Home « fashion & style « Cum purtăm mica rochie neagră

Cum purtăm mica rochie neagră

Adaugat pe 18 mai 2013

rochie neagra Mica rochie neagră a fost introdusă în anii 1920 de către Coco Chanel, aceasta fiind foarte versatilă. Poate fi purtată atât la serviciu, câ şi la o petrecere - fiind completată de accesoriile potrivite sau de alte piese vestimentare complementare. Într-o lume în care fiecare doamnă are în garderobă o rochie neagră, este dificil să vă faceţi remarcată. Iată câteva sugestii pentru a purta rochia neagră astfel încât să vă faceţi remarcată în mulţime.

Alegeţi rochia neagră în funcţie de evenimentul la care participaţi

Alegeţi o little black dress potrivită. Acestea au stiluri diferite şi se potrivesc unor game variate de evenimente. Atunci când alegeţi rochia neagră, luaţi în considerare următoarele aspecte:

Pentru evenimente care au loc în timpul zilei, optaţi pentru o rochie neagră cu o croială dreaptă şi cu un decolteu redus. Evitaţi rochiile vaporoase şi optaţi pentru cele care conturează corpul. Lungimea rochiei ar trebui să fie puţin peste genunchi. Pentru birou, cele mai potrivite rochii sunt cele confecţionate din ţesături moi.

Pentru evenimentele care au loc seara (întâlniri sau evenimente speciale), mica rochie neagră ar trebui să fie mulată, cu o formă bine definită. Potrivite sunt rochiile cu bretele, strânse pe corp, cu un corset în formă de inimă. Lungimea rochiei trebuie să fie până la genunchi.

O ţinută mai casual, pentru un eveniment mai puţin formal, poate fi realizată optând pentru o rochie neagră, petrecută, din mătase.

O ţinută trendy, pentru tineri poate fi compusă dintr-o little black dress, accesorizată cu accesorii îndrăzneţe, un lac de unghii într-o nuanţă puternică de roz sau turcoaz, poate şi o pereche de dresuri colorate.

Accesorii pentru rochia neagră

rochie neagra Dresurile, chiar de o altă nuanţă decât cea a pielii, pot completa cu succes ţinuta. Pentru o ţinută de seară, dresurile negre sau gri reprezintă o alegere excelentă. Dresurile colorate sunt, de asemenea, o alegere potrivită, dacă se potrivesc cu celelalte accesorii şi cu vârsta dumneavoastră.

Pentru un look de iarnă, amintiţi-vă că încălţămintea şi dresurile care au aceeaşi nuanţă fac picioarele să pară mai lungi.

Alegeţi încălţămintea potrivită. Încălţămintea pentru care optaţi este foarte importantă, deoarece aceasta poate oferi un contrast ţinutei sau o notă de stil. Ar trebui să fie de o calitate excelentă, deoarece sunt o piesă cheie, iar privirile oamenilor vor coborî asupra lor, pentru a-i analiza.

Pentru birou sau un eveniment informal, alegeţi o pereche de pantofi simpli, fără podoabe. Pantofii cu baretă, stil Chanel, sunt, de asemenea, o alegere potrivită pentru o ţinută de zi.

Purtaţi pantofi cu toc înalt, de o nuanţă puternică, pentru a transforma ţinuta, a-i oferi emoţie şi încântare.

Purtaţi bijuterii pentru a pune în valoare mica rochie neagră. Puteţi alege un colier potrivit cu croiala rochiei din zona gâtului, o broşă fixată într-un loc pe care doriţi să îl evidenţiaţi sau puteţi purta un coc, cu o pereche de cercei îndrăzneţi.

Dacă purtaţi o rochie dreaptă, alegeţi perle şi pantofi cu vârf rotunjit şi veţi obţine un look romantic. Nu purtaţi pantofi cu vârf ascuţit, deoarece nu se potrivesc cu întregul look delicat şi retro.

Adăugaţi o curea rochiei negre. Aceasta poate crea un contrast energic, un stil aparte. Asiguraţi-vă că aceasta se potriveşte cu rochia.

Dacă vă place să purtaţi eşarfă, aceasta ar putea reprezenta un accesoriu perfect pentru mica rochie neagră. Alegeţi o eşarfă al cărui imprimeu să se potrivească cu celelalte acceorii şi asiguraţi-vă că eşarfa este confecţionată dintr-un material de calitate, cum ar fi mătasea.

Dacă sunteţi adepta mânuşilor, acestea pot completa de minune rochia neagră. Mânuşile albe pentru o ţinută de zi sau cele negre pentru o ţinută de seara pot face minuni.

accesoriu par Alegeţi o geantă potrivită. Un clutch de dimensiune redusă este o alegeră potrivită pentru un look discret. Alegeţi o nuanţă îndrăzneaţă pentru a completa un look de seară. O geantă de dimensiuni mai mari se potrivesc pentru un look casual.

Adăugaţi pălării şi accesorii pentru păr. O pălărie poate completa o ţinută pentru un eveniment special, cum ar fi evenimentele regale.

Coroniţa, accesorii-bijuterie sau fundiţa simplă se potrivesc de minune cu mica rochie neagră.

Sursa: wikihow.com - Sursa foto: andybridal.co - manahair.blogspot.com

Comentarii

Articole similare

Culori în tendințe - vara 2015

Oscilați între alb sau culori intense? În vara anului 2015, vedete podiumurilor a fost cu siguranță albul. Cu toate acestea, vara aceasta nu va fi una într-o singură...

Tendințe de frumusețe care nu se mai poartă în 2015

Anul 2015 se definește prin noi tendințe, diferite de cele utilizate în trecut. Citiți în continuare pentru a nu realiza erori fatale de stil anul acesta...

Idei de rochii pentru seara de Revelion

Decembrie este ultima luna a anului, astfel că a sosit momentul sa ne gândim la ținuta pe care o vom purta de Revelion. Vestimentația...

Cum purtăm hainele și accesoriile în nuanțe de galben

Dacă ținutele dumneavoastră au nevoie de prospețime, încercați să inserați elemente în nuanțe de galben. Nu trebuie să exagerați, deoarece prea mult galben poate avea un efect nedorit. Cu câteva detalii...

Ce haine se poartă în vara 2014

Chiar dacă v-ați informat deja cu privire la ceea ce se poartă în primăvara/ vara anului 2014, în acest articol veți descoperi ce articole vestimentare pot fi purtate cu ușurință de orice femeie...

Cum accesorizăm o ținută plictisitoare

Sunteți în căutarea unor trucuri care să condimenteze puțin ținutele dumneavoastră? Acestea pot fi transformate foarte ușor dacă adăugați aceesoriile potrivite! Pentru a adăuga puțină savoare ținutei, puteți adăuga...
Publicitate