Home « fashion & style « Trucuri pentru a arăta bine în poze

Trucuri pentru a arăta bine în poze

Adaugat pe 10 aprilie 2013

poza reusitaÎn epoca smarphone-urilor şi a Internetului, cele mai nereuşite poze ale dumneavoastră pot ajunge pe site-uri de socializare precum Facebook sau Instagram. Asiguraţi-vă că arătaţi bine de fiecare dată când pozaţi, respectând câteva trucuri:

Exersaţi

Pentru a vă îmbunătăţi orice aptitudine, trebuie să exersaţi! Şi în cazul pozelor, se recomandă să exersaţi diferite poziţii în oglindă, pentru a identifica pe cele care vă avantajează. După aceea, exersaţi mai multe expresii faciale şi poziţii corporale.

Întoarceţi-vă puţin într-o parte pentru un aspect mai subţire

Ar fi foarte umilitor să găsiţi o poză pe Facebook în care aţi fost etichetată şi în care păreţi a avea cu câteva kilograme mai mult decât în realitate. Pentru a părea mai slabă în poze va trebui să vă rotiţi puţin corpul, poza să fie făcută dintr-o parte.

Înclinaţi capul

Atunci când pozaţi, urmaţi exemplul vedetelor hollywoodiene, care ştiu să pozeze de fiecare dată. Pentru a evita bărbia dublă, alungiţi-vă uşor gâtul, după aceea coborâţi foarte puţin maxilarul. Ochii trebuie să fie îndreptaţi spre camera foto.

Adoptaţi un stil de viaţă sănătos (măcar temporar)

Dacă vă pregătiţi pentru a face poze importante, precum cele de la nunţi sau şedinţe foto, va trebui să renunţaţi la obiceiurile nesănătoase şi să vă faceţi timp pentru a vă odihni şi a adopta un stil de viaţă sănătos. Va trebui să adoptaţi aceste obiceiuri sănătoase cu minim o săptămână înaintea evenimentului la care veţi realiza pozele. Dormiţi suficient, faceţi exerciţii fizice, beţi multă apă, mâncaţi sănătos şi evitaţi sarea şi alcoolul.

Aplicaţi două straturi de rimel - doar pe genele pleoapei superioare

Dacă nu vă puteţi odihni eficient, mimaţi acest lucru. Două straturi de rimel pe genele pleoapei superioare vor conferi aspectul unor ochi mai mari, mascând ochii umflaţi. Curbarea genelor înainte de aplicarea rimelului va da impresia unei ore suplimentare de somn.

Folosiţi un anticearcăn mai deschis

Optaţi pentru un anticearcăn cu două nuanţe mai deschis decât tonul pielii dumneavoastră. Un anticearcăn în nuanţe mult mai deschise se va vedea ca o aură în jurul ochilor, motiv pentru care va trebui aleasă cu atenţie nuanţa acestuia.

Opriţi bliţul

Dacă este posibil, faceţi poze în lumină naturală, deoarece pozele cu bliţ (făcute cu smarphone-urile, în special) nu au un aspect prea plăcut. Pozele realizate în lumină naturală vă vor face mai fotogenică şi veţi obţine o poză mai calitativă în ansamblu.

Reduceţi luciul

Folosiţi o pudră în zona T, fiind cea mai uleioasă parte a tenului. Evitaţi produsele cu sclipici, deoarece acestea vor părea foarte luminoase în poze.

Hidrataţi pielea

Pielea proaspătă, hidratată va avea întotdeauna un aspect plăcut în poze. Asiguraţi-vă că folosiţi o cremă hidratantă înainte de sesiunea foto şi, dacă nu vă expuneţi la soare prea mult timp, nu aplicaţi un produs pentru protecţie solară, deoarece va crea un ten lucios, indezirabil pentru poze.

Zâmbiţi şi fiţi relaxată

Veţi arăta mai bine în poze dacă zâmbiţi, dacă vă simţiţi bine. Fiţi naturală şi bucuraţi-vă de acele momente. Dacă nu este un eveniment tocmai reuşit, încercaţi să vă amintiţi momentele dumneavoastră preferate la care aţi participat.

Sursa: stylelist.com - Sursa foto: hiltongardeninn3.hilton.com

Comentarii

Articole similare

Trucuri pentru un selfie reușit

În era internetului și a smartphone-urilor, este esențial să cunoașteți cum să realizați poze sau selfie-uri de calitate. Indiferent dacă iubiți sau nu acest trend, este util să știți cum puteți face o poză de calitate...

10 lucruri mărunte care distrug o relație

Când vine vorba despre al cui este rândul să spele vasele, apare un conflict între două personalități diferite. Dr. Karyn Gordon, un expert în relațiile de cuplu, susține că există 16 tipuri de personalități și doar...

10 aspecte interesante despre istoria marketingului pe Internet

Marketingul pe Internet s-a dezvoltat rapid, fiind presărat cu aspecte foarte interesante. Marketingul prin email, mediul de socializare ş.a. au o istorie caracterizată de...

Cum vă găsiţi jumătatea pe Facebook

Cuplurile formate online sunt în continuă creştere, în ultimul an 17% dintre persoanele care s-au căsătorit cunoscându-se online. Cu toate acestea, nu toate persoanele sunt de acord să folosească...

Cum să vă întâlniţi alesul

Nu este uşor să întâlneşti persoana potrivită, însă, există câteva modalităţi prin care şansele or să sporească. Citiţi acest articol pentru a afla ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă întâlni alesul...

Povestea de succes a lui Mark Zuckerberg

Anul 1984 este strâns legat de evenimente importante, care au schimbat cursul istoriei şi modul de viaţă al oamenilor...
Publicitate