Home « Relaţii « Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

Adaugat pe 18 aprilie 2014

1. Trebuie să apreciați aceleași valori

relatiiDacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă partenerii au opinii diferite cu privire la momentul potrivit pentru a face economii cu scopul de a cumpăra o casă, dacă nu au aceeași dorință de a petrece timpul cu familia sau dacă nu își doresc amandoi copii.

2. Doar dumneavoastră puteți aprecia ce este mai bine pentru propria persoană

Cereți sfatul părinților și familiei și apreciați-le ideile. Ei vă cunosc și vă iubesc - dar dacă inima vă spune exact opusul, ascultați-o.

3. Arătați persoanei iubite că vă pasă de ceea ce ea apreciază

Dacă iubiți o persoană, orice ar face aceasta nu vi se va părea ciudat - chiar dacă este.

4. Cuplurile care sunt împreună de mult timp, au trecut peste momente care i-ar fi putut despărți

Nicio relație nu este perfectă, iar cuplurile care au rămas împreună zeci și zeci de ani au depășit momentele dificile, punând de fiecare dată pe primul loc relația lor. Aceștia au luptat împreună pentru a depăși momentele grele.

5. Sexul contează

Sexul reprezintă o modalitate de a arăta unei persoane că o iubiți și că vă pasă de ea. Nu ar trebui să fie mereu o prioritate, dar nici nu trebuie să fie neglijată aceasta nevoie - niciul dintre voi nu va fi fericit dacă faceți dragoste doar de trei ori pe an.

6. Uneori, când se întâmplă ceva în viața unei persoane, se schimbă și valorile acesteia

relatiiMutarea într-un alt oraș, pierderea unei ființe dragi sau obținerea unei promovări importante la serviciu poate schimba viața unei persoane. Dacă se întâmplă ceva asemănător, iar valorile dumneavoastră nu mai corespund cu cele ale partenerului, este mai bine să mergeți pe drumuri diferite și să căutați o persoană care să împărtășească aceleași valori cu dumneavoastră.

7. Nu investigați

Dacă vă simțiți nesigur, vorbiți cu partenerul despre asta. Investigatul are întotdeauna efecte nocive asupra relației.

8. Dacă sunteți în căutarea unei persoane identice cu ex-ul, pe care încă îl iubiți, nu veți găsi pe nimeni

În loc să căutați o copie a fostului iubit, mai bine încercați să apreciați calitățile unui bărbat nou, interesant.

9. Look-ul, înălțimea, descrierea job-ului și venitul nu vor face pe cineva să vă iubească mai mult

relatiiDacă refuzați să vă întâlniți cu cineva care nu îndeplinește o serie de criterii, vă puteți transforma într-o persoană care doar bifează niște criterii, în loc să iubiți cât puteți de mult o persoană și să fiți fericiți împreună.

10. Relația dumneavoastră nu se poate compara cu nicio altă relație

Părinții dumneavoastră au trecut printr-un divorț oribil? Asta nu înseamnă că și relația dumneavoastră va avea același destin. Dacă știți un cuplu care pare a fi de zece ori mai fericit decât dumneavoastră și persoana iubită, aceștia fie depun un efort uriaș pentru a părea perfecți, fie se ceartă în particular. Încetați să mai faceți comparații!

11. Nu puteți schimba altă persoană

Persoanele se schimbă în timp doar cu propriul acord. Nu trebuie să începeți o relație gândindu-vă că puteți modela cealaltă persoană până când va fi pe placul dumneavoastră. Dacă cineva se schimbă pentru a face relația să meargă, aceasta trebuie să fie decizia lui.

12. Dacă relația pe care o aveți vă face să vă simțiți mai mult rău decât bine, puneți-i punct

Relația dumneavoastră nu va fi mereu compusă numai din zâmbete și îmbrățișări. Dar dacă realizați că nu v-ați mai distrat sau că nu vă mai simțit bine cu privire la propria persoană o perioadă mai mare de timp și știți că acest fapt se datorează relației, înseamnă că aceasta nu este relația potrivită pentru dumneavoastră.

13. Nimeni nu vă poate citi gândurile

relatii Dacă vă doriți ca partenerul să vă pregătească o cină de Ziua Îndrăgostiților, nu puteți susține că partenerului "nu-i pasă" de această zi dacă nu face ceea ce vă doriți. Trebuie doar să îi spuneți ce așteptări aveți.

14. Comunicarea este cheia pentru rezolvarea conflictelor

Atunci când aveți dispute, asigurați-vă că ceea ce comunicați este productiv și că veți rezolva problema, pentru a evita certurile viitoare.

15. Relația dumneavoastră înseamnă totul

Când veți privi în trecut, nu vă veți aminti de email-urile la care ați răspuns sau de timpul petrecut pe Facebook. Vă veți aminti de persoana pe care ați iubit-o și toate lucrurile minunate pe care le-ați făcut împreună.

Sursa: cosmopolitan.com
Sursa foto: enveritasgroup.com - mediabuzz.monster.com - principlesandpractices.org - mollerlawgroup.wordpress.com

Comentarii

Articole similare

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Cum îmbunătățim viața sexuală

Aspectele care vă pot îmbunătăți viața sexuală sunt foarte importante, deoarece prea puține cupluri pot afirma că momentele intime sunt perfecte. Mereu puteți schimba anumite aspecte pentru...

Primele lucruri pe care o femeie le observă la un bărbat

Prima impresie se realizează în câteva momente, însă aceasta poate prezice viitorul unei relații. Iată ce observă femeile prima dată când întâlnesc un bărbat...

Este partenerul dumneavoastră predispus la infidelitate?

În urma studiilor efectuate, s-a constatat că 50-60% dintre bărbații însurați și-au înșelat cel puțin o dată partenerele de viață. Vreți să știți cum identificați un soț infidel? Iată 10 semne care pot indica faptul că vă poate înșela...
Publicitate