Home « fashion & style « Cum purtăm imprimeul floral

Cum purtăm imprimeul floral

Adaugat pe 10 aprilie 2013

imprimeu floralImprimeul floral este clasic, versatil şi o opţiune ideală pentru primăvară şi vară, fiind un must-have în anul 2013. Iată câteva sfaturi pentru a combina cu succes articolele vestimentare cu imprimeu floral:

Alegeţi un imprimeu potrivit

Există o multitudine de imprimeuri florale, iar alegerea celui care vi se potriveşte este esenţială. Imprimeul poate fi unul delicat, cu flori micuţe, sau unul îndrăzneţ, cu imprimeu de dimensiuni mai mari. Dacă preferaţi un stil simplu, încercaţi un imprimeu cu flori în miniatură. Un imprimeu mai rafinat nu este potrivit numai pentru serviciu, ci şi pentru a obţine un aer feminin. Dacă doriţi o ţinută mai impunătoare, optaţi pentru imprimeuri cu flori mari, în culori vibrante şi cu detalii atrăgătoare.

Utilizaţi aceeaşi paletă cromatică

După ce aţi ales imprimeul floral, purtaţi alte elemente vestimentare în aceleaşi culori, pentru a crea o ţinută unitară. Astfel, puteţi crea mai multe ţinute, folosind un singur item cu imprimeu floral. Alegeţi una sau două din culorile imprimeului şi completaţi ţinuta cu accesorii şi alte elemente vestimentare în aceleaşi culori.

Purtaţi accesorii

Accesoriile completează orice ţinută, imprimeul floral fiind foarte uşor de asortat. Chiar şi un singur accesoriu poate schimba un look simplu. Accesoriile mai voluminoase, precum genţile, pălăriile sau eşarfele pot transforma ţinuta în una mai atractivă, iar accesoriile de dimensiuni mai mici, precum bijuteriile şi curelele pot completa o ţinută mai veselă, mai feminină.

Optaţi pentru culori neutre

Imprimeul floral poate fi combinat cu succes cu haine în culori neutre, precum negru, alb, gri, ivoriu, bej. Culorile neutre reprezintă o modalitate de a combina elemente care nu au o culoare care să se regăsească în imprimeul floral. Aceasta este şi o metodă "de siguranţă" atunci când nu ştiţi cu exactitate cum anume puteţi combina elementele vestimentare.

Combinaţi cu haine în stil masculin

Combinarea imprimeului floral cu alte obiecte vestimentare cu un stil masculin este modalitate de a obţine un look chic şi fun. Optaţi pentru blazere şi pantaloni drepţi pentru a evita un look prea juvenil, creând în schimb un look clasic, matur. Puteţi opta pentru acest look la serviciu, având grijă să echilibraţi proporţia dintre culorile luminoase şi cele neutre.

Purtaţi tocuri

Combinarea imprimeului floral cu perechea dumneavoastră preferată de încălţări cu toc este modalitatea perfectă de a purta imprimul floral cu stil.

Sursa: about.com - Sursa foro: oasap.com

Comentarii

Articole similare

Cum ne îmbrăcăm la un festival de muzică

Creați o ținută de vestimentară demnă de invidiat, pentru cel mai tare festival al verii! Aflați în continuare care sunt cele mai interesante look-uri pentru un festival în sezonul cald...

Culori în tendințe - vara 2015

Oscilați între alb sau culori intense? În vara anului 2015, vedete podiumurilor a fost cu siguranță albul. Cu toate acestea, vara aceasta nu va fi una într-o singură...

Ce haine se poartă în vara 2014

Chiar dacă v-ați informat deja cu privire la ceea ce se poartă în primăvara/ vara anului 2014, în acest articol veți descoperi ce articole vestimentare pot fi purtate cu ușurință de orice femeie...

Ce culori purtăm la birou

Alegerea culorilor potrivite pentru ţinuta de serviciu reprezintă un aspect esenţial pentru o ţinută de succes. În continuare veţi descoperi care sunt culorile recomandate pentru serviciu...
Publicitate