Home « cosmetică « Cum realizăm o manichiură franțuzească acasă

Cum realizăm o manichiură franțuzească acasă

Adaugat pe 19 februarie 2014

remedii depresie Doriți să aveți o manichiură perfectă fără a plăti o sumă considerabilă la un salon? Cu puțină practică și ceva răbdare, puteți realiza o manichiură franțuzească acasă, plătind doar pentru lacul de unghii și niște benzi speciale pentru această manichiură.

Manichiura perfectă

Manichiura franțuzească, caracterizată prin unghii colorate cu o bază de roz pal și vârfuri albe, reprezintă cea mai populară alegere în saloane. Deși se consideră că este o invenție americană, chiar și în Franța această manichiură se numește "franțuzească". Destul de amuzant, nu?

Pentru a realiza acasă această manichiură, trebuie să investiți într-un lac de unghii într-o nuanță pală, unul alb și unul transparent. Iată pașii pe care va trebui să îi urmați:

1. Tăiați unghiile

Începeți prin a tăia unghiile, pentru a avea lungimea dorită. Asigurați-vă că le tăiați egale. Amintiți-vă că pentru această manichiură unghiile lungi arată cel mai bine.

2. Dați formă

Gândiți-vă dacă doriți să aveți unghii rotunde sau pătrate. După ce v-ați hotărât, luați o pilă și dați forma dorită unghiilor.

3. Nu neglijați cuticulele

Dacă doriți să vă simțiți ca la salon în propria casă, țineți mâinile într-ul bol cu apă călduță și lăsați-le la înmuiat pentru un minut sau două. După aceea, cu o ustensilă pentru cuticule, împingeți-le înapoi.

4. Lustruiți unghiile

Înainte de a aplica lacul de unghii, ar fi ideal să lustruiți unghiile cu o pilă special concepută, care conferă luciu.

5. Aplicați baza

remedii depresie Aplicați un strat subțire de ojă într-o nuanță de roz și lăsați unghiile să se usuce câteva minute. Repetați acest pas cu un nou strat de ojă și lăsați unghiile să se usuce foarte bine înainte de a continua.

6. Aplicați benzile pentru manichiură franțuzească

După ce s-au uscat unghiile, va trebui să aplicați benzile pentru manichiură franțuzească. Dacă nu aveți unele, la următorul pas vă va trebui o mare îndemânare și atenție.

7. Colorați vârful unghiilor

Folosind oja albă, colorați ușor vârful unghiilor, într-o formă de semicerc. Lăsați unghiile să se usuce câteva minute.

8. Aplicați un lac transparent

După ce veți îndepărata benzile pentru manichiură franțuzească, aplicați un lac de unghii transparent pe întreaga suprafață a unghiei. După finalizarea acestui pas, veți avea o manichiură franțuzească realizată chiar de dumneavoastră!

Sursa: sheknows.com
Sursa foto: sheknows.com - nail-art-designs.net

Comentarii

Articole similare

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Dacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să...

Uleiul de cocos - beneficii pentru sănătate

Uleiul de cocos este benefic pentru îngrijirea părului, a pielii, înlătură stresul, menţine un nivel optim al colesterolului, ajută la pierderea în greutate, îmbunătăţeşte imunitatea, ajută digestia, util în tratarea bolilor de inimă...

Ingrijirea tenului primavara

Primăvara, aşa cum garderoba dumneavoastră necesită o înnoire, acelaşi lucru este necesar şi în cazul tenului. Rutina de îngrijire trebuie să fie...
Publicitate