Home « Relaţii « Cum să vă întâlniţi alesul

Cum să vă întâlniţi alesul

Adaugat pe 22 aprilie 2013

alesul Nu este uşor să întâlneşti persoana potrivită, însă, există câteva modalităţi prin care şansele or să sporească. Citiţi acest articol pentru a afla ceea ce trebuie să faceţi pentru a vă întâlni alesul.

Aţi încercat să găsiţi persoana potrivită, dar au trecut luni, chiar ani fără să aveţi vreun rezultat? Vor apărea treptat întrebări precum "Nu sunt suficient de bună?", "De ce sunt singură?", "De ce nu mă poate iubi nimeni?". Cu cât încercaţi mai mult să găsiţi pe cineva, cu atât vor apărea sentimentele de disperare. Nu trebuie să căutaţi neîncetat dragostea - aceasta va apărea când vă aşteptaţi mai puţin.

Întâlniţi persoane noi?

Dacă sunteţi în căutarea persoanei potrivite pentru a începe o relaţie, puteţi începe prin a cunoaşte persoane noi. Nu trebuie să vă aşteptaţi ca fiecare persoană pe care o cunoaşteţi să se indrăgostească de dumneavoastră. Pentru a avea cât mai multe opţiuni, încercaţi să cunoaşteţi cel puţin o persoană de sex opus în fiecare săptămână. Sau, puteţi încerca Facebook-ul. Este simplu, sigur şi vă puteţi face prieteni.

Căutaţi în locul potrivit

Cum vă doriţi să fie partenerul? Există o multitudine de grupuri şi comunităţi chiar în localitatea dumneavoastră, unde puteţi întâlni persoane noi, puteţi interacţiona şi vă puteţi distra. Puteţi să vă înscrieţi într-un club în care se desfăşoară o activitate pe care o agreaţi. Astfel, vă veţi face noi prieteni şi veţi avea mai multe şanse de a obţine o întâlnire.

Aveţi aşteptări reale?

Care este partnerul ideal pentru dumneavoastră? O celebritate? Desigur. Deşi este normal să vă doriţi un partener perfect, nu este întotdeauna uşor. Poate vă doriţi o persoană de nota 10, dar dacă atracţia este mare, şi o persoană de nota 8 sau 9 conform standardelor dumneavoastră, ar fi potrivită. Chiar dacă aţi întâlnit persoana pe care o consideraţi ideală, e posibil ca aceasta să aibă propria viaţă, propria poveste de dragoste.

Sunteţi atât de atrăgătoare pe cât credeţi?

Este mai bine să înfruntăm realitatea, decât să trăim cu capul în nori. Poate încercaţi să cuceriţi cea mai atrăgătoare persoană din încăpere. Dar sunteţi îndeajuns de atractică pentru a-i atrage atenţia? Dacă răspunsul este negativ, nu vă posomorâţi. Dacă vă doriţi cu adevărat, vă puteţi transforma în cea mai încântătoare persoană.

Prietenii potriviţi

Puteţi avea 1000 de prieteni pe Facebook sau agenda telefonică plină de numere. Dar sunt aceşti prieteni utili cu adevărat? Unii dintre ei poate nici nu observă statusul dumneavoastră, în timp ce alţii poate urmăresc constant o oportunitate de a vă invita în oraş.

Poate aveţi prieteni care aduc la întâlniri şi alte persoane? Cu aceşti prieteni va trebui să vă întâlniţi mai des, deoarece, cunoscând mai multe persoane aveţi mai multe şanse de a întâlni persoana potrivită pentru dumneavoastră.

Găsirea alesului

Dacă că dorţi să întâniţi persoana potrivită, va trebui să vă amintiţi că acest lucru se va întâmpla mai degrabă din întâmplare, decât atunci când vă aşteptaţi - când participaţi la o petrecere sau într-un club. Nu este necesar să vă schimbaţi stilul de viaţă pentru a obţine o întâlnire, ci să vă distraţi şi să vă faceţi mai mulţi prieteni.

Sursa: lovepanky.com - Sursa foto: metabolism.com

Comentarii

Articole similare

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...

Primele lucruri pe care o femeie le observă la un bărbat

Prima impresie se realizează în câteva momente, însă aceasta poate prezice viitorul unei relații. Iată ce observă femeile prima dată când întâlnesc un bărbat...
Publicitate