Home « Relaţii « Semne care indică faptul că partenerul vă iubeşte

Semne care indică faptul că partenerul vă iubeşte

Adaugat pe 23 aprilie 2013

semne iubire Vă întrebaţi dacă partenerul vă iubeşte? Citiţi în continuare pentru a descoperi câteva semne care vă ajută să decodaţi dacă ceea ce simte pentru dumneavoastră este iubire.

Este uşor să avem o relaţie, dar a ştii cu siguranţă ceea ce este în mintea partenerului este complicat. Anumiţi bărbaţi îşi pot exprima uşor sentimentele, dar cei mai mulţi dintre ei întâmpină dificultăţi în exprimarea sentimentelor de dragoste.

Dacă iubitul sau soţul nu îşi exprimă sentimentele atât de des pe cât v-aţi dori dumneavoastră, puteţi decoda sentimentele lui analizând câteva gesturi. Nu mai acordaţi o atenţie atât de mare cuvintelor - uneori comportamentul este mult mai elocvent. Vă iubeşte dacă:

Îşi aminteşte ceea ce îi spuneţi

Un bărbat care iubeşte ascultă cu atenţie ceea ce îi spune partenera şi îşi aminteşte ceea ce i-a spus - chiar dacă este un aspect trivial.

Este galant şi vă tratează ca pe o doamnă

Un bărbat este galant cu partenera atunci când îi pasă de ea şi de ceea ce crede aceasta despre el. Dacă nu o iubeşte, bărbatului nu îi va păsa de părerea acesteia despre comportamentul lui.

Se ocupă de nevoile dumneavoastră

Dacă vă iubeşte cu adevărat, va căuta permanent modalităţi de a vă face viaţa mai uşoară, fie că vă înveleşte cu o pătură când sunteţi răcită, vă încarcă telefonul chiar dacă nu i-aţi spus sau dacă vă oferă porţia de mâncare mai aspectuoasă.

Faceţi parte din planurile lui

Dacă vă iubeşte, partenerul va vorbi despre planurile şi visurile sale, în care dumneavoastră ocupaţi un loc important.

Vă ţine de mână

Vă ţine de mână instinctiv în locuri aglomerate sau în timp ce treceţi strada. Acest gest reflex poate nu este observat de niciunul dintre dumneavoastră, dar, indică faptul că partenerul vă iubeşte şi vrea să vă protejeze.

Vă preţuieşte părerea

Îi pasă de ceea ce credeţi şi nu ia nicio decizie importantă fără să vă audă părerea şi să se consulte cu dumneavoastră.

Foloseşte cuvântul "noi"

Foloseşte cuvântul "noi" în locul cuvântului "eu" - fără să se gândească la asta.

Vă protejează foarte mult

Dacă aţi plecat singură într-o călătorie sau chiar la o întâlnire cu prietenii în oraş, vrea să ştie când aţi ajuns la destinaţie? Dacă partenerul se poate relaxa decât după ce a aflat că aţi ajuns în singuranţă la destinaţie, cu siguranţă ocupaţi un loc important în inima sa.

Este interesat de viaţa dumneavoastră

Dacă partenerul vă iubeşte, va fi întotdeauna dornic să afle mai multe despre cum v-aţi petrecut ziua - chiar şi cele mai mici detalii.

Vă dă o mână de ajutor

Este întotdeauna gata să vă ajute dacă îl rugaţi să o facă - chiar dacă este ocupat în acel moment.

După ceartă

Dacă face el primul pas spre împăcare sau chiar îşi cere scuze din când în când, renunţând la mândrie, înseamnă că vă iubeşte mult.

Vă informează

Vă spune detalii despre viaţa sa şi despre ceea ce urmează să facă, chiar dacă ştie că nu este nevoit să o facă.

Vă respectă

Nu se uită la alte femei în timp ce sunteţi lângă el sau în timp ce purtaţi o conversaţie.

Vă iubeşte dacă...

Sunteţi ultima persoană cu care comunică înainte de a merge la somn. Dacă vă iubeşte, veţi fi prima persoană la care se gândeşte atunci când se trezeşte dimineaţa şi ultima persoană şa care se gândeşte atunci când merge la culcare.

Îşi sacrifică fericirea

... pentru a vă vedea fericită. Vă poate lăsa să alegeţi dumneavoastră restaurantul, vă poate oferi perna mai comodă sau poate realiza un alt gest cu un impact mai mare asupra vieţii lui.

Nu poate rămâne supărat pe dumneavoastră

Persoanele care se iubesc nu pot rămâne supărate pe partener prea mult timp - face prea mult rău ambilor parteneri. Astfel, dacă îşi cere scuze sau dacă vă acceptă scuzele, înseamnă că îi pasă foarte mult de dumneavoastră şi de sentimentele dumneavoastră.

Vorbeşte mult

Dacă vă iubeşte, se va deschide foarte uşor în faţa dumneavoastră şi va vorbi despre orice: despre viaţa lui, planurile sale, munca pe care o realizează sau despre prietenii lui.

Iubeşte să îşi petreacă timpul cu dumneavoastră

Ar face orice pentru a-şi petrece timpul cu dumneavoatră - chiar să îşi anuleze o întâlnire.

Este de partea dumneavoastră

Indiferent de ceea ce aţi făcut, dacă un bărbat vă iubeşte cu adevărat, acesta vă va sprijini şi va fi de partea dumneavoastră. Ar putea să vă critice în privat, dar niciodată în public.

Vă alege

Atunci când trebuie să aleagă între dumneavoastră şi orice altceva, vă alege pe dumneavoastră fără să stea pe gânduri.

Nu uită niciodată zilele importante pentru dumneavoastră

Indiferent dacă este vorba despre ziua de naştere, o aniversare sau o zi importantă la serviciu. De asemenea, vă iubeşte dacă vă ajută să vă pregătiţi pentru evenimente importante la care participaţi.

Nu se supără pe dumneavoastră

... dacă este ocupat, iar dumneavoastră îl necăjiţi sau dacă glumiţi cu el.

La o adunare socială

Nu acordă mai multă atenţie decât dumneavoastră niciunei femei, chiar dacă ar fi vorba despre o vedetă.

Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii cu privire la sentimentele partenerului. Cei mai mulţi bărbaţi nu sunt foarte romantici, dar asta nu înseamnă că nu vă iubesc foarte mult.

Sursa: lovepanky.com

Comentarii

Articole similare

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...

7 semne că un bărbat vă place

Atunci când un bărbat nou îşi face apariţia în viaţa unei femei, este dificil de spus dacă este atras sau nu de ea. Aşteptarea unei confirmări din partea lui ar o fi o tortură. Cu toate acestea, dacă se acordă suficientă atenţie...
Publicitate