Home « fashion & style « Cum purtăm pantalonii trei sferturi

Cum purtăm pantalonii trei sferturi

Adaugat pe 30 aprilie 2014

pantaloni trei sferturiPantalonii trei sferturi trebuie purtați conform unor reguli stricte, deoarece aceștia pot crea un look nedorit, în special pentru persoanele mai scunde. Chiar și în cazul persoanelor înalte sau cu forme rotunde trebuie să se respecte anumite aspecte, pentru a avea o ținută perfectă.

Descoperiți în continuare cum alegeți perechea de pantaloni trei sferturi care să vă avantajeze și cum să creați ținute stilate.

Cum alegem pantalonii trei sferturi ideali

Pentru persoanele scunde, pantalonii trei sferturi ideali trebuie să aibă lungimea puțin peste genunchi, în timp ce persoanele înalte ar trebui să opteze pentru pantaloni cu o lungime imediat sub gambă. Dacă sunteți o persoană mică de înățime, trebuie să țineți cont de talia pantalonului. Pentru a crea iluzia de picioare mai înalte, alegeți pantaloni trei sferturi cu talie înaltă, chiar dacă vă avantajează și cei cu talie joasă.

pantaloni trei sferturi

Alegeți pantaloni trei sferturi în nuanțe nude

În timp ce negrul este renumit pentru efectul său de a subția corpul, acest aspect nu se aplică întotdeauna în cazul pantalonilor trei sferturi. Dacă există un contrast puternic între nuanța pielii și cea a pantalonilor, va părea că aveți picioare mai scurte. Pantalonii nude reprezintă o opțiune perfectă, pentru a obține iluzia de picioare mai lungi - la fel ca pantofii nude. Optați pentru nuanțe de bej sau maro, cât mai apropiate de nuanța pielii dumneavoastră.

pantaloni trei sferturi

Acordați atenție proporțiilor

pantaloni trei sferturiAtunci când vă întrebați cum trebuie să purtați pantalonii trei sferturi, este esențial să acordați atenție proporțiilor. Pentru un look interesant, puteți respecta regula treimilor, optând pentru un top foarte scurt (o treime din înălțime) sau unul foarte lung (două treimi). Dacă doriți să vă accentuați talia, inserați marginea topului în pantalonii trei sferturi cu talie înaltă. Dacă aveți forme mai rotunde, acest look nu vă avantajează. Va trebui să optați pentru un top sau o bluză cu o lungime până la șolduri sau chiar până la mijlocul coapselor.

Alegeți pantalonii în funcție de forma corpului

Dacă aveți un corp subțire, perechea de pantaloni trei sferturi trebuie să aibă buzunare. Acestea crează o curbă suplimentară și fac șoldurile să pară mai late. Restul femeilor ar trebui să opteze pentru pantaloni trei sferturi fără buzunare sau alte detalii aplicate, deoarece nu trebuie să adauge volum șoldurilor și coapselor.

Evitați pliurile

Pantalonii 3/4 cu pliuri adaugă volum suplimentar. Astfel, ar fi mai bine să îi evitați, la fel ca pe orice altă pereche cu detalii în partea din față. Pantalonii trei sferturi fără detalii, dintr-un material bun, reprezintă cea mai potrivită alegere.

Cu ce purtăm pantalonii 3/4

Pantalonii trei sferturi pot fi purtați cu tunici sau chiar cu rochii scurte. Dacă purtați un top lung, cu pantaloni trei sferturi mulați, puteți obține un look trendy. Se crează, de asemenea, iluzia că aveți picioare mai lungi. Pantalonii 3/4 pot fi combinați cu succes cu un top a cărui margine să o băgați în pantaloni. Pentru a distrage atenția de la șoldurile late, alegeți un top colorat sau cu o nuanță mai deschisă decât cea a pantalonilor.

Adăugați un blazer dacă purtați un top lung. Dacă topul este scurt, veți obține efectul invers, nedorit: corpul va părea secționat pe jumătate, picioarele părând mai scurte.

pantaloni trei sferturi

Încălțăminte pentru pantalonii 3/4

Pantofii cu toc și cei cu baretă sunt opțiunile perfecte pentru pantalonii trei sferturi, deoarece crează iluzia de picioare lungi. Platformele și pantofii cu vârful decupat reprezintă alegeri potrivite, de asemenea. Nu purtați pantofi cu toc lat împreună cu pantalonii trei sferturi, deoarece nu adaugă mai mult volum. Balerinii trebuie evitați, nefiind o opțiune potrivită pentru pantalonii trei sferturi.

Sursa: becomegorgeous.com
Sursa foto: protokolo.com

Comentarii

Articole similare

Cu ce accesorii combinăm o little black dress

Mica rochie neagră (little black dress) reprezintă o alegere versatilă, care poate conferi încredere și eleganță oricărei femei. Pentru un look complet, mica rochie neagră trebuie accesorizată...

Tendinţe din modă pe care bărbaţii le detestă

Dacă încercaţi să adoptaţi de fiecare dată ceea ce este în trend, ar fi o idee bună să fiţi mai selectivi, deoarece nu toate ideile de pe podium vor fi apreciate de către bărbaţii. Printre tendiţele detestate de către aceştia se numără:
Publicitate