Home « Sexualitate « Încredere în dormitor

Încredere în dormitor

Adaugat pe 07 mai 2013

sexy dormitor Este timpul să nu mai permiteţi defectelor să stea în calea unei vieţii sexuale extraordinare pe care o meritaţi. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să emanaţi încredere în dormitor:

Răsfăţaţi-vă cu o lenjerie nouă

Optaţi pentru o lenjerie sexy şi confortabilă, aceasta făcând minuni pentru stima de sine. Indiferent dacă alegeţi lenjerie cu imprimeu floral, dantelă sau piele, doar faptul că ştiţi că purtaţi ceva nou va face minuni pentru dispoziţia dumeavoastră.

Fără haine

Mergeţi prin casă dezbrăcată atunci când sunteşi singură. În momentul în care v-aţi obişnuit cu imaginea dumneavoastră atunci când nu purtaţi nimic, vă veţi simţi mai confortabil şi în momentul în care partenerul vă va vedea dezbrăcată.

Coafaţi-vă

Banii nu pot cumpăra fericirea, dar cu ajutorul lor veţi obţine un păr sexy! Aranjaţi-vă impecabil părul şi mergeţi în dormitor!

Ulei de cocos

Înlocuiţi loţiunea sau crema de corp cu uleiul de cocos presat la rece. Imediat ce ieşiţi din duş, aplicaţi ulei de cocos pe întreg corpul. Se va topi pe pielea dumneavoastră şi îi va conferi un miros deosebit!

Un pat mai atrăgător

Folosiţi lenjerie de pat curată, cu un aspect atrăgător. Cu cât mediul este mai confortabil, cu atât vă veţi simţi mai încrezătoare!

Dezbrăcaţi-vă încet

Chiar dacă sunteţi timidă, nu vă grăbiţi să vă bagaţi în pat, ci renunţaţi la haine încet, pentru a atrage atenţia partenerului si a-l provoca!

Parfum

Aplicaţi puţin parfum pe partea din spate a gâtului. Va fi suprins de cât de bine mirosiţi atunci când veţi sta îmbrăţişaţi după ce aţi făcut dragoste.

La lumina lumânărilor

Nu uitaţi că totul arată mai bine la lumina lumânărilor!

Sursa: cosmopolitan.com.au - Sursa foto: flickriver.com

Comentarii

Articole similare

Beneficiile mersului pe bicicletă

Există foarte multe beneficii asociate cu mersul pe bicicletă. Printre acestea se numără...

Cum ne îmbrăcăm pentru o seară fierbinte

Nu ştiţi ce să îmbrăcaţi pentru a vă impresiona partenerul? Sexul în sine reprezintă cireaşa de pe tort, dar dacă doriţi să faceţi o impresie foarte bună...

Chimia sexuală

Chimia sexuală este un mister. Dar atunci când o experimentaţi cu cineva, vă poate entuziasma peste măsură. Ce este chimia sexuală?...

Infidelitatea - de ce înşeală bărbaţii

În prezent, tema infidelităţii este atent disecată, încercându-se a de descoperi motivele pentru care oamenii înşeală. Este uşor să invocăm motivele învechite (bărbaţii

Cum să încetăm să ne mai comparăm cu alte persoane

1. Amintiţi-vă că nu avem cu toţii acelaşi ADN. Anumite persoane se nasc cu un aspect impecabil, cu o inteligenţă ieşită din comn sau un aspect fizic atrăgător. Anumite persoane arată ca Marilyn...

Cum să alegeţi parfumul potrivit

Parfumul purtat ar trebui să vă reprezinte, să evidenţieze personalitatea, stilul dumneavoastră de viaţă şi aromele pe care le preferaţi! Iată câteva trucuri care or să vă ajute să găsiţi parfumul perfect...
Publicitate