Home « Relaţii « Cum ne pregătim pentru Ziua Îndrăgostiților

Cum ne pregătim pentru Ziua Îndrăgostiților

Adaugat pe 03 februarie 2014

ziua indragostitilor Ziua Îndrăgostiților – acea perioadă a anului în care dragostea plutește în aer – se apropie cu pași repezi. Atât tinerii îndrăgostiți, cât și persoanele căsătorite și cu relații stabile sunt în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită.

Dacă nu v-ați hotărât cu ce anume o sa vă impresionați partenerul/ partenera, nu va faceți griji – există o multitudine de idei din care vă puteți inspira. Iată câțiva pași esențiali pentru a crea o zi specială pentru persoana iubită:

1. Dezvoltați-vă strategia în avans

Cel mai neinspirat lucru pe care îl puteți face este să așteptați până mai sunt 1-2 zile până la Ziua Îndrăgistiților și să pregătiți în grabă un cadou sau să încercați să mai găsiți vreun loc liber la un restaurant pentru a face rezervare. Pregătiți din timp toate detaliile pentru a avea o întâlnire de neuitat! Dacă aveți totul pus la punct din timp, veți fi mai relaxat în acea zi specială.

2. Pregătiți întâi micile detalii

În afară de cadoul comandat online sau de rezervarea la restaurant, va trebui să pregătiți și alte detalii, printre care se numără:

ziua indragostitilor

  • Lumânări parfumate
  • Ulei de masaj
  • O listă cu melodii romantice
  • Ambalaj drăguț pentru cadou
  • Flori și ciocolată
  • Lenjerie sexy

3. Alegeți cadoul perfect pentru persoana iubită

Există foarte multe variante din care puteți alege, însă va trebui să evitați clișeele și să optați pentru un cadou semnificativ pentru iubitul/ iubita dumneavoastră. Puteți include în cadou obiecte în formă de inimă, ursuleț de pluș, flori sau ciocolată, dar asigurați-vă că oferiți și un obiect care să fie relaționat cu activitățile, ideile sau hobby-urile persoanei iubite.

Cină în oraș vs. cină romantică

Ambele variante au atât aspecte pozitive, cât și negative – alegerea se va face în funcție de preferințele dumneavoastră. Dacă luați cina în oraș, ar putea fi destul de costisitor, însă mâncarea va fi foarte apetisantă. Pe de altă parte, dacă pregătiți cina acasă, va părea totul mai personal și puteți fi foarte creativ. Indiferent de alegerea dumneavoastră, va trebui să acordați o importanță deosebită desertului, deoarece gustările dulci activează hormonii specifici plăcerii și fericirii.

ziua indragostitilor5. Alegeți o ținută specială

Indiferent dacă sunteți un cuplu tânăr sau aveți o relație de mulți ani, dacă aveți un aspect prezentabil îi veți arăta partenerului că îl respectați și că este foarte important pentru dumneavoatră. De asemenea, dacă aveți un look atrăgător va ajuta la reaprinderea pasiunii.

6. Bucurați-vă de întreaga zi, nu doar de seară

Pentru cuplurile care locuiesc împreună, ziua poate începe cu un mic dejun la pat. Pe parcursul zilei, dacă aveți timp, puteți vizita locația unde v-ați întâlnit prima dată sau unde ați petrecut un moment special. Ziua se poate încheia cu dormitorul decorat într-un mod special.

7. Creați o atmosferă plăcută – cu lumină difuză, decorațiuni, muzică și arome

Cel mai probabil ziua se va sfârși într-un loc mai intim – poate la dumneavoastră acasă sau într-o cameră de hotel. Pentru a crea o atmosferă romantică folosiți lumânări parfumate, decorațiuni (inimioare, flori, perne decorative) etc.

8. Pregătiți o seară de neuitat pentru persoana iubită

După ce ați pus totul la punct, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă simțiți bine împreună cu partenerul. Pentru aceasta, aveți nevoie de ulei de masaj, vin, ciocolată, fructe, muzică și haine confortabile. Dansați, beți un pahar de vin și savurați câteva gustări dulci cu ciocolată. Continuați cu un masaj senzual.

9.ziua indragostitilor Distrați-vă în dormitor

Această zi specială se poate încheia cu o seară relaxantă, plină de atingeri tandre, care să vă apropie tot mai mult de partener. Pentru ca seara să fie mai picantă, purtați o lenjerie sexy, poate un costum tematic și împliniți-vă reciproc mici plăceri erotice.

10. Continuați a doua zi cu mici gesturi romantice

Gesturile prin care vă exprimați sentimentele nu trebuie să se rezume doar la Ziua Îndrăgostiților. A doua zi puteți vizualiza un film romantic sau cu un mic dejun special la pat. Asigurați-vă că îi amintici zilnic persoanei iubite că este foarte importantă pentru dumneavoastră.

Sursa: lifehack.org
Sursa foto: pinkroma.it - romanticroomdesigns.com – viainterior - 
yeutretho.com

Comentarii

Articole similare

Coafuri romantice pentru Ziua Îndrăgostiților

Cu toții așteptăm cu nerăbdare Ziua Îndrăgostiților, pentru a sărbători alături de persoana iubită sentimentul cel mai prețios: dragostea. Acum că această zi specială este atât de aproape, doamnele se întreabă...

Ce își doresc cu adevărat bărbații de Valentine`s Day

Valentine`s Day se apropie și nu știți cum să alegeți un cadou pentru partener. Pentru a vă facilita alegerea cadoului, o să vă prezentăm câteva statistici care evidențiază cum văd bărbații această zi...

Ținute romantice pentru Valentine`s Day

Vă doriți o ținută specială pentru Ziua Îndrăgostiților, dar nu vă puteți hotărî ce articole vestimentare să purtați? Dacă aveți planuri de Valentine`s Day, va trebui să aveți un aspect impecabil...

Machiaj romantic pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Dacă aveţi planuri de Valentine`s Day, va trebui să acordaţi o importanţă specială machiajului, deoarece acesta va completa look-ul romantic cu care veţi întâmpina persoana iubită...

Ce haine purtăm de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day este sărbătorită în întreaga lume pentru a celebra cel mai frumos sentiment: dragostea. Nu este sărbătorită doar de cupluri, ci și de prieteni. Dacă aveți cu cine să petreceți această zi...

Ce facem de Ziua Îndrăgostiților?

Ziua de 14 februarie este una cu o semnficație specială și trebuie sărbătorită oferind multă afecțiune și cadouri persoanei iubite. Iată câteva idei pentru a vă petrece timpul...
Publicitate