Home « machiaj « Trucuri pentru a arăta bine fără machiaj

Trucuri pentru a arăta bine fără machiaj

Adaugat pe 10 martie 2014

frumoasa fara machiaj Un machiaj bine realizat poate ascunde orice defect, însă dorința tuturor femeilor este să arate bine și fără machiaj. Punând următoarele trucuri în practică, veți fi mulțumită de aspectul dumneavoastră și nu veți mai simți nevoia să realizați un machiaj impecabil de câte ori ieșiți din casă.

1. Beți apă

Primul și cel mai important truc este să beți multă apă în fiecare zi, indiferent de sezon. Apa va fi mai benefică decât orice produs de machiaj.

2. Hidratați pielea

Cu cât țineți pielea mai hidratată și mai hrănită, cu atât veți întârzia apariția ridurilor și a pielii uscate, lăsate. Asigurați-vă că hidratați fața, gâtul, mâinile și picioarele, deoarece acestea sunt primele zone unde apar semnele de bătrânețe.

3. Folosiți o soluție de curățare a feței

Spălați fața zilnic, pentru a înlătura praful și alte impurități, precum resturile de produse cosmetice. Spălând tenul de două ori pe zi, de preferat o dată dimineața și o dată seara, înainte de culcare, veți deschide porii și veți conferi tenului un aspect proaspăt.

4. Folosiți o loțiune tonică

Folosirea unei loțiuni tonice ar trebui să facă parte din rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire. Majoritatea femeilor folosesc doar o loțiune de curățare și o cremă hidratantă, loțiunea tonică fiind de obicei neglijată. Loțiunea tonică întinde pielea și înlătură orice urmă de grăsime sau machiaj.

5. Spălați părul

frumoasa fara machiaj Folosirea șamponului o dată la 2 sau la 3 zile va oferi un aspect proaspăt și curat părului dumneavoastră. Un păr murdar vă va conferi un aspect neglijent, în timp ce un păr îngrijit și curat vă va îmbunătăți foarte mult aspectul.

6. Aplicați produse cu FPS

Cu toții știm că este important să folosim un produs cu factor de protecție zilnic, însă, de cele mai multe ori uităm să respectăm această regulă. Razele solare au un efect dăunător asupra pielii. Dacă doriți să vă mențineți pielea frumoasă și sănătoasă, va trebui să folosiți un produs cu FPS zilnic.

7. Apă caldă cu lămâie

Cu toții obișnuim să bem o ceașcă de ceai sau de cafea dimineața. Însă, pentru a înlătura toxinele din corp și pentru a reduce sensibilitatea pielii, ar trebui să înlocuim ceaiul sau cafeaua cu o ceașcă cu apă călduță cu o felie de lămâie. Aceasta va menține și corpul hidratat și va conferi puțină strălucire tenului.

8. Exfoliați

Exfolierea regulată a pielii va înlătura celulele moarte și va lăsa la suprafață o piele curată și strălucitoare.

Pentru a avea un aspect cât mai plăcut fără machiaj, respectați următoarele sfaturi suplimentare:

frumoasa fara machiaj

 • Tundeți regulat vârfurile părului pentru a vă asigura că nu aveți vârfuri despicate sau uscate.
 • Nu stoarceți coșurile sau alte erupții cutanate, doarece veți face mai mult rău, lăsând pete inchise pe piele și cicatrici.
 • Demachiați ochii cu mișcări blânde și nu prin frecare, deoarece vor putea apărea infecții și ochi roșii.
 • Nu vă roadeți inghiile. Păstrați-le frumos tăiate. Dacă doriți unghii lungi, asigurați-vă că le îngrijiți corect. Dacă folosiți lac de unghii, asigurați-vă că este unul de calitate.
 • Evitați consumul în exces de ceai și cafea.
 • Dormiți suficient - cel puțin 6-8 ore de somn neîntrerupt vor face minuni pentru tenul dumneavoastră.
 • Nu vă smulgeți sprâncenele excesiv, ci folosiți o pensetă pentru a înlătura exact firele nedorite.
 • Mențineți o postură corectă.
 • Înlăturați punctele negre, fie prin realizarea unui gomaj acasă, fie prin vizita la cosmetician.
 • Evitați mâncarea nesănătoasă și optați pentru alimente sănătoase.
 • Includeți fructe proaspete, legume și produse lactate în dieta zilnică.
 • Consumați cu moderație alcool - astfel veți evita grăsimea depusă pe burtă.
 • Purtați haine care vi se potrivesc și nu urmați orbește trendurile actuale, dacă nu vi se potrivesc. Găsiți propriul stil și simțiți-vă confortabil în propria piele.

Sursa: stylecraze.com
Sursa foto: glambistro.com - zandiksalon.com - beautyfrontline.com

Comentarii

Articole similare

Remedii naturale pentru arsurile solare

Oamenii au venerat soarele timp de mii de ani. Însă, în ultimul secol, oamenii își doresc să se expună la soare pentru a căpăta un bronz auriu, această nuanță mascând uneori arsurile dureroase...

Ce să mâncăm pentru a avea păr şi unghii puternice

Atunci când vorbim despre păr şi unghii sănătoase şi puternice, o dietă echilibrată nu ar trebui subestimată. Alimentele bogate în anumiţi nutrienţi sunt benefice pentru un păr sănătos şi pentru unghii tari...

Machiaj rezistent pentru vară

Adaptarea regimului de îngrijire a tenului în funcție de sezon este foarte importantă. Dacă ați realizat schimbări în regimul de îngrijire a pielii atunci când s-a trecut de la iarnă la primăvară...

15 tactici pentru a vă dubla productivitatea

Doriți să deveniți mai productivi? În continuare veți afla câte 5 acțiuni pe care trebuie să le realizați dimineața, după-amiaza și seara. Aplicând aceste 15 tactici, veți deveni mai eficient...

Cum prevenim apariția celulitei

Celulita reprezintă o problemă comună, majoritatea femeilor confruntându-se cu aceasta. Pe lângă alte cauze, celulita are și un factor ereditar, motiv pentru care eliminarea ei completă este...

Trucuri pentru picioare mai subțiri

Chiar dacă pare că mai este timp până la vară, niciodată nu este prea devreme să ne informăm pentru a obține aspectul pe care ni-l dorim. În plus, ar trebui să arătăm bine pe tot parcursul anului...
Publicitate