Home « Relaţii « De ce înșeală bărbații

De ce înșeală bărbații

Adaugat pe 22 octombrie 2014

barbatii inseala Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive.

Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural de a înșela. Dacă ei cred că pot ascunde asta, or să înșele partenera. Este ceea ce mintea le dictează să facă, chiar dacă rațiunea le spune contrariul, evidențiind consecințele.

Cu toate acestea, un bărbat cu principii, integru, nu va înșela, chiar dacă apare o ocazie. Chiar dacă acest lucru se întâmplă, nu înseamnă că nu ar fi tentat să aibă o altă femeie. El se abține de la a înșela doar pentru a-și păstra integritatea.

Înșelatul se află în genele noastre

barbatii insealaOrice bărbat sau femeie care se află într-o relație are abilitatea de a înșela și a distruge acea relație. Cu toții avem în gene dorința de a ne reproduce și de a avea ai mulți parteneri sexuali pe parcursul vieții. Cu toate acestea, societatea ne-a schimbat modul de a gândi, considerând că înșelatul este imoral, acesta transformându-se mai mult într-o fantazie.

Principalele motive pentru care bărbații înșeală

Bărbații care se află într-o relație stabilă și confortabilă înșeală din trei motive principale:

Motivul nr. 1 Nu este suficient de fericit. Bărbatul care înșeală consideră că este prea bun pentru partenera lui. El consideră că poate avea o femeie mai bună decât cea actuală.

barbatii insealaMotivul nr. 2 Se gândește la înșelat dacă femeia nu îl respectă, nu are nevoie de el emoțional sau sexual, aceste aspecte afectându-i mândria.

Motivul nr. 3 Bărbații vor să înșele deoarece cred că partenera nu va afla.

Alte motive pentru care bărbații înșeală

Motivele pentru care se ajunge la înșelat sunt numeroase. Dacă un bărbat ajunge să își înșele partenera, înseamnă că relația nu era perfectă pentru ambii parteneri. De cele mai multe ori, a părăsi bărbatul care v-a înșelat este alegerea potrivită. Nu trebuie să vă transformați într-o altă persoană doar pentru a-i face pe plac unui bărbat care abia așteaptă să alerge în brațele altei femei.

 1. Respect. Un bărbat poate înșela dacă el consideră că nu are parte de respectul partenerei. Pentru a avea o relație de succes, un bărbat trebuie să fie respectat și iubit necondiționat de către parteneră. Dacă ea nu îl respectă, va căuta o altă femeie care să facă asta.

2. O relație cu probleme. Vă certați des cu partenerul? Atunci când certurile sunt dese și nu se finalizează cu o împăcare fericită, ambii parteneri pot deveni frustrați.

3. Frustrări. Un bărbat frustrat în viață, indiferent de motiv, ar putea să cucerească o altă femeie doar pentru a-și demonstra că este încă valoros și poate obține ceea ce își dorește.

4. O comunicare deficitară. Nu toți bărbații pot comunica ușor. Pentru cei care nu pot vorbi despre problemele lor cu partenera, este mai ușor să apeleze la o aventură decât să comunice cu partenera de viață.

5. Spațiu insuficient. Indiferent de cât de mult timp îți doresc cuplurile să petreacă împreună, acestea au nevoie și de spațiu. Dacă un bărbat se simte prins într-o relație claustrofobică, din dorința de a simți din nou liber, chiar și pentru câteva ore, va răspunde avansurilor vreunei fete disponibile.

barbatii inseala6.Răzbunare. Uneori, chiar dacă este un lucru prostesc, va folosi înșelatul ca modalitate de a se răzbuna pe parteneră, dacă aceasta l-a supărat cu ceva.

7. Relația își pierde savoarea. Poate că încă sunteți îndrăgostiți, dar dacă nu faceți din când în când ceva nou, relația va deveni o povară. Bărbatul are nevoie de mai multe senzații în viața sa.

8. Apetit sexual diferit. Acest aspect este mai comun decât v-ați fi imaginat. Cu toții avem un apetit sexual care variază. Iar dacă bărbatul vrea să facă sex de câteva ori pe săptămână, iar femeia o dată pe lună, cu siguranță relația nu va avea un final fericit.

barbatii inseala9. Se simte controlat. Sunteți tipul de persoană care vrea să aibă totul sub control? El face mereu ceea ce îi sugerați? Încearcă să evite orice conflict cu dumneavoastră? Dacă răspunsurile sunt afirmative, partenerul ar putea fi în căutarea unei aventuri doar pentru a-și dovedi că este suficient de bărbat.

10. V-ați schimbat din punct de vedere fizic. Este greu să vorbim despre asta, însă este realitatea creudă. V-ați neglijat din momentul în care ați început să vă întâlniți? Ați depus câteva kilograme în plus față de momentul când v-ați cunoscut? Dacă acordați atenție propriului corp și vă simțiți sexy, bărbatul dumneavoastră nu va simți nevoia să plece la o altă femeie.

11. Vrea varietate. Poate părea un clișeu, dar este adevărat: varietatea este condimentul vieții. Cu toții ne dorim experiențe noi tot timpul, iar anumiți bărbați merg prea departe cu egoismul și încep să caute potențiale femei pentru o aventură. Nu înseamnă că sunt nefericiți - vor doar mai multă varietate în pat.

12. Unii bărbați sunt programați să înșele. Este ceea ce îi definește. Nu puteți face nimic pentru a schimba un astfel de bărbat. Cauza ar putea fi o problemă psihologică sau poate că acestora nu le pasă de relațiile stabile.

barbatii inseala13. Vor o persoană care să îi înțeleagă. Relațiile sau mariajele pot fi fericite doar atunci când există comunicare. Dacă bărbatul dumneavoastră simte că nu îl mai înțelegeți, s-ar putea atașa de o altă persoană, care îl ascultă și îl înțelege.

14. Există foarte multe opțiuni. Bărbații sunt prea leneși pentru a rezolva problemele dintr-o relație, motiv pentru care preferă să se ducă în brațele altei femei. Unii bărbați sunt egoiști, păsându-le doar de propria fericire, nu de relație.

15. Sunteți plictisitoare. Sunteți pudică și vă displace să vorbiți despre sex? Sau sunteți o femeie căreia îi place singurătatea? Dacă partenerul dumneavoastră are o viață activă, iar dumneavoastră nu îi împărtășiți interesul pentru socializare sau pentru activitățile în aer liber, ar putea considera că sunteți prea plictisitoare pentru el.

16. Îl acuzați că vă înșeală. Acuzați constant partenerul că vă înșeală doar pentru a vă asigura că vă iubește și că vă este fidel? Sau vă certați des deoarece își petrece prea mult timp la serviciu cu o colegă atrăgătoare? Nu lăsați nesiguranța să vă stăpânească dacă nu aveți dovezi sigure. Altfel, veți forța partenerul chiar să aibă o aventură, deoarece el va considera că oricum nu aveți încredere în el.

barbatii inseala17. O fată este înnebunită după el. Bărbații se simt protectorii speciei umane. Astfel, când o fată drăguță se îndrăgostește de un bărbat, acesta ar putea ceda, crezând că ea se va simți mai bine dacă el îi oferă câteva sărutări sau chiar o partidă de sex. Este modalitatea lor de a-și hrăni egoul.

18. Este atras de o altă femeie. Iar dumneavoastră nu vreți să auziți nimic despre asta. O relație este înfloritoare doar atunci când există comunicare. Vorbiți despre persoanele de care vă simțiți atrași, explorați și analizați cele mai adânci gânduri și exprimați-vă opiniile indiferent de cât de pueril ar părea.

De cele mai multe ori nu puteți împiedica un bărbat să vă înșele. Pentru a avea o relație excelentă cu partenerul va trebui să aveți încredere unul în celălalt și să comunicați despre problemele dumneavoastră, pentru a le găsi rezolvarea împreună.

Sursa: lovepanky.com
Sursa foto: allteenstalk.com

Comentarii

Articole similare

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...

Primele lucruri pe care o femeie le observă la un bărbat

Prima impresie se realizează în câteva momente, însă aceasta poate prezice viitorul unei relații. Iată ce observă femeile prima dată când întâlnesc un bărbat...

Este partenerul dumneavoastră predispus la infidelitate?

În urma studiilor efectuate, s-a constatat că 50-60% dintre bărbații însurați și-au înșelat cel puțin o dată partenerele de viață. Vreți să știți cum identificați un soț infidel? Iată 10 semne care pot indica faptul că vă poate înșela...

Alimente cu proprietăți contraceptive

Persoanele interesate de contracepția naturală pot consuma alimente cu proprietăți contraceptive. Acestea conțin niște substanțe care influențează nivelul hormonilor – nivelul testosteronului la femei și...
Publicitate