Home « machiaj « Tendințe de frumusețe care nu se mai poartă în 2015

Tendințe de frumusețe care nu se mai poartă în 2015

Adaugat pe 07 ianuarie 2015

1. Păr ras într-o parte

În 2015 va trebui să renunțați la acest trend și să optați pentru coafuri cu volum. Puteți pune părul după ureche, dacă doriți un aspect mai interesant.

obiceiuri negative

2. Bucle bine-definite

Părul aranjat cu foarte multă atenție nu este prea cool. Pentru a fi în tendințe în 2015 optați pentru bucle lejere, acestea putând fi realizate cu placa de îndreptat părul.

obiceiuri negative

3. Conturarea stridentă a feței

Anul acesta se poartă conturarea subtilă, aceasta conferind un aspect mai natural, sculptând în același timp trăsăturile, pentru a fi mai aproape de perfecțiune.

obiceiuri negative

4. Gene asemănătoare unui evantai

Amplificarea volumului genelor este o modalitate sigură de a atrage atenția asupra ochilor, dar aplicarea rimelului trebuie făcută cu multă atenție, pentru a nu căpăta un aspect nenatural. Pentru a căpăta un look atrăgător aplicați un strat de mascara, așteptați un minut pentru ca acesta să adere la suprafața genelor, după care mai aplicați un strat. Sau, o altă modalitate de a înfrumuseța ochii este folosirea genelor false individuale.

obiceiuri negative

5. Buze prea colorate

Dacă aveți buze prea subțiri și doriți să le conferiți mai mult volum, urmăriți următorul tutorial:

Pe de altă parte, dacă deja aveți buze asemănătoare cu cele ale Angelinei Jolie, folosiți un ruj cu nuanță nude sau doar un balsam. Nuanțele intense și pastelate nu vă vor avantaja, deoarece buzele nu vor mai fi proporționale cu restul trăsăturilor.

obiceiuri negative

6. Păr prins în vârful capului

În 2015, pentru a obține un look sofisticat cu ușurință este de ajuns să prindeți părul în coadă la spate.

obiceiuri negative

7. Machiaj smoky foarte intens

Un machiaj smoky atrage ușor atenția dacă are și intensitate, însă culoarea nu trebuie să se întindă de la arcada ochiului până la gene. Pentru a realiza un machiaj perfect, folosiți o paletă de culori care include toate nuanțele necesare pentru realizarea unui machiaj smoky sexy.

obiceiuri negative

8. Extensii de păr foarte lungi

Extensiile pot fi folosite pentru a obține o coafură ca a Elsei, însă anul acesta se poartă părul scurt, cu volum și tunsorile chic. Inspirați-vă de la Taylor Swift!

obiceiuri negative

9. Sprâncene precis conturate

Sprâncenele atent conturate nu sunt în tendințe. Sprâncenele trebuie să arate mereu natural, ușor conturate, pentru a căpăta un look proaspăt, nu unul nenatural, fals.

obiceiuri negative

10. Plete mov

Movul pal a fost foarte mult timp în tendințe, dar în 2015 sunt a modă nunațele mai intense, apropiate de negru.

obiceiuri negative

11. Tenul bronzat

Tenul cu aspect intens bronzat nu se mai poartă! Acesta nu este un look foarte sănătos, având în vedere efecteșe negative ale expunerii la radiațiile solare. În schimb puteți opta pentru o strălucire mai naturală, folosind un autobronzant lejer.

obiceiuri negative

12. Ombrè

La revedere Ombrè! Stilul Baliage (șuvite mai deschise la culoare, care strălucesc într-un mod captivant) s-a reîntors! Este modalitatea perfectă de a ne vopsi părul în 2015.

obiceiuri negative

13. Unghiile tip gheară

Indiferent dacă sunt nude sau colorate, unghiile în formă de migdală trebuie să rămână doar o tendință din trecut. În 2015, se poartă unghiile cu o formă naturală, cât mai apropiata de forma unghiilor dumneavoastră.

obiceiuri negative

 

14. Iluminatorul folosit în exces

Anul acesta nu trebuie să mai iluminăm anumite zone ale feței într-un mod exagerat, folosind formule care strălucesc puternic. Dacă doriți să evidențiați obrajii sau ochii, folosiți un iluminator într-o nuanță de roz-șampanie (pentru tenurile deschise) sau de roz-auriu (pentru tenurile închise). Dacă doriți un look cât mai natural, săriți peste iluminarea aumitor trăsături.

obiceiuri negative

 

15. Cofură într-o parte, cu împletituri

Dacă vă doriți un look foarte îndrăzneț, optați pentru coafuri asemănătoare indienilor, rockărilor sau o coafură mai sexy.

obiceiuri negative

 

16. Artă 3D pentru unghii

Anul acesta se poartă unghiile scurte și spațiul negativ, ceea ce înseamnă că nuanța naturală a unghiei trebuie să se întravă prin design.

obiceiuri negative

 

17. Linii grafice trasate cu creionul

În locul desenelor, optați pentru conturarea ușoară a ochilor cu tuș. Veți obține un look mai ușor de părtat, mai natural și mai sexy.

obiceiuri negative

18. Păr împletit în frunte

Coronițele împletite încă se mai poartă, dar într-o formă mai sexy, mai sofisticată, asemănătoare unor frânghii.

obiceiuri negative

19. Rujul negru

Înlocuiți rujul negru cu cel în nuanțe de fructe de pădure, acesta potrivindu-se tuturor nuanțelor de ten.

obiceiuri negative

20. Fard de pleoape foarte intens

Pentru un look fabulos va trebui să aplicați mici porțiuni de culoare, pentru a capta atenția asupra ochilor. Atenția însă, nu exagerați!

obiceiuri negative

21. Coc supradimensionat

Perioada cocului bombastic a apus (din fericire)! În 2015 sunt în tendințe cocurile sofisticate, elegante și joase. Toate acestea sunt la modă anul acesta!

obiceiuri negative

Sursa: cosmopolitan.com

Comentarii

Articole similare

Remedii naturale pentru arsurile solare

Oamenii au venerat soarele timp de mii de ani. Însă, în ultimul secol, oamenii își doresc să se expună la soare pentru a căpăta un bronz auriu, această nuanță mascând uneori arsurile dureroase...

Cum folosim fiecare pensulă de machiaj

n orice magazin de cosmetice există o varietate de pensule de machiaj, motiv pentru care majoritatea doamnelor ne întrebăm ce pensule este absolut necesar să le deținem și ce parte a machiajului putem realiza...

Culori în tendințe - vara 2015

Oscilați între alb sau culori intense? În vara anului 2015, vedete podiumurilor a fost cu siguranță albul. Cu toate acestea, vara aceasta nu va fi una într-o singură...

Idei de rochii pentru seara de Revelion

Decembrie este ultima luna a anului, astfel că a sosit momentul sa ne gândim la ținuta pe care o vom purta de Revelion. Vestimentația...

Idei de machiaj - Halloween 2014

Halloweenul reprezintă ocazia perfectă pentru a realiza un machiaj ieșit din comun, având posibilitatea să vă transformați în orice personaj vă doriți (zână, super-erou, vampir, școlăriță...

Ce haine se poartă în vara 2014

Chiar dacă v-ați informat deja cu privire la ceea ce se poartă în primăvara/ vara anului 2014, în acest articol veți descoperi ce articole vestimentare pot fi purtate cu ușurință de orice femeie...
Publicitate