Home « machiaj « Machiaj de zi în 5 minute

Machiaj de zi în 5 minute

Adaugat pe 04 aprilie 2013

machiaj in 5 minuteNu aveţi timp pentru un machiaj ca la carte? Vă prezentăm în continuare paşii esenţiali pe care trebuie să îi urmaţi pentru a obţine un machiaj perfect pentru zi.

Pasul 1: Corector

Un produs minune atunci când vine vorba de cearcăne şi imperfecţiuni ale tenului. Aplicaţi corectorul în jurul ochilor, pentru a ascunde cearcănele, pe lângă nas şi sub acesta.
 

Cum aplicăm corectorul: Se pune o cantitate mică de corector pe degetul inelar. Se aplică uşor sub ochi, la baza nasului şi în alte zone cu imperfecţiuni.

Pasul 2: Pudra

Folosiţi o pudră pulbere pentru a fixa corectorul şi a ascunde zonele lucioase. Este recomandat să aveţi o pudră compacta în geantă, pentru a matifia tenul în timpul zilei.

Cum aplicăm pudra: Se utilizează o pensulă pentru pudră, se ia puţină pudră cu pensula şi se scutură o dată pentru a înlătura excesul. Pentru o acoperire maximă, se aplică pe întreaga faţă.

Pasul 3: Fardul de obraz

Pentru un look proaspăt şi vesel, aplicaţi un fard de obraz cu o nuanţă de roz sau piersică. Dacă vi se pare prea îndrăzneţ, optaţi pentru perlele bronzante pentru un machiaj mai discret.

Cum aplicăm fardul de obraz (blush-ul): Se utilizează o pensulă pentru fardul de obraz, se ia puţin fard cu pensula şi se scutură o dată pentru a înlătura excesul. Zâmbiţi şi treceţi pensula peste cea mai rotundă porţiune a obrazului, ducând pensula spre linia părului.

Pasul 4: Rimelul

Nimic nu conferă un aer mai interesant decât genele lungi, definite. Indiferent de culoarea pe care o alegeţi pentru rimel, acesta vă va ajuta să vă conturaţi ochii, să îi definiţi.

Cum aplicăm rimelul: Deschideţi ochii larg şi aplicaţi rimelul pe gene mişcând pensula de jos în sus, începând din colţul interior al ochiului şi avansând spre exterior. Lăsaţi-l să se usuce şi reaplicaţi un alt strat de rimel.

Pasul 5: Luciu de buze

Pentru un look de zi, un luciu de buze colorat reprezintă modalitatea perfectă de a adăuga puţină strălucire machiajului. Optaţi pentru nuanţe deschise de roz pentru a vă înfrumuseţa culoarea naturală a buzelor.

Sursa foro: www.algemeiner.com

Comentarii

Articole similare

Cum folosim fiecare pensulă de machiaj

n orice magazin de cosmetice există o varietate de pensule de machiaj, motiv pentru care majoritatea doamnelor ne întrebăm ce pensule este absolut necesar să le deținem și ce parte a machiajului putem realiza...

Tendințe de frumusețe care nu se mai poartă în 2015

Anul 2015 se definește prin noi tendințe, diferite de cele utilizate în trecut. Citiți în continuare pentru a nu realiza erori fatale de stil anul acesta...

Idei de machiaj - Halloween 2014

Halloweenul reprezintă ocazia perfectă pentru a realiza un machiaj ieșit din comun, având posibilitatea să vă transformați în orice personaj vă doriți (zână, super-erou, vampir, școlăriță...

Trend 2014: culorile neon pentru machiaj

Persoanele care nu se sfiesc să fie în centrul atenției, pot adopta noul trend al anului 2014 în materie de machiaj: culorile neon. Acestea se potrivesc perfect cu orice nuanță de piele și transformă orice look...

Culori pentru machiajul ochilor căprui

Dacă aveți ochii căprui, bucurați-vă de acest dar, deoarece aveți o gamă foarte diversă de nuanțe pe care le puteți folosi pentru realizarea machiajului. După aplicarea fardului de ochi...

Ordinea aplicării produselor de machiaj

Orice construcție are nevoie de o bază solidă și de încredere. Același principiu se aplică și machiajului. Astfel, un machiaj reușit și rezistent va trebui creat după ce s-a aplicat o bază sau o cremă...
Publicitate