Home « tratamente « Tratament obezitate acasă

Tratament obezitate acasă

Adaugat pe 09 aprilie 2013

tratament obezitate Obezitatea apare din cauza depozitării excesive de grăsime în corp. Obezitatea a fost definită ca fiind greutatea mai mare cu 20% decât greutatea normală pentru un anumit index al masei corporale, acesta fiind calculat în funcţie de vârstă, înălţime şi greutate.

Remedii pentru a trata obezitatea acasă

• Stoarceţi sucul de la o lămâie, puneţi-l într-un pahar şi puneţi apă călduţă peste acesta. Adăugaţi o linguriţă de miere şi consumaţi acest amestec dimineaţa, pe stomcaul gol. Această băutură trebuie consumată zilnic, pentru a reduce grăsimea din corp.

• Roşiile şi ceapa, amestecate cu suc de lămâie, constituie o salată foarte eficientă pentru obezitate.

• Consumul de ceai verde este foarte benefic pentru tratarea obezităţii. De asemenea, ceaiul de rădăcină de păpădie este recomandat pentru obezitate.

• Includeţi varza în dieta dumneavoastră. Adăugarea de varză într-o mâncare este metoda cea mai simplă pentru a lupta împotriva obezităţii. Varza în stare naturală sau preparată inhibă transformarea zahărului şi a altor carbohidraţi în grăsime. Varza este foarte hrănitoare şi poate controla obezitatea.

• Pentru a preveni obezitatea, cea mai bună opţiune este exerciţiul fizic. Mersul rapid este un bun exerciţiu pentru început. Dimineaţa, imediat după ce v-aţi trezit, faceţi exerciţii fizice timp de 30 de minute sau mai mult. Ardeţi mai multe calorii dacă faceţi exerciţii pentru picioare, muşchii picioarelor fiind mai mari şi consumând mai multe calorii.

Sursa foto: www.bonewellness.com

Comentarii

Publicitate