Home « Sexualitate « Cum ne îmbrăcăm pentru o seară fierbinte

Cum ne îmbrăcăm pentru o seară fierbinte

Adaugat pe 01 mai 2013

lenjerie sexy Nu ştiţi ce să îmbrăcaţi pentru a vă impresiona partenerul? Sexul în sine reprezintă cireaşa de pe tort, dar dacă doriţi să faceţi o impresie foarte bună, citiţi în continuare.

Este uşor să vă îmbrăcaţi sexy, dar atitudinea reprezintă elementul cheie, care va declanşa dorinţa sexuală a partenerului.

Articole de vestimentaţie semitransparente

Arta seducţiei nu constă în dezvăluirea întregului corp, ci în a acoperi corpul, lăsându-se totuşi să se vadă părţile atractive. Puteţi opta chiar pentru un tricou alb semitransparent, care permite observarea sânilor - partenerul va dori cu siguranţă să vă atingă, să vă îmbrăţişeze.

Materiale fine

Unul dintre atributele pe care bărbaţii le apreciază la o femeie este fineţea pielii ei. Atingerea pielii unei femei îi excită pe bărbaţi. Amintiţi-i partenerului despre fineţea pielii dumneavoastră prin purtarea unei lenjerii de satin sau din mătase. De fiecare dată când vă va atinge, îşi va dori mai mult!

Lenjerie sexy, cu dantelă

Alegeţi culori îndrăzneţe pentru lenjeria sexy, de preferat roşu sau negru. Lenjeria de satin sau dantelă este foarte incitantă pentru orice bărbat, mai ales dacă ştiţi cum să vă mişcaţi şi să impresionaţi partenerul.

Haine copilăroase, adolescentine

Drăguţ = sexy. Iar bărbaţilor le plac fetele drăguţe. Nu este necesar să vă îmbrăcaţi ca o păpuşă anime pentru a vă atrage bărbatul în pat. Dacă doriţi să vă îmbrăcaţi ca o fată hentai, este alegerea dumneavoastră! Dar puteţi să vă impresionaţi partenerul purtând o pereche de pantaloni scurţi şi un tricou minuscul.

Bărbaţii îşi amintesc cu nostalgie de copilărie şi vor aprecia vestimentaţia copilăroasă, dar obraznică în acelaşi timp.

Costumaţii

Dacă doriţi să vă jucaţi cu imaginaţia partenerului, optaţi pentru un costum şi jucaţi un rol. Nimic nu este mai sexy decât împlinirea unei fantezii secrete!

Folosiţi aceste sfaturi pentru a readuce pasiunea în pat şi adăugaţi accesoriile preferate.

Sursa: lovepanky.com - Sursa foto: freetopwallpaper.com; lovepanky.com

Comentarii

Articole similare

Încredere în dormitor

Este timpul să nu mai permiteţi defectelor să stea în calea unei vieţii sexuale extraordinare pe care o meritaţi. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să emanaţi încredere...

Cumpărături online - avantaje

Internetul a revoluţionat modalitatea tradiţională de a face cumpărturi, această activitate fiind în prezent mult mai comodă şi mai facilă. Cumpărăturile pot fi făcute din confortul propriei case, la orice oră...
Publicitate