga lume, şi ceea ce este mai important, nimeni mai potrivit pentru dumneavoastră!

Nu vă puteţi concentra

Vă simţiţi constant distrat şi aveţi dificultăţi în a vă concentra la orice altceva în afară de această persoană nouă care a apărut în viaţa dumneavoastră. Locul de muncă, prietenii sau angajamentele trec pe locul doi.

Vă simţiţi altruist(ă)

Nevoile persoanei de care v-aţi îndrăgostit au prioritate. Doriţi să sacrificaţi propriile nevoi pentru a o face fericită, deoarece dacă ea este fericită şi dumneavoastră sunteţi fericit(ă).

Emoţii

Vă veţi simţi emoţionat(ă) de fiecare dată când vă veţi îndrăgosti. Acest entuziasm este însoţit, de asemenea, de dezamăgiri rapide, atunci când persoana iubită nu acţionează conform aşteptărilor dumneavoastră.

Visaţi cu ochii deschişi

Mintea dumneavoastră evadează în lumea fanteziei aproape toată ziua. Puteţi fi în mijlocul unei şedinţe sau a unei discuţii cu prietenii, dar dumneavoastra puteţi visa cu ochii deschişi la momentele petrecute cu persoana iubită.

Timpul nu este suficient

Atunci când sunteţi îndrăgostit(ă) de cineva, timpul pare că se opreşte atunci când sunteţi împreună. Cu toate acestea, timpul nu este suficient! V-aţi putea petrece întreaga zi unul în braţele celuilalt, dar momentul în care trebuie să vă spuneţi la revedere este cel mai dificil.

Atât de drăguţă!

Orice gest al persoanei pe care o iubiţi pare a fi drăguţ şi fermecător. Poate fi ceva trivial precum felul cum îşi trece mâna prin păr sau cum zâmbeşte atunci când îi faceţi un compliment, însă, pe dumneavoastră aceste gesturi vă pot face să vă topiţi într-o secundă!

Gelozie şi posesivitate

O să vă simţii foarte posesiv(ă) cu partenerul/ partenera. Cel mai probabil nu îi veţi arăta aceste sentimente persoanei de care v-aţi îndrăgostit.

Momente fericite

Păstraţi amintiri şi atribuiţi momentelor petrecute împreună o semnificaţie mai frumoasă, mai semnificativă, mai dramatică. Ceva trivial precum a servi o cafea împreună într-o după-amiază vă poate convinge că este cel mai fericit moment din întreaga dumneavoastră viaţă.

"Locul nostru"

Atunci când vă îndrăgostiţi, începeţi să denumiţi anumite spaţii cu "locul nostru" sau "locul unde au prăjituri care ne plac nouă". Astfel, vă veţi simţi mai apropiaţi, creionându-se amintiri împreună mai rapid, relaţia dumneavoastră părând mai importantă şi plină de semnificaţii.

Hipnotizat(ă)

Vă simţiţi hipnotizat(ă) atunci când ascultaţi ceea ce zice persoana iubită. Nu vreţi să înceteze să vorbească şi aţi putea petrece întreaga zi observând cum se mişcă acele buze atât de frumos. De fapt, uneori puteţi fi atât de fascinat(ă) de buzele celuilalt încât să nu realizaţi ceea ce vorbeşte.

Răspândiţi vestea

Atunci când iubiţi, nu vă puteţi opri din a vorbi despre asta. Nu puteţi înceta să spuneţi cât de minunată este persoana respectivă, cât de minunat vă simţiţi şi cât de romantică pare întreaga lume dintr-o dată.

Momente speciale

Vă gândiţi constant ce anume aţi putea face pentru persoana iubită. Dacă sunteţi la cumpărături aţi vrea să îi cumpăraţi ceva. Dacă sunteţi într-un loc drăguţ cu prietenii, vă gândiţi cum ar fi să aduceţi această persoană specială în acel loc etc.

Fostul partener/ fosta parteneră dispare

Poate aţi fost bântuit(ă) de amintiri în ultimele luni, dar dintr-o dată fostul partener/ fosta perteneră nu vă mai răneşte. De fapt, nu mai există!

V-aţi găsit alesul/ aleasa

Nimeni nu mai pare la fl de atractiv şi perfect ca noul partener/ noua parteneră. Puteţi merge într-un club şi să întâlniţi cele mai atrăgătoare persoane, dar nimeni nu pare a fi la fel de încântător ca persoana de care v-aţi îndrăgotit.

Vă ţineţi de mână

Nu puteţi să vă dezlipiţi mâinile de persoana cu care sunteţi. Vă ţineţi de mână atunci când vă plimbaţi, când vorbiţi sau chiar când sunteţi la un restaurant - chiar dacă va trebui să folosiţi doar o mână pentru a porţiona mâncarea.

Un viitor măreţ

Vă faceţi planuri, vă imaginaţi cât de minunaţi vor fi anii viitori alături de această persoană.

Melodii de dragoste

Poate vă displac melodiile de dragoste, dar atunci când vă îndrăgostiţi nu vă mai puteţi opri din a asculta melodii romantice, în care vă regăsiţi. Melodiile de dragoste vă fac cumva să iubiţi mai mult, mai ales dacă versurile coincid cu propria poveste de dragoste.

Prin urmare, sunteţi îndrăgostit(ă)? Aceste semne vă ajută cu siguranţă să descifraţi starea dumneavoastră de spirit. Câte dintre aceste semne vi se potrivesc?

Sursa: lovepanky.com - Sursa foto: uniquelifeguide.com

Comentarii

Articole similare

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Cum sărutați pentru prima dată o persoană

Primul sărut a reprezentat întotdeauna unul dintre cele mai dificile momente la începutul unei relații. Dacă ați trecut ușor peste acest pas, înseamnă că sunteți o persoană norocoasă. Primul sărut este întotdeauna un moment dificil...

Ce haine purtăm de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day este sărbătorită în întreaga lume pentru a celebra cel mai frumos sentiment: dragostea. Nu este sărbătorită doar de cupluri, ci și de prieteni. Dacă aveți cu cine să petreceți această zi...

Ce facem de Ziua Îndrăgostiților?

Ziua de 14 februarie este una cu o semnficație specială și trebuie sărbătorită oferind multă afecțiune și cadouri persoanei iubite. Iată câteva idei pentru a vă petrece timpul...

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Dacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să...

6 pași îndrăzneți pentru a vă atinge țelurile în acest an

Drumul spre succes a fost întotdeauna presărat cu sacrificii. Dacă doriți să vă atingeți obiectivele personale în acest an, nu există scurtături. Primul pas este cel mai dificil, însă și cel mai curajos...
Publicitate