Home « machiaj « Machiaj romantic pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Machiaj romantic pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Adaugat pe 15 ianuarie 2014

Dacă aveţi planuri de Valentine`s Day, va trebui să acordaţi o importanţă specială machiajului, deoarece acesta va completa look-ul romantic cu care veţi întâmpina persoana iubită. Indiferent de locul unde veţi petrece această zi specială, sfaturile următoare vă vor ajuta să obţineţi un look romantic, perfect pentru a petrece momente speciale şi pentru a vă simţi specială.

Paletă de culori romantică în funcţie de nuanţa tenului

nuanta tenPorcelain. Dacă aveţi tenul deschis la culoare, optaţi pentru un ruj într-o nuanţă de roz-maroniu sau o nuanţă piersică pală; pentru obraji alegeţi, de asemenea, o nuanţă pală de piersică sau o nuanţă foarte pală de roz. Pentru machiajul ochilor limitaţi-vă la culori neutre sau la nuanţe pastelate. Griul se va potrivi pentru un look de seară.

nuanta tenFair. Dacă aveţi tenul într-o nuanţă neutră, culoarea rujului va trebui să fie neutră sau roz, obrajii conturaţi cu nuanţe de roz - atât nuanţele reci, cât şi cele calde se vor potrivi. Evitaţi galbenul şi portocaliul.
 

nuanta tenMedium - olive Un ten cu o nuanţă deschisă de măsliniu se va potrivi cu un ruj în nuanţe de coral, roz-pierică sau roz închis. Fardul de obraz potrivit pentru această nuanţă de ten este în nuanţe de portocaliu pal sau nuanţe neutre precum maro-pământiu, iar fardul de ochi potrivit este cel verde.

nuanta tenOlive. Tenul măsliniu arată perfect cu un ruj în nuanțe închise și calde; pentru obraz fard pal roz-piesică, iar în ceea ce privește fardul de ochi, auriul cald și nuanțele de maro și mov sunt cele mai potrivite.

nuanta tenNuanțe de ten mai închise Acestui tip de ten i se potrivesc nuanțele închise (roz, coral, cafea) pentru ruj, roz închis sau piersică pentru fardul de obraz, iar în ceea ce privește fardul de ochi optați pentru oranj aprins, safir sau roz inchis.

machiaj ziua indragostitilor

Realizarea machiajului

Primul aspect demn de reținut, este faptul că deși doriți să arătați impecabil, nu trebuie să exagerați. Sigur nu doriți să arătați ca o persoană total diferită. Pentru a arăta iubitului că sunteți îndrăgostită, creați un machiaj atrăgător, dar cu un aspect natural. În general, bărbații nu sunt fanii unei cantități mari de machiaj - astfel, nu îi speriați purtând foarte multe culori. Păstrați machiajele mai stridente pentru alte ocazii și optați pentru un machiaj feminin, natural.

Îngrijirea pielii este primul pas pentru crearea unui machiaj perfect. Cheia pentru un machiaj fără defecte este o piele hidratată. Iată câțiva pași pentru a arăta impecabil de Valentine`s Day:

Hidratare și corectare

În primul rând, trebuie să hidratați pielea. Folosiți un corector pentru a masca cearcănele și pentru a neutraliza petele roșiatice.

machiaj ziua indragostitilor

Fondul de ten

Aplicați un fond de ten lichid, lejer și utilizați un concealer acolo unde este nevoie. Dacă aveți zona T uleioasă, aplicați pudră translucentă.

Adăugați o pată de culoare obrajilor

Adăugați puțin bej sau roz și amestecați în zona pomeților. Pentru a adăuga mai multă căldură pielii, finalizați prin a aplica puțină pudră bronzantă pe zona de contur a feței și foarte puțin pe nas - unde lumina cade natural.

Fardul pentru ochi

Aplicați un fard de ochi într-o nuanță neutră și adăugați puțin fard strălucitor mocha deasupra, urmărind linia unde pleoapa se unește cu arcada. Insistați asupra colțului ochiului. Utilizând o pensulă subțire, aplicați o linie subțire de fard mocha pentru a contura rădăcinile genelor inferioare.

machiaj ziua indragostitilor

Accentuarea ochilor

Pentru a adăuga puțină definiție, desenați cu creionul deasupra genelor superioare o linie subțire, pe care să o estompați gradual dinspre mijlocul pleoapei spre exteriorul ochiului. Trasați sub ochi o linie subțire pentru a alungi ochiul. Curbați genele și aplicați mascara.

Colorați buzele

Aplicați un ruj mătăsos în nuanțe de roz natural pentru a finaliza look-ul.

Sursa: sheknows.com
Sursa foto: harpersbazaar.com - lipstickonyourpillow.blogspot.com

Comentarii

Articole similare

Cum alegem fondul de ten potrivit

Alegem un fond de ten sub formă de spumă? O cremă BB? Raionul cu fonduri de ten poate fi intimidant, deoarece este posibil să alegeți un fond de ten care nu vi se potrivește, care nu va avea un aspect natural...

Cum folosim fiecare pensulă de machiaj

n orice magazin de cosmetice există o varietate de pensule de machiaj, motiv pentru care majoritatea doamnelor ne întrebăm ce pensule este absolut necesar să le deținem și ce parte a machiajului putem realiza...

Trend 2014: culorile neon pentru machiaj

Persoanele care nu se sfiesc să fie în centrul atenției, pot adopta noul trend al anului 2014 în materie de machiaj: culorile neon. Acestea se potrivesc perfect cu orice nuanță de piele și transformă orice look...

Culori pentru machiajul ochilor căprui

Dacă aveți ochii căprui, bucurați-vă de acest dar, deoarece aveți o gamă foarte diversă de nuanțe pe care le puteți folosi pentru realizarea machiajului. După aplicarea fardului de ochi...

Coafuri romantice pentru Ziua Îndrăgostiților

Cu toții așteptăm cu nerăbdare Ziua Îndrăgostiților, pentru a sărbători alături de persoana iubită sentimentul cel mai prețios: dragostea. Acum că această zi specială este atât de aproape, doamnele se întreabă...

Cum ne pregătim pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților – acea perioadă a anului în care dragostea plutește în aer – se apropie cu pași repezi. Atât tinerii îndrăgostiți, cât și persoanele căsătorite și cu relații stabile sunt în căutarea cadoului perfect...
Publicitate