Home « Relaţii « Este partenerul dumneavoastră predispus la infidelitate?

Este partenerul dumneavoastră predispus la infidelitate?

Adaugat pe 14 martie 2014

infidelitate În urma studiilor efectuate, s-a constatat că 50-60% dintre bărbații însurați și-au înșelat cel puțin o dată partenerele de viață. Vreți să știți cum identificați un soț infidel? Iată 10 semne care pot indica faptul că vă poate înșela... sau că a făcut deja acest lucru:

1. V-a mai înșelat

Dacă partenerul v-a mai înșelat, acesta este cu siguranță un indicator că ar putea să facă din nou același lucru.

2. Este narcisist

Indivizii cu o trăsături de personalitate narcisiste consideră că merită mai multe decât restul persoanelor. Astfel de persoane înșeală deoarece nu le place să respecte regulile.

3. Nu se simte vinovat

Persoanele care nu simt vină sau remușcări după ce au făcut ceva greșit sunt candidații principali la infidelitate. Aceste persoane nu simt emoții care ar putea să îi împiedice să își înșele partenerul de viață.

4. Minte cu ușurință

Dacă se pricepe să mintă în privința altor aspecte, cu siguranță ar putea să mintă și cu privire la o relație extraconjugală.

5. Are părinți infideli

infidelitate Dacă unul sau ambii părinți au fost infideli de mai multe ori, atunci este foarte probabil ca partenerul dumneavoastră să înșele, de asemenea.

6. Și-a pierdut recent slujba

Lipsa unei slujbe își pune amprenta și asupra relației de cuplu, deoarece o persoană fără job se poate simți vulnerabilă. Când bărbații nu se simt mulțumiți de propria persoană, își pot îmbunătăți stima de sine printr-o relație extraconjugală.

7. Își petrece tot mai puțin timp cu dumneavoastră

Stați în aceeași casă, dar nu vă petreceți timpul împreună din cauză că realizați mereu activități diferite. Dacă partenerul realizează mereu activități care nu vă includ și pe dumneavoastră, este foarte probabil ca acesta să vă înșele.

8. Își arată mai puțin afecțiunea

Poate ați observat că nu vă mai îmbrățișează așa cum obișnuia sau că doarme îmbrăcat, deși obișnuia să doarmă doar în lenjerie intimă. Toate acestea sunt modalități prin care vă îndepărtați treptat, ceea ce reprezintă un cadru potrivit pentru infidelitate.

Cum faceți față infidelității

infidelitate Dacă suspiciunile dumneavoastră de infidelitate se adeveresc, va trebui să analizați dacă vreți să mai continuați relația cu partenerul. Conform studiilor realizate, s-a constatat că 65% dintre cuplurile care s-au confruntat cu infidelitatea au rămas împreună. Cuplurile care au apelat la ajutor de specialitate au construit o relație mai solidă decât cea anterioară infidelității.

Pentru a depăși o un moment dificil ca acela în care partenerul v-a înșelat, este necesar un efort deosebit din partea ambilor parteneri, pentru ca relația să mai funcționeze. Un act de infidelitate determină brusc un cuplu să decidă dacă doresc să își petreacă viața împreună sau dacă doresc să finalizeze relația.

Dacă aveți un partener infidel, va trebui să rezolvați această problemă cum considerați că este mai bine pentru dumneavoastră. Discutați cu partenerul și rezolvați neînțelegerile dintre dumneavoastră, deoarece acestea nu vor dispărea de la sine.

Sursa: sheknows.com
Sursa foto: privateinvestigatornyc.net - familybridgesblog.com

 

Comentarii

Articole similare

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...

Primele lucruri pe care o femeie le observă la un bărbat

Prima impresie se realizează în câteva momente, însă aceasta poate prezice viitorul unei relații. Iată ce observă femeile prima dată când întâlnesc un bărbat...

Alimente cu proprietăți contraceptive

Persoanele interesate de contracepția naturală pot consuma alimente cu proprietăți contraceptive. Acestea conțin niște substanțe care influențează nivelul hormonilor – nivelul testosteronului la femei și...
Publicitate