Home « Dezvoltare personală « Cum obţineţi viaţa pe care o doriţi

Cum obţineţi viaţa pe care o doriţi

Adaugat pe 04 mai 2013

viata dorita Ar trebui să trăiţi viaţa aşa cum vă doriţi. Uneori nu ar trebui să vă pese ce spun alte persoane despre dumneavoastră. Este viaţa dumneavoastră, nu a lor. Ei nu vor înţelege ceea ce gândiţi, decât dacă ar pătrunde în mintea dumneavoastră. Este momentul să aveţi viaţa pe care v-o doriţi şi să vă bucuraţi de ea. Ştiţi că timpul zboară şi trebuie să faceţi ceea ce vă doriţi, începând chiar de acum.

1. Renunţaţi la viaţa pe care nu v-o doriţi

Primul pas spre obţinerea vieţii dorite este să renunţaţi la ceea ce nu vă place. A face primul pas este întotdeauna cel mai dificil. Dar, după aceea, cu fiecare pas totul devine din ce în ce mai uşor. Şi cu fiecare pas o să fiţi mai aproape de obiectivul dumneavoastră. Ceea ce înaintea părea imposibil o să înceapă să se contureze din ce în ce mai mult, devenind posibil.

2. Fiţi schimbarea pe care v-o doriţi

Dacă doriţi să vă schimbaţi viaţa, tot ce trebuie să faceţi este să vă schimbaţi dumneavoastră şi gândurile dumneavoastră. Nu veţi reuşi să schimbaţi opiniile celor din jur decât dacă schimbaţi modul în care vă percepeţi dumneavoastră. Cel mai bun lucru pe care îl puteţi realiza este să începeţi să agreaţi propria persoană - în acelaşi mod în care vă doriţi ca cei din jur să vă placă pentru ceea ce sunteţi.

3. Trăiţi viaţa fără frică

Partea opusă a fiecărei frici este libertatea, iar libertatea vă oferă întotdeauna oportunitatea de a fi mai bun. A trăi cu frică vă face mai slab şi diminuează puterea interioară. Dacă vă este teamă, vă faceţi singur rău, dar dacă alegeţi să fiţi puternic, o să realizaţi schimbările pe care vi le doriţi.

4. Bucuraţi-vă de fiecare moment

Fiecare moment este un prilej de a fi fericit. Fericirea depinde de modul în care percepeţi fiecare situaţie. Nu trebuie să vă compătimiţi pentru problemele pe care le aveţi, ci să vă bucuraţi pentru cele pe care nu le aveţi. Dacă cineva vă răneşte, nu fiţi trist. Fiţi fericit pentru că acum cunoaşteţi adevărul. Iertaţi, nu pentru că acea persoană ar merita iertare, ci pentru că dumneavoastră meritaţi linişte, pace. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă bucuraţi de fiecare moment al vieţii dumneavoastră. Nu există o altă modalitate de a vă petrece viaţa într-un mod mai bun.

5. Uneori este mai bine să vă pese de propriile sentimente

Uneori este mai bine să fiţi egoist în privinţa sentimentelor. Trebuie să aveţi o relaţie sănătoasă cu propria persoană, să vă pese de ceea ce simţiţi. Astfel, veţi şti ce anume vă doriţi de la viaţă.

6. Uitaţi vârsta

Chiar în acest moment sunteţi mai tânăr decât veţi fi vreodată. Nu are importanţă ce vârstă aveţi sau câţi ani aţi traversat. Întotdeauna veţi putea începe o altă viaţă, într-un alt mod. Pentru a avea o altă viaţă nu trebuie să fiţi cel mai bun în orice, ci să realizaţi orice lucru în cel mai bun mod posibil.

7. Trăiţi viaţa aşa cum vă doriţi

Trăiţi viaţa în propriul stil. Nu comparaţi viaţa dumneavoastră cu cea a altor persoane. Nu puteţi trăi decât propria viaţă şi scrie propria poveste. Trăiţi propria viaţă şi fiţi mândri de ea!

8. Fiţi motivul propriei fericiri

Nu vă poate face cineva fericit, decât dacă vă doriţi cu adevărat asta. Amintiţi-vă că fericirea nu ţine cont de cine sunteţi sau ce aveţi. Depinde doar de modul în care gândiţi. Permiteţi gândurilor fericite să vă pătrundă în minte. Aveţi abilitatea de a face posibil acest lucru. Învăţaţi cum să fiţi fericit cu ceea ce aveţi, în timpul ce luptaţi pentru a obţine ceea ce vă doriţi.

9. Încercaţi ceva nou în fiecare zi

Primele experienţe sunt memorate cel mai bine şi ne permit să reflectăm la acestea. Încercaţi în fiecare zi ceva ce nu aţi mai făcut. Astfel, în fiecare zi veţi avea noi experienţe.

10. Nu vă comparaţi cu alte persoane

Nu vă subestimaţi comparându-vă cu alte persoane. Fiecare persoană are propriile puncte forte şi slăbiciuni, iar acestea sunt aspectele care fac o persoană unică. Pentru a fi mai bun, nu trebuie să vă comparaţi cu altă persoană, ci cu persoana care aţi fost ieri. Nu puteţi realiza întotdeauna orice, însă cu siguranţă realizaţi anumite lucruri mai bine decât alte persoane. Lucrurile pe care le faceţi vă definesc, nu cele pe care nu le puteţi realiza.

11. Luaţi fiecare decizie cu încredere

Încrederea reprezintă starea pe care o aveţi atunci când ştiţi că faceţi ceea ce trebuie. Nu înseamnă că aveţi întotdeauna dreptate, ci semnifică faptul că nu vă este teamă să greşiţi. Viitorul dumneavoastră este influenţat de deciziile pe care le luaţi în prezent. Astfel, dacă luaţi deciziile cu încredere, şi dacă sunt în conformitate cu dorinţele dumneavoastră, veţi trăi viaţa pe care o meritaţi.

Sursa: uniquelifeguide.com - Sursa foto: blog.lib.umn.edu

Comentarii

Articole similare

Cum să încetăm să ne mai comparăm cu alte persoane

1. Amintiţi-vă că nu avem cu toţii acelaşi ADN. Anumite persoane se nasc cu un aspect impecabil, cu o inteligenţă ieşită din comn sau un aspect fizic atrăgător. Anumite persoane arată ca Marilyn...

5 sfaturi pentru un interviu de succes

A obţine un loc de muncă necesită să respectaţi căteva reguli esenţiale. Iată ce trebuie să faceţi pentru a obţine job-ul dorit: Nimic nu poate fi mai indezirabil la un interviu decât un candidat neinformat! În momentul...

Eliminarea - strategia secretă pentru a vă identifica scopul în viaţă

Aşteptaţi un semn care să vă indice scopul dumneavoastră în viaţă? Străbateţi străzile ca un turist în speranţa că scopul vieţii dumneavoastră va apărea? Aşteptaţi inspiraţia să vă lovească la miezul nopţii...
Publicitate