Home « Relaţii « Tehnici de flirt pentru fetele timide

Tehnici de flirt pentru fetele timide

Adaugat pe 25 iunie 2015

sfaturi fete timideFlirtul pare un act natural pentru anumite persoane, însă acest lucru nu este valabil pentru persoanele timide. Acestora le este teamă să abordeze persoana de care sunt interesați, deoarece cred că vor fi refuzațe.

Dacă vă considerați o persoană timidă, trebuie să conștientizați că oricui i se poate întâmpla să fie refuzat. Trebuie să acționați și să vă asumați riscul. O să fie mai greu la început, însă, cu timpul, veți căpăta mai multă încredere.

Sfaturi pentru un flirt reușit

Personalitatea dumneavoastră nu o să se schimbe peste noapte, însă puteți face mici schimbări pe parcurs. Când veți pune în practică pentru prima dată aceste sfaturi, probabil vă veți simți puțin incomod. Începeți prin a gândi că aveți adevărate aptitudini în art flirtului și, într-un final, acestea chiar vor deveni reale.

Țineți capul sus și zâmbiți

sfaturi fete timideDumneavoastră ați aborda pe cineva care se uită la podea sau care stă încruntat? Dacă ați văzut o persoană cu care v-ar plăcea să vorbiți, uitați-vă spre persoana respectivă și zâmbiți. În momentul în care ați stabilit contactul vizual, uitați-vă în altă direcție, nu vă holbați.

De asemenea, chiar dacă vorbiți cu un prieten, zâmbiți. Zâmbetul le transmite celor din jur faptul că sunteți abordabilă. Pentru a nu avea un zâmbet fals, gândiți-vă la o amintire plăcută, care vă binedispune.

Gândiți-vă din timp la subiecte de discuție

Când reușiți să captați atenția persoanei care vă interesează, este foarte posibil să înghețați. Pentru a preveni acest lucru, gândiți-vă la câteva subiecte de discuție din timp. Uitați-vă la știrile de divertisment înainte de a ieși din casă, pentru a vedea despre ce vorbesc oamenii în materie de muzică și filme. Informați-vă cel puțin despre evoluția sportului. Stabiliți câteva întrebări cu care puteți întreține o conversație.

Fiți un bun ascultător

sfaturi fete timideMultor persoane le place să vorbească doar despre ele. Este natura umană. Atunci când flirtați, trebuie să fiți interesată de ceea ce are de spus persoana respectivă. Puneți întrebări, astfel încât să se observe că ați fost atentă la discuție și împărtășiți povestiri asemănătoare. Probabil și cealaltă persoană se simte puțin incomod, motiv pentru care trebuie să o faceți să se relaxeze.

Îmbrăcați-vă corespunzător pentru a avea succes

Purtați haine în care vă simțiți încrezătoare. Aranjați-vă părul astfel încât să vă avantajeze - cereți ajutorul unui prieten dacă aveți nevoie. Majoritatea persoanelor timide nu se simt bine în haine strâmte sau prea provocatoare. Purtați haine în care să vă simțiți bine - încrederea este accesoriul cheie de care aveți nevoie.

Purtați-vă natural

sfaturi fete timide Indiferent dacă o persoană este timidă sau nu, se va observa dacă se poartă natural. Nu vă prefaceți că sunteți o expertă in inginerie mecanică doar pentru că persoana de care v-ați îndrăgostit lucrează în domeniu. De multe ori, oamenilor le place să converseze cu persoane cu preocupări diferite, realizându-se un echilibru. Folosiți propria personalitate în favoarea dumneavoastră.

Spuneți DA

Persoanele timide au tendința să nu își asume riscuri, însă asumarea riscurilor reprezintă o parte importantă a artei flirtului pentru cei timizi. Dacă se oferă cineva să vă cumpere o băutură, acceptați, chiar dacă nu vă este sete. Dacă sunteți invitată la un concert din apropiere, spuneți da și mergeți! Aveți totuși grijă la siguranța proprie.

Sursa: dating.lovetoknow.com
Sursa foto: feminiya.com - glamradar.com - playbuzz.com - videohive.net

Comentarii

Articole similare

Cine plătește nota la întâlnire

În prezent, majoritatea problemelor sunt relaționate de bani. Cine plătește, bărbatul sau femeia? Când? Când aveți o relație de durată, știți cum împărțiți cheltuielile, însă, este dificil de știut la începutul unei relații...

Primele lucruri pe care o femeie le observă la un bărbat

Prima impresie se realizează în câteva momente, însă aceasta poate prezice viitorul unei relații. Iată ce observă femeile prima dată când întâlnesc un bărbat...

Le plac băieților fetele timide?

Dacă sunteți timidă, nu aveți un dezavantaj dacă știți cum funcționează mintea unui bărbat. Le plac băieților fetele timide? Cu siguranță!...

Ce haine purtăm la prima întâlnire

Vă întrebaţi ce anume ar trebui să purtaţi la prima întâlnire? A şti ce evstimentaţie este adecvată primei întâlniri poate face diferenţa între a lăsa o impresie bună sau a considera întâlnirea o cauză pierdută...

Conversaţia perfectă la prima întâlnire

Doriţi să impresionaţi persoana cu care vă întâlniţi încă din primele minute? Citiţi în continuare articolul pentru a descopri câteva trucuri pentru o întâlnire perfectă!...

Ce spune culoarea ojei despre tine

Cu o varietate de nuanţe disponibile pentru lacul de unghii, alegerea nuanţei potrivite este o decizie destul de dificil de luat. Ştiaţi că nuanţa ojei poate spune multe despre persoana care o poartă? Pentru a face mai facilă alegerea...
Publicitate