Home « Relaţii « Cum vă găsiţi jumătatea pe Facebook

Cum vă găsiţi jumătatea pe Facebook

Adaugat pe 26 aprilie 2013

dragoste pe facebook Cuplurile formate online sunt în continuă creştere, în ultimul an 17% dintre persoanele care s-au căsătorit cunoscându-se online. Cu toate acestea, nu toate persoanele sunt de acord să folosească site-urile de dating. Stigmatul purtat de întălnirile online nu mai este atât de agresiv, însă este considerat negativ de către anumiţi oameni conservatori. În medie, 20 de oameni din 100 folosesc un site de dating (site de întâlniri).

Dacă sunteţi în căutarea dragostei pe internet, site-ul Facebook vă oferă această oportunitate, facilitând aflarea de informaţii şi comunicarea cu persoanele de care sunteţi interesat(ă).

Fotografiile

Poza de profil este probabil cel mai important aspect pentru a obţine o întâlnire pe Facebook. Cele mai apreciate sunt pozele în care apăreţi singur(ă), având faţa îndreptată spre cameră, zâmbind. Dacă nu doriţi să vă uitaţi spre cameră, postaţi o poză în care vă uitaţi în jos - astfel de poze sunt în topul preferinţelor, conform ultimelor cercetări.

Este esenţial ca pozele dumneavoastră să fie de calitate - nu este necesar să fie realizate într-un studio profesional, dar se recomandă să nu postaţi poze neclare. Evitaţi cu orice preţ pozele în care aţi decupat alte persoane sau pe cele în care flirtaţi, uitându-vă în altă direcţie, nu spre cameră.

Trebuie să aveţi mai multe poze în albumul cu poze de profil şi schimbaţi setările de securitate astfel încât profilul dumneavoastră să fie public sau să poată fi accesat doar de prietenii prietenilor, în funcţie de cât de departe dorinţi să căutaţi.

Informaţiile de bază (Profile information)

Este important să completaţi secţiunea "Situaţie amoroasă" (Relationship Status), aceasta refelctând stabilitatea şi disponibilitatea dumneavoastră pentru o relaţie. Dacă sunteţi "singur(ă)", sporesc şansele de vă găsi un partener pe Facebook.

Este important să postaţi data de naştere completă şi scrieţi ceva interesant în secţiunea "Despre mine".

Căutarea

Acum aveţi profilul complet şi puteţi începe să căutaţi. Grupurile de pe Facebook reprezintă o modalitate perfectă de a întâlni oameni.

Dacă doriţi să restrângeţi căutarea în funcţie de religie, atunci puteţi căuta nume specifice unei anumite religii. Dacă sunteţi curajos/ curajoasă, înscrieţi-vă într-un grup al persoanelor singure.

Contactarea

În general, se recomandă să corespondaţi cu o persoană prin mesaje întâi, după care să o adăugaţi ca prieten. Este mai uşor astfel, asigurându-vă că acea persoană n-o să vă urmărească. A accepta pe cineva ca prieten reprezintă un angajament mai mare faţă de corespondarea prin mesaje. Amintiţi-vă că profilul de pe Facebook reprezintă identitatea dumneavoastră online şi, indiferent de cât de sigure sunt postările dumneavoastră, pe profilul personal se găsesc informaţii importante.

La fel ca în viaţa reală, conversaţia va trebui să o începeţi cu propoziţie sau două. Scrieţi ceva glumeţ sau pozitiv. Vorbiţi despre activităţile sau despre alte subiecte prezente pe profilul persoanei respective şi puneţi o întrebare pentru a primi un răspuns, conversaţia devenind naturală.

Evitaţi să vorbiţi despre problemele dumneavoastră. Cu toţii avem probleme, dar ar trebui să uităm de ele pentru moment. Acest lucru nu înseamnă că ascundeţi adevărul, dar anumite aspecte se recomandă a fi spune personal, faţă în faţă.

Evenimente

Facebook permite să vizualizaţi evenimentele la care participă prietenii, iar dacă nu vă încântă ideea de a trimite mesaje, evenimentele reprezintă o modalitate potrivită de a cunoaşte persoane noi pe Facebook. Verificaţi cine participă şi dacă cineva vă atrage atenţia, uitaţi-vă pe profilul persoanei respective şi apoi participaţi la eveniment.

Setările de confidenţialitate

Nu uitaţi să vă verificaţi setările de confidenţialitate înainte de a începe căutarea dumneavoastră şi a contacta diverse persoane.

Sursa: thenextweb.com/ - Sursa foto: barriemompreneurs.com

Comentarii

Articole similare

10 lucruri mărunte care distrug o relație

Când vine vorba despre al cui este rândul să spele vasele, apare un conflict între două personalități diferite. Dr. Karyn Gordon, un expert în relațiile de cuplu, susține că există 16 tipuri de personalități și doar...

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Dacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să...

10 aspecte interesante despre istoria marketingului pe Internet

Marketingul pe Internet s-a dezvoltat rapid, fiind presărat cu aspecte foarte interesante. Marketingul prin email, mediul de socializare ş.a. au o istorie caracterizată de...

Cum să vă întâlniţi alesul

Nu este uşor să întâlneşti persoana potrivită, însă, există câteva modalităţi prin care şansele or să sporească. Citiţi acest articol pentru a afla ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă întâlni alesul...

Povestea de succes a lui Mark Zuckerberg

Anul 1984 este strâns legat de evenimente importante, care au schimbat cursul istoriei şi modul de viaţă al oamenilor...

Trucuri pentru a arăta bine în poze

În epoca smarphone-urilor şi a Internetului, cele mai nereuşite poze ale dumneavoastră pot ajunge pe site-uri de socializare precum Facebook sau Instagram. Asiguraţi-vă că arătaţi bine de fiecare dată când pozaţi...
Publicitate