Home « fashion & style « Haine care subţiază aspectul taliei

Haine care subţiază aspectul taliei

Adaugat pe 18 aprilie 2013

haine talie  subtire O talie subţire este visul oricărei femei, însă nu toate doamnele se pot bucura de o siluetă în formă de clepsidră. Dacă nu sunteţi încântată de talia dumneavoastră, există câteva trucuri care vă pot ajuta să subţiaţi vizual talia.

Este important să ştiţi că nu toate persoanele pot aplica aceste trucuri. Dacă umerii dumneavoastră, talia şi şoldurile sunt cam la fel de late, atunci nu puteţi evidenţia talia. Va trebui să evidenţiaţi alte părţi ale corpului, cum ar fi decolteul sau picioarele. Singurul truc la care puteţi apela în materie de vestimentaţie, este reprezentat de rochiile care creează o iluzie optică. Aşa cum numele sugerează, aceasta creează iluzia unei talii subţiri.

Ce să nu purtaţi

Cea mai comună greşeală pe care p realizează persoanele care doresc să îşi subţieze talia este purtarea de curele late. Acestea au exact efectul opus! Evitaţi curelele cu prea multe detalii şi purtaţi, de asemenea, pantaloni mai simpli.

Rochii care creează iluzii optice

Una dintre soluţiile cele mai rapide pentru crearea impresiei unei talii subţiri este achiziţionarea unor rochii care creează iluzii optice. Acestea utilizează culori bloc, care creionează şi creează curbe în locurile potrivite.

Ar trebui să alegeţi o rochie cu nuanţe mai închise pe laterale, cu o culoare bloc pe centru, pentru a ascunde centimetrii în plus.

haine talie subtire peplum

Folosiţi curele subţiri

Puteţi da impresia unei talii mult mai subţiri prin optarea unui accesoriu discret, dar cu un efect major: o curea subţire, care va da impresia unei talii de viespe în doar câteva momente!

Peplum

Un alt element must-have pentru conturarea unei talii mai subţiri este peplumul. Aceasta creează mai mult volum în partea de jos, subţiind aspectul taliei. Topurile, fustele sau rochiile cu peplum definesc talia şi creează o siluetă în formă de clepsidră.

Sursa: sofeminine.co.uk - Sursa foto: jerseygirltalk.com

Comentarii

Articole similare

Ce haine purtăm – în funcție de forma corpului (1)

Hainele reprezintă o modalitate facilă de a vă pune în valoare, de a căpăta încredere în propria persoană și de a ne crea o imagine. Indiferent de forma corpului dumneavoastră, există articole vestimentare care să vă evidențieze...

Cu ce accesorii combinăm o little black dress

Mica rochie neagră (little black dress) reprezintă o alegere versatilă, care poate conferi încredere și eleganță oricărei femei. Pentru un look complet, mica rochie neagră trebuie accesorizată...
Publicitate