Home « fashion & style « Trucuri pentru un selfie reușit

Trucuri pentru un selfie reușit

Adaugat pe 17 aprilie 2014

selfie reusitaÎn era internetului și a smartphone-urilor, este esențial să cunoașteți cum să realizați poze sau selfie-uri de calitate. Indiferent dacă iubiți sau nu acest trend, este util să știți cum puteți face o poză de calitate. Iată câteva sfaturi pentru un selfie reușit:

1. Iluminarea bună este cheia

Iluminarea reprezintă un factor important, care face diferența între o poză bună și una rea. Dacă se poate, folosiți cât mai rar blițul aparatului foto sau al telefonului și asigurați-vă că în spatele dumneavoastră nu se află o sursă de lumină - aceasta ar ruina orice poză. Pentru un aspect natural, profesioniștii în domeniul fotografiei recomandă să stați lângă o fereastră. Veți obține o poză cu o lumină delicată și un aspect atrăgător. Momentele potrivite în care puteți face o selfie reușită sunt dimineața și seara.

(Citiți și "Trucuri pentru a arăta bine fără machiaj")

2. Cum să arătați bine într-un selfie: sfaturi pentru claritate

Primul pas în realizarea unui poze clare este înlăturarea husei telefonului, îmbunătățindu-se calitatea pozei. Întoarcerea camerei telefonului reprezintă un alt factor care contribuie la o calitate slabă a unei fotografii. Înainte de a face poza, asigurați-vă că aparatul stă nemișcat, pentru a evita o fotografie neclară.

3. Alegeți unghiul

selfie reusitaDacă vă uitați drept spre cameră, nu veți avea o poză prea spectaculoasă. Chiar dacă cel mai bun unghi îl veți găsi experimentând, de cele mai multe ori vor rezulta selfie-uri reușite dacă stați cu capul ușor înclinat, fiind la vedere o singură ureche.

Ar trebuie să evitați cu orice preț să poziționați camera mai jos decât chipul dumneavoastră, deoarece veți obține efectul de bărbie dublă. În schimb, dacă poziționați camera puțin mai sus, veți obține un selfie interesant. Cu toate acestea, nu ar trebui să exagerați poziționând camera prea sus, deoarece veți ruina proporțiile, obținând o fotografie în care capul va părea mult mai mare în comparație cu corpul.

4. Evitați clișeele

Toate eforturile depuse pentru a realiza un selfie de calitate pot fi anulate dacă folosiți anumite clișee. Evitați pozele gen "duck face", cele realizate în baie, în oglindă sau pozele în care dormiți. În aceeași listă se încadrează pozele foarte provocatoare. Chiar dacă acestea vă ajută pe moment să căpătați mai multă încredere în propria persoană, veți regreta în cele din urmă că le-ați postat pe site-urile de socializare.

selfie reusita

5. Truc simplu pentru un selfie reușit: folosirea filtrelor

Filtrele fac orice lucru fotografiat să arate mai bine. Astfel, dacă doriți să arătați senzațional într-un selfie, folosiți filtrele în avantajul dumneavoastră. Prea multe modificări pot face o poză să pară prea procesată, însă aplicarea moderată a filtrelor poate fi utilă pentru un selfie inedit.

(Citiți și "Machiaj pentru petreceri")

6. Evitați expresiile faciale forțate

Pentru a arăta cât mai bine într-un selfie, încercați să purtați cât mai natural. Un zâmbet forțat este ușor de identificat și se va observa că v-ați străduit foarte mult să faceți poza. În loc să zâmbiți forțat, mai bine încercați să vă amintiți de un moment fericit. Amintirea acestui moment plăcut va determina apariția unui zâmbet veritabil pe chipul dumneavoastră.

Sursa: becomegorgeous.com
Sursa foto: dailymail.co.uk - pinterest.com (Marianne Rishaug) -

Comentarii

Articole similare

Trucuri pentru a arăta bine în poze

În epoca smarphone-urilor şi a Internetului, cele mai nereuşite poze ale dumneavoastră pot ajunge pe site-uri de socializare precum Facebook sau Instagram. Asiguraţi-vă că arătaţi bine de fiecare dată când pozaţi...
Publicitate