Home « Dezvoltare personală « Destinații de vacanță în 2014

Destinații de vacanță în 2014

Adaugat pe 23 aprilie 2014

destinatii vacanta

Stațiunile cu servicii all inclusive reușesc să atragă chiar și pe cei mai sofisticați turiști, datorită multitudinii de activități și a mâncării delicioase. Descoperiți în continuare câteva dintre cele mai interesante locuri unde puteți petrece vacanța în anul 2014. Veți găsi destinații pentru toate buzunarele - atât vacanțe accesibile pentru întreaga familie, cât și vacanțe în locuri exotice.

(Citiți și "Cum obţineţi viaţa pe care o doriţi")

Dacă sunteți în căutarea unei destinații unde să aveți servicii all inclusive, analizați destinațiile următoare, catalogate ca fiind cele mai bune opțiuni pentru 2014.

MEXIC - Catalonia Riviera Maya - Riviera Maya

Această stațiune reprezintă o opțiune potrivită pentru familiile cu un buget redus. Oferă servicii all inclusive, are 5 restaurante și 7 baruri și pune la dispoziția turiștilor 328 de camere, un centru de fitness și 5 piscine. În stațiunea Riviera Maya vă puteți bucura de experiențe inedite, precum înnotatul alături de delfini și manatee.

destinatii vacanta

JAMAICA - Grand Palladium Jamaica - Lucea

Una dintre cele mai bune destinații de vacanță pentru 2014, în special pentru cupluri și familii. Stațiunea Grand Palladium Jamaica are 540 de camere, cu 10 restaurante și 13 baruri. Această stațiune oferă o gamă variată de activități, de la spa la sporturi acvatice, fiind o destinație de vacanță liniștită și romantică.

destinatii vacanta

Plajele TURKS și CAICOS

Situate pe insulele Turks și Caicos, aceste plaje pun la dispoziția turiștilor 19 restaurante, fiind ideale pentru vacanțele în familie. De la discoteci pentru tineri, până la servicii spa complete, această destinație reprezintă alegerea potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, fiind potrivită pentru distracții și pentru relaxare deopotrivă. Pentru o zi plină de distracții, încercați parcul acvatic Pirates Island.

destinatii vacanta

Republica Dominicană - Iberostar Punta Cana - Punta Cana

Cu o varietate de mâncăruri din bucătăria internațională și cu grădini tropicale superbe, Iberostar Punta Cana reprezintă una dintre cele mai interesante stațiuni în 2014. Republica Dominicană reprezintă destinația perfectă pentru o vacanță, având servicii all inclusive, cluburi pentru copii, piscine cu forme deosebite și 346 de camere disponibile.

destinatii vacanta

MEXIC - Ocean Coral and Turquesa - Riviera Maya

Pentru o vacanță activă, plină de sport, stațiunea Ocean Coral and Turquesa din Puerto Morelos, este una dintre cele mai plăcute destinații pentru o vacanță în familie. Parcurile pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani pot ține ocupați micuții, în timp ce adulții se pot relaxa la Despacio Spa.

destinatii vacanta

HAWAII - Travaasa Hana - Maui

Travaasa Hana este prima stațiune din Maui care oferă servicii all inclusive, fiind una dintre cele mai râvnite stațiuni din 2014. Dacă doriți o vacanță rustică, cu un aer retro, veți iubi Travaasa Hana. Stațiunea include un spa cu în aer liber cu jacuzzi, fiind o destinație potrivită pentru o vacanță în doi.

(Citiți și "Beneficiile unei activităţi fizice regulate")

destinatii vacanta

ANTIGUA - Sandals Grande

Aflată pe Dickenson Bay, cea mai interesantă plajă din Antigua, această stațiune are o dumbravă mediteraneană și un sat mediteranean de 6 stele. Cu 11 restaurante și 7 baruri, stațiunea Sandals Grande pune la dispoziția turiștilor și un spa în care se pot câștiga premii.

destinatii vacanta

TAILANDA - Howie’s Homestay - Chiang Mai

Conform opiniei Travel Channel, Howie’s Homestay reprezintă una dintre cele mai bune stațiuni pentru a petrece vacanța în 2014, fiind perfectă pentru persoanele care valorează intimitatea. Mica stațiune din Asia de Sud poate fi rezervată de un grup de familii la un moment dat, oferind o experiență tailandeză unică, care include și plimbări cu elefantul.

destinatii vacanta

MEXIC - Grand Palladium Kantenah - Riviera Maya

De la plaje private la cluburi pentru copii de orice vârstă, Grand Palladium Kantenah este o destinație de vacanță perfectă pentru familiile cu un buget redus. Stațiunea include 13 restaurante și 26 de baruri, o multitudine de activități atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

destinatii vacanta

AUSTRALIA - Insula Hayman - Great Barrier Reef

Dacă vacanța dumneavoastră doriți să abunde în animale sălbatice, insula Hayman reprezintă alegerea ideală în 2014. O vastă paletă de sporturi acvatice și bucătăria delicioasă din Australia reprezintă alte avantaje ale acestei destinații.

destinatii vacanta

Sursa:
Sursa foto: swaindestinations.com - 
amoytrip.com

Comentarii

Articole similare

De ce să vizităm oraşul Amsterdam

Orice persoană care iubeşte să căşătorească are Amsterdamul notat în agendă. Motivele sunt variate, anumite persoane fiind atrase de la libertatea pe care o oferă, altele la istoria bogată...

De ce este sexul atât de important?

Unele persoane consideră că sexul este supraestimat, în timp ce altele cred contrariul. Dar, în realitate, sexul are foarte multe beneficii. Iată de ce sexul este important...

Beneficiile surprinzătoare ale sărutului

Cu toţii ne gândim la sărut ca fiind o plăcere socială, un final potrivit pentru o întâlnire sau o modalitate de a ne conecta cu o persoană. Dar sărutul are mult mai multe beneficii în afară de cele evidente...
Publicitate