Home « dietă « Cum ne subţiem coapsele

Cum ne subţiem coapsele

Adaugat pe 18 aprilie 2013

coapse mai subtiri Toate doamnele îşi doresc picioare zvelte, tonifiate, însă, de cele mai multe ori, obţinerea unei siluete de invidiat necesită multă muncă. Grăsimea din mâncăruri se depunde, în cazul femeilor, pe coapse şi pe fese.

Subţierea coapselor

Limitaţi consumul de grăsimi la maximum. Singura soluţie pentru pierderea în greutate, care include şi subţierea coapselor, este reprezentată de supravegherea alimentaţiei - foarte importantă este limitarea consumului de grăsimi. Renunţaţi la mezeluri, prăjeli şi sosuri.

Optaţi pentru proteine - în locul carbohidraţilor

Proteinele (ouă, carne de pasăre, carne slabă, peşte) înlocuiesc grăsimea cu muşchi. Astfel, sunt foarte benefice pentru subţierea coapselor! Carbohidraţii (paste, orez) au tendinţa de a fi stocate, dacă sunt consumate seara. Consumaţi-le cu moderaţie, la prânz.

Beţi multă apă. Zona coapselor este privilegiată pentru retenţia de apă. În consecinţă, aceasta trebuie drenată. Beţi cel puţin 1,5 litri de apă pe zi, pentru a elimina toxinele şi consumaţi de asemenea, lichide calde, precum ceaiul sau supa.

Limitaţi consumul de sare. Sodiul favorizează retenţia de apă. Evitaţi produsele care conţin sare şi apa carbogazoasă.

Evitaţi zahărul. Nu este un secret - zahărul este inamicul siluetei,acesta depundându-se în special pe fese şi pe coapse. Astfel, limitaţi consumul de bomboane, prăjituri, îngheţate, şi evitaţi, de asemenea, sucurile şi alcoolul, acestea tranformându-se în glucoză.

Consumaţi multe fructe şi legume. Bogate în vitamine şi minerale, fructele şi legumele sunt excelente pentru sănătate, au puţine calorii, fiind recomandate pentru a obţine siluata perfectă.

Îmbunătăţiţi aspectul coapselor

Cremele. Există o multitudine de creme create special pentru micşorarea coapselor, pentru diminuarea aspectului de coajp de portocală şi a celulitei. Pe bază de cafeină sau guarana, cu efect de încălzire sau de răcire, există o gamă variată de unde puteţi alegeNu uitaţi că trebuie să aplicaţi un masaj viguros pentru a obţinele cele mai bune rezultate. Masajul îmbunătăţeşte circulaţia.

Duşul rece. Metodă foarte veche, această tehnică a duşului rece, chiar dacă pare puţin ciudată, şi-a demonstrat eficacitatea. După ce faceţi duş sau baie, treceşi un jet de apă rece peste coapse. Apa rece va activa circulaţia sângelui şi va tonifia pielea.

Drenajul limfatic. Această tehnică constă în stimularea limfei prin presarea manuală a picioarelor, eliminând celulita. Acest tratament se recomandă să se facă la salon, o dată sau de două ori pe lună.

Faceţi sport

Înot. Este o activitate completă, care va pune tot corpul în mişcare, inclusiv coapsele. Pentru mai multă distracţie, optaţi pentru aerobic în apă.

Alergare. Aceasta este recunoscută pentru efectul său de a subţia coapsele şi de a sculpta picioarele. Rezistenţa are ca efect arderea grăsimilor, prin urmare silueta se va subţia. Alegeţi cu atenţie încălţămintea, deoarece alergatul poate traumatiza articulaţiile.

Role. Sport jucăuş, care poate fi practicat pentru un interval mai mare de timp, fără a obosi forte tare. Mersul cu rolele întăreşte coapsele şi fesele.

Mersul rapid. Este activitatea cea mai uşor de practicat pentru a obţine picioare frumoase. Profitaţi de orice ocazie pentru a mări puţin pasul şi renunţaţi la autobuz dacă aveţi de mers doar câteva staţii. De asemenea, uitaţi de lift! Urcaţi repede scările, acest exerciţiu fiind foarte benefic pentru coapse!

Dansul. Dacă nu sunteţi un fan al sportului, puteţi alege să dansaţi. Aceasta solicită foarte mulţi muşchi din partea inferioară a corpului - în special dansurile latine şi africane, care sunt foarte dinamice.

Bicicleta. Aceasta permite lucrarea uşoară a muşchilor de la picioare. Dacă vremea este frumoasă puteţi înlocui alte mijloace de transport cu bicicleta - etse mult mai agreabilă şi beneficiaţi şi de puţină mişcare.

Sursa: aufeminin.com - Sursa foto: sofeminine.co.uk

Comentarii

Articole similare

Sfaturi pentru a reduce durerea de spate

Cu toţíi ne confruntăm la un moment dat în viaţă cu durerea de spate. Indiferent de  cauza apariţiei durerii de spate, aceasta este cu adevărat...

Beneficiile stretchingului

Stretchingul are o multitudine de beneficii. Dacă începeți un program de stretching, veți observa următoarele beneficii: diminuarea durerilor, creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea flexibilității...

Dieta pegan - cum slăbim sănătos

Dieta pegan reprezintă p combinație între dieta paleo și cea vegan. Urmată corect, dieta pegan poate reprezenta o altă opțiune pentru o alimentație sănătoasă, fără zahăr și alimente procesate...

Cum învingem pofta de dulce

Dacă aveți poftă de morcov sau de măr, e perfect. Dar dacă, asemenea majorității oamenilor, aveți pofte mai puțin sănătoase, urmați sfaturile de mai jos pentru a nu cădea pradă...

Chia - beneficii pentru sănătate

În limba Nahuatl 'chian' înseamnă 'uleios', de aici provenind numele semințelor chia. Semințele chia conțin fibre, proteine, grăsimi, calciu, magneziu...

Ce să mâncăm pentru a avea păr şi unghii puternice

Atunci când vorbim despre păr şi unghii sănătoase şi puternice, o dietă echilibrată nu ar trebui subestimată. Alimentele bogate în anumiţi nutrienţi sunt benefice pentru un păr sănătos şi pentru unghii tari...
Publicitate