Home « Relaţii « Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Adaugat pe 10 ianuarie 2014

femeie atragatoareDacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să le cunoască.

Aspecte legate de trăsăturile fizice

Purtați haine care vă pun în valoare corpul. Nu toată lumea s-a născut cu un corp perfect. Dar vestea bună este că există soluții. Purtați haine care vi se potrivesc și vă dau un plus de încredere.

 • Dacă aveți coapsele mai groase, nu purtați blugi evazați sau bufanți deoarece aceștia dau impresia de mai mult volum.
 • Nu purtați jachete largi sau croite pentru bărbați. Optați pentru jachete mai mulate, în culori mai conservatoare. Astfel, le puteți combina cu ușurință cu alte piese de garderoba dumneavoastră.
 • Purtați bluze feminine, păstrând tricourile pentru ocazii mai casual. Dacă nu sunteți încă mulțumită de greutatea dumneavoastră, nu purtați bluze care lasă foarte multă piele la vedere.

Îngrijiți-vă excelent părul. Studiile au arătat că părul lucios – mai ales dacă este lung – este un factor major în determinarea atractivității unei femei. Foarte proabil datorită faptului că acesta arată starea de sănătate a femeii. Asigurați-vă că tundeți regulat vârfurile despicate. Păstrați-vă părul curat și strălucitor și lăsați-l să crească.

 • Evitați să folosiți în exces ustensilele de coafat care produc căldură, deoarece vă vor deteriora părul. Bărbaților le plac femeile aranjate, dar apreciaza foarte mult și naturalețea.
 • Dacă părul lung nu vi se potrivește, optați pentru o tunsoare care să vă pună în valoare trăsăturile.

femeie atragatoare Faceți exerciții fizice. Vă plac bărbații în formă, nu? Și bărbaților le plac femeile în formă! Ieșiți din casă și fiți activă. Nu numai că mișcarea este necesară pentru un aspect fizic plăcut, dar este benefică și pentru sănătate.

 • Dacă este posibil, faceți mișcare în fiecare zi. Dacă nu, este recomandat să faceți exerciții de cel puțin 3 ori pe săptămână.
 • Îmbrăcați-vă sexy din când în când. Purtați haine care vă avantajează: evidențiați punctele forte și camuflați defectele.

Dacă doriți să atrageți atenția unui domn la un bar, îmbrăcați-vă astfel încât să emanați încredere. Pantalonii din piele sau jeanșii mulați atrag atenția bărbaților, indiferent de forma corpului purtătoarei.

 • Un mic decolteu poate atrage foarte ușor atenția unui bărbat. Dar dacă acesta este foarte adânc, nu îi veți mai provoca imaginația.
 • Lenjeria sexy încântă orice bărbat. Astfel, va trebui să optați pentru lenjerie feminină și atractivă.

Alte aspecte

femeie atragatoare

Zâmbiți și fiți prietenoasă. Studiile au arătat că femeile care zâmbesc sunt percepute ca fiind mai atractive. Pentru un impact maxim, asigurați-vă că zâmbiți și cu ochii (zâmbet de tip Duchenne). Zâmbetul reprezintă un indiciu instant că sunteți abordabilă, ceea ce va crește șansa ca bărbații să înceapă o conversație cu dumneavoastră.

 • Atunci când flirtați, încercați să fiți mai degrabă subtilă decât zgomotoasă și agitată. La fel ca femeile, bărbații se simt atrași de persoanele de succes, care emană încredere și sunt cu picioarele pe pământ.
 • Învățați cum să flirtați folosind limbajul trupului. Zâmbetul este de ajutor, însă trebuie însoțit și de alte gesturi – folosiți-vă de buze, șolduri și chiar de sprâncene.

Căutați oportunități pentru a reuși. Nu vă pregătiți mereu pentru eșec. Trebuie să vă așteptați la lucruri pozitive, iar dacă se întâmplă ca lucrurile să nu iasă așa cum v-ați așteptat, nu fiți dezamăgită – relațiile sunt destul de complicate.

 • Nu intrați într-o relație cu un bărbat care și-a înșelat partenera.
 • Dați o șansă bărbaților care vă plac. Este posibil să nu fie atât de atrăgători, amuzanți sau perfecți, însă știți că sunt atrași de dumneavoastră. Alegeți-l pe cel mai bun din această categorie și stabiliți o întâlnire. Dacă nu o să fiți mulțumită, măcar ați încercat. Iar dacă întâlnirea a fost un succes, ați reușit!
 • Nu repetați greșelile din trecut. Toată lumea face greșeli în dragoste, este normal. Dacă nu învățați din greșeli, vă veți simți atrasă de un bărbat nepotrivit.

femeie atragatoare

Controlați-vă emoțiile. Încercați să vă înțelegeți emoțiile și să faceți față durerii emoționale. Dacă ați avut experiențe neplăcute în relațiile anterioare, asigurați-vă că noua relație este una sănătoasă.

 • Încercați să fiți optimistă, nu pesimistă. Dacă adoptați o atitudine optimistă, vă veți simți mai mulțumită de propria persoană, iar femeile care se simt bine atrag mai mult bărbații.
 • Fiți jucăușă. Studiile arată că femeile cu o atitudine jucăușă sunt mai atractive.

Fiți sociabilă. Dacă stați pe canapea și urmăriți show-uri la televizor nu veți întâlni niciun bărbat.

 • Începeți treptat. Ieșiți cu un grup de prieteni, deși nu aveți asta în plan. Este posibil să întâlniți pe cineva. Găsirea persoanei potrivite va deveni din ce mai probabilă cu cât realizați mai multe acțiuni în acest sens.
 • Cereți ajutorul prietenilor. Ar putea părea de modă veche, dar prietenii vă cunosc destul de bine și ar putea să vă facă cunoștință cu persoana potrivită.
 • Utilizați Internetul. Încercați întâlnirile online. Realizați-vă un profil sincer și începeți să conversați cu bărbații care vă plac. Mergeți la o întâlnire într-un loc public cu persoana care v-a plăcut cel mai mult și vedeți cum decurg lucrurile. V-ați putea găsi alesul.

Comportați-vă natural. În momentul în care ați obținut look-ul și stilul care vă fac mai încrezătoare în forțele proprii, distracția poate să înceapă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă simțiți bine. Încercați să fiți cât mai naturală, nu să vă creați o imagine falsă. Fiți fericită și încrezătoare – cu siguranță există o multitudine de bărbați care fie încântați de personalitatea dumneavoastră!

Sursa: wikihow.com
Sursa foto: thesinglewomanguide.com - 123rf.com - weheartit.com - youqueen.com

Comentarii

Articole similare

Sfaturi pentru a reduce durerea de spate

Cu toţíi ne confruntăm la un moment dat în viaţă cu durerea de spate. Indiferent de  cauza apariţiei durerii de spate, aceasta este cu adevărat...

Beneficiile stretchingului

Stretchingul are o multitudine de beneficii. Dacă începeți un program de stretching, veți observa următoarele beneficii: diminuarea durerilor, creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea flexibilității...

Cum ne îmbrăcăm la un festival de muzică

Creați o ținută de vestimentară demnă de invidiat, pentru cel mai tare festival al verii! Aflați în continuare care sunt cele mai interesante look-uri pentru un festival în sezonul cald...

Cum purtăm rochiile tricotate

Rochia tricotată reprezintă un articol de îmbrăcăminte versatil, care poate fi purtat într-o multitudine de moduri. Este foarte confortabilă și poate...

Ce se poartă în sezonul toamnă / iarnă 2014

O dată cu venirea toamnei, trebuie să ne refacem stocul de pulovere călduroase și viu colorate și să ne cumpărăm încălțări noi. În 2014, se poartă hainele de un albastru electric...

Ce să mâncăm pentru a avea păr şi unghii puternice

Atunci când vorbim despre păr şi unghii sănătoase şi puternice, o dietă echilibrată nu ar trebui subestimată. Alimentele bogate în anumiţi nutrienţi sunt benefice pentru un păr sănătos şi pentru unghii tari...
Publicitate