Home « cosmetică « Sfaturi pentru ca vopseaua de păr să reziste mai mult

Sfaturi pentru ca vopseaua de păr să reziste mai mult

Adaugat pe 03 aprilie 2013

suvite par vopsiteVopsitul des al părului poate constitui o activitate stresantă, costisitoare. Vopsitul părului n-o să vă mai răpească atât de mult din timpul preţios dacă urmaţi sfaturile prezentate în continuare.

1. Alegeţi o nuanţă apropiată de culoarea naturală a părului

Dacă alegeţi o nuanţă asemănătoare cu cea naturală, micile retuşuri nu vor mai fi atât de dese, deoarece creşterea rădăcinilor nu va fi la fel de evidentă. Astfel, vizitele la salon vor fi mai rare.

2. Şuviţe vopsite mai deschis

Şuviţele vopsite mai deschis sunt o alegere mai potrivită decât vopsirea întregului păr, deoarece culoarea dumneavoastră naturală se va vedea în continuare, iar creşterea părului nu va fi foarte evidentă la rădăcini.

3. Şampon special pentru părul vopsit

Utilizaţi un şampon blând, fără sulfaţi sau clorură de sodiu. Optaţi pentru şampoane special create pentru părul vopsit - acestea vor menţine nuanţa şi strălucirea părului mai mult timp.

4. Spălaţi părul mai rar

O soluţie eficientă pentru păstrarea nuanţei obţinute prin vopsire este aceea de a spăla părul mai rar, deoarece chiar apa şi şamponul înlătură vopseaua din păr. Amânaţi spălarea părului cu 1-2 zile, utilizând în această perioadă un şampon uscat.

5. Vopsirea temporară a părului

Dacă aveţi un procent foarte mare de fire albe vizibile la rădăcină, puteţi folosi un produs de vopsire temporar, care se elimină la spălare. Este o soluţie eficientă pentru moment, însă nerecomandată pe termen lung.

Sursa foto: www.hellawella.com

Comentarii

Articole similare

Cum îndepărtăm petele de vopsea de păr de pe piele

Dacă vă vopsiţi părul acasă, este imposibil să nu vi se întâmple uneori să murdăriţi pielea de vopsea. Vă prezetăm câteva modalităţi ieftine şi nedureroase de a înlătura vopseaua de păr de pe piele...
Publicitate