Home « Relaţii « Le plac băieților fetele timide?

Le plac băieților fetele timide?

Adaugat pe 30 ianuarie 2014

fete timide Dacă sunteți timidă, nu aveți un dezavantaj dacă știți cum funcționează mintea unui bărbat. Le plac băieților fetele timide? Cu siguranță!

Dacă sunteți timidă, viața poate fi puțin confuză. Prietenele vă reproșează că sunteți prea timidă, iar băieții evită să vă abordeze. Probabil vă doriți să fiți ca una dintre prietenele dumneavoastră, care se descurcă de minune în privința interacțiunii cu alte persoane. Dar nu vă faceți probleme, deoarece veți învinge timiditatea la momentul potrivit. Nu trebuie să vă schimbați viața dacă simțiți că nu sunteți pregătită.

Se simt atrași bărbații de persoanele timide?

Bărbații sunt foarte atrași de femeile timide, considerând că sunt misterioase și interesante. În realitate, bărbații chiar displac femeile care vorbesc neîncetat la o întâlnire. Folosiți timiditate în avantajul dumneavoastră și va face minuni în relația de cuplu!

Motive pentru care băieții sunt atrași de fetele timide

• Fetele timide sunt precum un puzzle. Un băiat nu va fi sigur niciodată dacă reușește să o impresioneze. Astfel, încercarea de a o cuceri devine mai provocatoare – iar provocările le va capta mereu atenția bărbaților.

• Fetele timide pot îndepărta ușor o persoană de sex opus. Timiditatea lor poate fi confundată cu aroganța, mai ales în cazurile în care au un aspect fizic atrăgător. Poate anumiți bărbați nu vor dori să abordeze o persoană timidă, însă cei care merită vor dori să afle mai multe despre ea.

fete timide • Fetele timide par mai drăguțe și mai feminine. Orice bărbat va fi atras de către o femeie grațioasă, cu un aer jucăuș.

• O femeie sigură pe ea, care este întotdeauna înconjurată de bărbați, va face un bărbat să se simtă nesigur. Pe de altă parte, interacțiunea cu o fată timidă îi va face pe băieți să se simtă mai siguri și mai iubiți.

• Fetele agresive se potrivesc mai bine cu statutul de amice. Un băiat se așteaptă ca o fată să fie diferită de el. Dacă o fată se comportă ca un băiețoi, aceasta ar putea să nu fie considerată vreodată ca o potențială parteneră.

• Fetele timide par aproape întotdeauna dulci și inocente. Când un băiat ca conversa cu o fată timidă, va fi încântat de incocența și fragilitatea ei.

• O fată timidă, care este dezinhibată în pat, este visul oricărui băiat. Dacă sunteți timidă în general, dar vă transformați într-o pisică sălbatică în pat, veți înnebuni orice băiat.

• Un băiat se simte mai protector atunci când este lângă o fată timidă. Băieții se simt foarte bine atunci când pot proteja o fată.

• Băieții consideră că limbajul corpului și expresiile unei fete timide sunt mai atrăgătoare. O fată timidă poate fascina orice băiat. Dacă sunteți timidă, vorbiți lent, cu o tonalitate joasă si nu vă faceți griji cu privire la timiditate.

• Fetele timide sunt tot mai rare. Acest aspect vă face mai dorită.

• Stângăcia fetelor timide îi atrage pe băieți.

fete timide• Fetele timide par mai de încredere, mai vulnerabile și mai inocente, aceste aspecte fiind pe placul băieților.

• Relația cu o fată timidă durează mai mult, deoarece este nevoie de mai mult timp pentru cunoașterea reciprocă, motiv pentru care relația va fi mai solidă.

• O fată caracterizată de timiditate va vorbi mai puțin, iar băiatul de lângă ea va putea să îi observe mai ușor limbajul corpului și expresiile. Astfel, băiatul o va considera mai atrăgătoare, deoarece se concentrează pe detaliile care o fac unică.

A fi timidă cu siguranță are o multitudine de avantaje. Însă, după câteva întâlniri va trebui să fiți mai deschisă, mai comunicativă, pentru a nu îndepărta potențialul partener. Evidențiați părțile dumneavoastră pozitive și nu permiteți timidității să vă afecteze relațiile.

Sursa: lovepanky.com
Sursa foto: sheknows.com - kingsofgreatness.com - thegoodlife.org 

Comentarii

Articole similare

Tehnici de flirt pentru fetele timide

Flirtul pare un act natural pentru anumite persoane, însă acest lucru nu este valabil pentru persoanele timide. Acestora le este teamă să abordeze persoana de care sunt interesați, deoarece cred că vor fi refuzațe...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

10 lucruri mărunte care distrug o relație

Când vine vorba despre al cui este rândul să spele vasele, apare un conflict între două personalități diferite. Dr. Karyn Gordon, un expert în relațiile de cuplu, susține că există 16 tipuri de personalități și doar...

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Dacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să...

Ce să faceţi dacă mama iubitului vă urăşte

Deşi încercaţi să îi câştigaţi dragostea, mama iubitului nu vă agreează. Aţi încercat să faceţi ceea ce aceasta îşi doreşte, i-aţi oferit şi cadouri, iar ea tot nu vă place...

10 obiceiuri ale cuplurilor fericite

Vă doriţi să vă îmbunătăţiţi relaţia? Iată 10 obiceiuri pe care le puteţi aplica pentru a avea un mariaj fericit...
Publicitate