Home « Relaţii « Idei pentru cererea în căsătorie

Idei pentru cererea în căsătorie

Adaugat pe 08 mai 2013

cerere in casatorieVă gândiţi să vă căsătoriţi? Partenera va povesti toată viaţa despre momentul în care aţi cerut-o în căsătorie. De aceea, va trebui să vă asiguraţi că acel moment va fi unul memorabil! Iată câteva idei interesante pentru a cere iubita în căsătorie:

Cerere în căsătorie în public

 • Dacă partenera dumneavoastră citeşte zilnic un ziar anume, afişaţi pe o întreagă pagină cererea dumneavoastră în căsătorie.
 • Plătiţi scafandrii de la un acvariu să vă ajute cu cererea dumneavoastră în căsătorie. Aceştia vor ridica afişul cu cererea în căsătorie atunci când vă apropiaţi de acvariu.
 • Plănuiţi o cerere în căsătorie cu un caricaturist din oraş. Propuneţi-i să vă schiţeze pe dumneavoastră şi pe parteneră. Deasupra desenului dumneavoastră să scrie "Vrei să fii soţia mea?", iar deasupra desenului partenerei să scrie "Da!".
 • Petreceţi-vă seara în oraş şi rugaţi DJ-ul sau şeful orchestrei să vă înmâneze microfonul pentru a dedica un cântec partenerei şi a face propunerea în căsătorie.
 • Angajaţi o firmă care poate scrie pe cer propunerea dumneavoastră în căsătorie.
 • Plănuiţi să zburaţi pe undeva în viitorul apropiat? Folosiţi sistemul de difuzoare al avionului (cu permisiunea însoţitorilor de zbor, desigur) şi faceţi propunerea în căsătorie la mare altitudine.
 • Vă plac filmele? Solicitaţi cinematografului pe care îl frecventaţi să adauge cererea dumneavoastră în căsătorie printre reclamele şi trailerele de dinaintea filmului. Asiguraţi-vă că ajungeţi la timp.

Cerere în căsătorie acasă

 • Pentru o surpriză mai simplă, înlocuiţi în cutia cu bijuterii inelul pe care îl poartă zilnic cu inelul de logodnă. Va fi foarte surprinsă dimineaţa când va dori să îşi găsească inelul ei uzual.
 • Inseraţi în cartea pe care o citeşte un bileţel cu o declaraţie de dragoste, la sfârşitul căreia să scrieţi cererea în căsătorie. În momentul când găseşte bileţelul o veţi surprinde cu inelul.
 • Stingeţi toate luminile din casă şi faceţi un drum din candele aprinse care duc spre un cerc de candele, în mijlocul cărora să se afle inelul.
 • Puneţi-i inelul pe deget în timp ce doarme, iar când se trezeşte, aşteptaţi-o cu şampanie şi căpşuni. La început, va părea doar o surpriză romantică - până va observa bijuteria de pe degetul ei.

Sursa: wedding.theknot.com - Sursa foto: telegraph.co.uk

Comentarii

Articole similare

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Cum sărutați pentru prima dată o persoană

Primul sărut a reprezentat întotdeauna unul dintre cele mai dificile momente la începutul unei relații. Dacă ați trecut ușor peste acest pas, înseamnă că sunteți o persoană norocoasă. Primul sărut este întotdeauna un moment dificil...

Ce haine purtăm de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day este sărbătorită în întreaga lume pentru a celebra cel mai frumos sentiment: dragostea. Nu este sărbătorită doar de cupluri, ci și de prieteni. Dacă aveți cu cine să petreceți această zi...

Ce facem de Ziua Îndrăgostiților?

Ziua de 14 februarie este una cu o semnficație specială și trebuie sărbătorită oferind multă afecțiune și cadouri persoanei iubite. Iată câteva idei pentru a vă petrece timpul...

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Dacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să...

6 pași îndrăzneți pentru a vă atinge țelurile în acest an

Drumul spre succes a fost întotdeauna presărat cu sacrificii. Dacă doriți să vă atingeți obiectivele personale în acest an, nu există scurtături. Primul pas este cel mai dificil, însă și cel mai curajos...
Publicitate