Home « cosmetică « Măști naturale împotriva punctelor negre

Măști naturale împotriva punctelor negre

Adaugat pe 03 martie 2014

remedii puncte negre A avea un ten fara acnee, puncte negre si riduri este visul oricarei femei, însa, produsele cosmetice sau tratamentele special concepute pentru aceste probleme sunt de cele mai multe ori destul de costisitoare. Daca sunteti în căutarea unor remedii naturale eficiente pentru a înlătura punctele negre, puteți realiza cu ușurință acasă câteva măști faciale care vor da rezultate.

Măști cu lamâie pentru a elimina punctele negre

Lămâia este unul din produsele naturale foarte eficiente împotriva punctelor negre. Există mai multe variante pentru măștile cu lamâie - puteți alege în funcție de ingredientele pe care le aveți în casă.

Mască facială cu lămâie și ulei de măsline. Combinați trei picături de ulei de măsline cu câteva picături de suc de lămâie și aplicați acest amestec pe față. După 5-10 minute, clătiți cu apă călduță. Pentru rezultate optime aplicați această mască în fiecare zi.

remedii puncte negre Mască facială cu zahăr și lămâie Pentru a realiza o mască facială clasică pentru înlăturarea punctelor negre, amestecați o lingură de zahăr cu câteva picături de suc de lămâie, pentru a crea un amestec omogen. Aplicați pe față și masați pielea realizând mișcări circulare. Spălați cu apă rece.

Mască facială cu fulgi de ovăz, iaurt și lămâie Amestecați două linguri de iaurt cu trei linguri de fulgi de ovăz și o lingură de suc de lămâie. Aplicați masca pentru puncte negre și lăsați să acționeze 20 de minute. După aceea, clătiți cu apă.

Dacă nu doriți să aplicați o mască pe față, bucurați-vă de beneficiile sucului de lămâie aplicându-l pe față cu niște dischete de bumbac.

Mască de față cu grapefruit

Un alt fruct din categorie citricelor, care este un remediu pentru punctele negre, este grapefruitul. Pentru a crea această mască, se amestecă o lingură de fulgi de ovăz și un sfert pahar de suc de grapefruit. Se amestecă bine ingredientele, se aplică masca pe față și se așteaptă 15 minute. Se înlătură masca spălând tenul cu apă rece. Masca cu grapefruit pentru puncte negre poate fi folosită o dată pe săptămână.

Mască de față cu roșii

remedii puncte negre Roșiile sunt un remediu natural eficient împotriva punctelor negre, datorită conținutului de vitamina C, A și de acid citric. Pentru a crea o mască de față, amestecați o roșie zdrobită cu un avocado și aplicați amestecul pe față. Lăsați masca să acționeze 15 minute și clătiți cu apă.

Mască de față cu miere

Unul dintre cele mai bune remedii pentru punctele negre este reprezentat de miere. Aceasta nu necesită combinarea cu un alt ingredient pentru a avea un efect benefic. Aplicați mierea pe față și masați ușor pielea. După 3 minute spălați cu apă rece.

Mască de față cu argilă pentru puncte negre

Dacă folosiți argilă verde sau roșie, veți obține măști faciale apropiate de cele profesionale. Folosiți cantități egale de pudră de argilă și oțet de mere, amestecați-le și adăugați câteva picături de ulei esențial. În momentul în care amestecul devine omogen, aplicați-l pe față și lăsați să își facă efectul timp de 20 de minute. Folosind un prosop umed, înlăturați masca.

Sursa: fashionisers.com
Sursa foto: blog.sterlingminerals.com - beautybanter.com - diyfashion.com

Comentarii

Articole similare

Beneficiile morcovilor pentru păr și piele

Morcovii au efecte benefice asupra pielii, datorită vitaminei A și antioxidanților, care protejează împotriva bolilor de piele și ajută la menținerea sănătății pielii. Printre beneficiile consumului de morcovi asupra pielii, se numără...

Mască puncte negre

O mască foarte eficientă pentru a elimina punctele negre şi excesul de sebum se poate realiza din suc natural de portocale şi bicarbonat de sodiu. Sucul de portocale micşorează porii, iar vitamina C conţinută de acesta luminează tenul...

Măşti de faţă pentru micşorarea porilor

A avea un ten impecabil cu ajutorul produselor cosmetice este foarte uşor, dacă utilizăm produsele potrivite, însă un ten perfect în mod natural este mult mai greu de obţinut şi de menţinut!
Publicitate