Home « Exerciţii fizice « Trucuri pentru picioare mai subțiri

Trucuri pentru picioare mai subțiri

Adaugat pe 11 aprilie 2014

picioare mai subtiri Chiar dacă pare că mai este timp până la vară, niciodată nu este prea devreme să ne informăm pentru a obține aspectul pe care ni-l dorim. În plus, ar trebui să arătăm bine pe tot parcursul anului. Iată câteva trucuri pentru a avea picioare mai subțiri:

1. Genuflexiuni

Aceste exerciții nu se află în topul preferințelor doamnelor, însă sunt foarte eficiente atunci când se doresc picioare mai subțiri. Timp de o lună faceți cât mai multe genuflexiuni, iar la finalul acestei perioade veți avea picioare tonifiate și un posterior de invidiat.

2. Fandări

Aceste exerciții pot completa cu succes genuflexiunile, pentru a obține picioare și posterior tonifiate. Rezultatele deosebite vă vor răsplăti pentru efortul depus.

(Citiți și "Cum ne motivăm pentru a face mai mult sport")

3. Alergat

Alergatul reprezintă o modalitate foarte versatilă de a face mișcare - puteți alerga atât pe bandă, cât și în natură. Dacă sunteți începător, va trebui să începeți să alergați ușor, mărind treptat viteza și durata.

4. Dansați

Ați observat că dansatorii au picioare de invidiat? Acest aspect ar trebui să vă impulsioneze să dansați mai mult. De la balet la streetdance, aveți o multitudine de variante din care puteți opta pentru a vă bucura de beneficiile dansului.

5. Kickboxing

Kickboxingul reprezintă sportul preferat al Adrianei Lima - mai este necesar vreun alt argument? Acest exercițiu intens arde aproximativ 600 de calorii pe oră!

(Citiți și "Tonifierea coapselor interioare")

6. Mâncați

picioare mai subtiriNu vă înfometați. Dacă nu mâncați, veți încetini metabolismul. Optați pentru alternative mai sănătoase sau mâncați porții mai mici, la fiecare două ore. Veți pierde în greutate și vă veți simți mai bine cu privire la propria persoană. Mâncarea sănătoasă vă poate face mai fericit(ă), așa că puteți consuma chiar acum niște broccoli!

7. Beți multă apă

Apa ajută digestia, ceea ce va determina și o scădere în greutate. Consumul de apă reprezintă și modalitatea cea mai bună pentru a ne detoxifia și a ne curăța tenul.

(Citiți și "Pregătirea picioarelor pentru sezonul cald")

Sursa: allwomenstalk.com
Sursa foto: be-fit.me - superskinnyme.com

Comentarii

Articole similare

Sfaturi pentru a reduce durerea de spate

Cu toţíi ne confruntăm la un moment dat în viaţă cu durerea de spate. Indiferent de  cauza apariţiei durerii de spate, aceasta este cu adevărat...

Beneficiile stretchingului

Stretchingul are o multitudine de beneficii. Dacă începeți un program de stretching, veți observa următoarele beneficii: diminuarea durerilor, creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea flexibilității...

15 tactici pentru a vă dubla productivitatea

Doriți să deveniți mai productivi? În continuare veți afla câte 5 acțiuni pe care trebuie să le realizați dimineața, după-amiaza și seara. Aplicând aceste 15 tactici, veți deveni mai eficient...

Cum prevenim apariția celulitei

Celulita reprezintă o problemă comună, majoritatea femeilor confruntându-se cu aceasta. Pe lângă alte cauze, celulita are și un factor ereditar, motiv pentru care eliminarea ei completă este...

12 alimente pentru detoxifierea ficatului

Ficatul este un organ vital, deoarece controlează sinteza nutrienților în corp. Este un organ foarte puternic, fiind capabil să realizeze 500 de funcții diferite. Din cauza nivelului ridicat de poluare...

Trucuri pentru a avea picioare frumoase

Fiecare fată își dorește să aibă picioare atrăgătoare. Dacă vă întrebați cum puteți avea picioare cu un aspect impecabil, aplicați următoarele trucuri:
Publicitate