Home « cosmetică « Trucuri pentru a avea picioare frumoase

Trucuri pentru a avea picioare frumoase

Adaugat pe 14 martie 2014

picioare frumoase Fiecare fată își dorește să aibă picioare atrăgătoare. Dacă vă întrebați cum puteți avea picioare cu un aspect impecabil, aplicați următoarele trucuri:

1. Beți multă apă

Hidratarea este foarte importantă pentru un corp cu aspect sănătos. Dacă vă doriți picioare atrăgătoare, începeți prin a bea cel puțin 8 pahare de apă zilnic. Apa hidratează corpul și îmbunătățește aspectul pielii. Prin consumul suficient de apă se evită și crampele musculare.

2. Hrană pentru picioare sănătoase

Picioarele pot întâmpina adesea probleme cu circulația sângelui. Varicele și tromboza sunt probleme cauzate de circulația proastă la nivelul picioarelor, conferindu-le un aspect obosit și greoi. Experții recomandă includerea acizilor grași omega-3 în dietă, aceștia găsindu-se în: somon, nuci și avocado. Pe lângă acestea, dieta trebuie să conțină și fructe precum: portocalele, kiwi, căpșunile etc.

3. Evitați grăsimile saturate

Dacă vă doriți picioare frumoase, renunțați la fast-food și la cartofi prăjiți. Acestea sunt bogate în grăsimi saturate, care determină apariția unei circulații a sângelui deficitare și a picioarelor umflate.

4. Relaxați-vă picioarele

Când stați în pat, puneți o pernă mai înaltă sub picioare sau sprijiniți-le de un perete. Astfel veți ajuta picioarele să capete un aspect sănătos.

5. Exfoliați pielea

picioare frumoase Exfolierea este foarte importantă dacă doriți picioare frumoase și sănătoase. Înlăturarea celulelor moarte va avea ca efect o piele curată și atrăgătoare.

6. Folosiți o loțiune cu vitamina E

Vitamina E mai este numită și vitamina frumuseții. Loțiunile de corp care conțin și vitamina E pot face minuni pentru picioarele dumneavoastră. Aplicați loțiunea pe piele și masați cu mișcări ascendente. De asemenea, nu uitați să folosiți produse cu protecție solară dacă expuneți picioarele la soare.

7. Alegeți încălțăminte confortabilă

Purtați numai încălțăminte confortabilă. Multe femei aleg să poarte încălțări neconfortabile, doar pentru a fi în pas cu moda. Dacă purtați tocuri sau talpă tip platformă pentru mult timp, veți cauza dureri la nivelul picioarelor și acestea vor căpăta un aspect obosit.

Sursa: boldsky.com
Sursa foto: lifestylecapsule.blogspot.com

Comentarii

Articole similare

Trucuri pentru picioare mai subțiri

Chiar dacă pare că mai este timp până la vară, niciodată nu este prea devreme să ne informăm pentru a obține aspectul pe care ni-l dorim. În plus, ar trebui să arătăm bine pe tot parcursul anului...

Sarea - riscuri pentru sănătate

O cantitate prea mare de sare în dieta zilnică are un impact negativ asupra corpului nostru, sarea inhibând absorbţia corectă a nutrienţilor şi afectând funcţionarea normală a corpului. Iată câteva dintre cele mai importante consecinţe negative...

Picioare umflate - cauze şi remedii

Picioarele umflate pot cauza foarte mult discomfort. Cei mai mulţi oameni se întreabă care sunt cauzele care provoacă umflarea picioarelor. Creşterea rapidă în greutate este una dintre aceste cauze, acumulându-se lichid în zona gleznelor şi a picioarelor...

Pregătirea picioarelor pentru sezonul cald

Pentru a purta o pereche de sandale divine, picioarele dumneavoastră necesită o atenţie sporită, o îngrijire adecvată. După sezonul rece, picioarele au de suferit, din cauza încălţămintei şi şosetelor groase, care le-au încorsetat. Odată cu venirea...
Publicitate