Home « Sexualitate « Diferenţa dintre a face dragoste şi a face sex

Diferenţa dintre a face dragoste şi a face sex

Adaugat pe 25 aprilie 2013

dragoste sau sex Ce vă place mai mult? Să faceţi dragoste sau sex? Dacă sunteţi într-o relaţie care durează cel puţin de câteva luni, şi dacă sunteţi foarte atras(ă) de partener, cel mai probabil faceţi dragoste. Dacă doi îndrăgostiţi fac sex pasional, acesta poate fi considerată de asemenea ca fiind dragoste.

A face sex constă în satisfacţia carnală a dorinţelor sexuale. Puteţi întâlni pe cineva care vă atrage din punct de vedere sexual şi faceţi sex. Preludiul nu este lung şi ambii participanţi adorm după ce partida de sex s-a finalizat.

Dacă întâlniţi un străin şi ajungeţi în pat cu el, cel mai probabil veţi face sex, nu dragoste. În timp ce două persoane fac dragoste, acestea se simt conectate, iar atunci când fac sex, experimentează doar plăcerea sexuală.

Atunci când faceţi sex pentru prima dată cu o persoană, totul poate părea ciudat, chiar şi un simplu sărut, deoarece nu cunoaşteţi stilul celeilalte persoane. Nu ştiţi cine va prelua controlul, cine va sta deasupra, totul fiind foarte confuz. Sexul fără obligaţii devine mai bun atunci când persoanele ajung să se cunoască reciproc.

Chiar şi prietenii cu beneficii fac sex mai de calitate, deoarece aceştia îşi cunosc preferinţele şi sunt mai bine conectaţi. Cel mai adesea ajung să se îndrăgostească, atunci când au garda jos.

De ce se simte atât de bine?

A face dragoste este mult mai relaxant decât a face sex. Aduce toate beneficiile sexului, dar se simte mai bine datorită unei emoţii noi - iubirea. Astfel, plăcerea va fi mai intensă. Atunci când faceţi dragoste, preludiul este mai lung, simţindu-vă confortabil, atât dumneavoastră cât şi pertenerul(a). Nu se simte nimic ciudat, sexul fiind perfect.

Cele mai bune locuri pentru a face dragoste

Vreţi să faceţi dragoste? Atunci alegeţi patul - este confortabil, romantic şi nu implică poziţii ciudate. Cea mai bună poziţie pentru a face dragoste? Nimic nu este mai plăcut decât poziţia misionarului. Mai multe publicaţii promovează poziţii din Kamasutra, dar nimic nu se simte mai intim decât modesta poziţie a misionarului.

Cele mai bune locuri pentru a face sex

Dacă doriţi doar să faceţi sex, nu dragoste, puteţi să faceţi asta oriunde. În club, în maşină, sub duş, în excursie, în sala de şedinţe de la serviciu, în casa unui prieten... oriunde! Vreţi doar să faceţi sex şi nu vă pasă de poziţiile ciudate, crampe sau entorse până nu terminaţi.

Combinaţi dragostea cu sexul

A face dragostea este mai bine decât a face sex. Este adevărat că iubirea intensifică senzaţiile atunci când faceţi dragoste, însă nu trebuie să uitaţi de latura sexuală a partenerului şi să încercaţi din când în când să experimentaţi.

O relaţie reuşită necesită un echilibru între dragoste şi sex. Dacă simţiţi că partenerul nu este prea conectat, nu vă faceţi griji. Uneori este în regulă să faceţi doar sex, dar este important să readuceţi dragostea înapoi în dormitor.

Sursa: lovepanky.com

Comentarii

Articole similare

Cum îmbunătățim viața sexuală

Aspectele care vă pot îmbunătăți viața sexuală sunt foarte importante, deoarece prea puține cupluri pot afirma că momentele intime sunt perfecte. Mereu puteți schimba anumite aspecte pentru...

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...

Cum sărutați pentru prima dată o persoană

Primul sărut a reprezentat întotdeauna unul dintre cele mai dificile momente la începutul unei relații. Dacă ați trecut ușor peste acest pas, înseamnă că sunteți o persoană norocoasă. Primul sărut este întotdeauna un moment dificil...

Indispoziții pe care sexul le poate vindeca

O partidă de sex este modalitatea prin care vă apropiați mai mult de partener, însă reprezintă și un exercițiu cardiovascular în sine. Știați că sexul poate ajuta în vindecarea anumitor probleme de sănătate...

Ce haine purtăm de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day este sărbătorită în întreaga lume pentru a celebra cel mai frumos sentiment: dragostea. Nu este sărbătorită doar de cupluri, ci și de prieteni. Dacă aveți cu cine să petreceți această zi...
Publicitate