Home « fashion & style « Cum ne îmbrăcăm la un festival de muzică

Cum ne îmbrăcăm la un festival de muzică

Adaugat pe 11 iunie 2015

Creați o ținută de vestimentară demnă de invidiat, pentru cel mai tare festival al verii! Aflați în continuare care sunt cele mai interesante look-uri pentru un festival în sezonul cald.

Alegeți un festival la care să participați și optați pentru look-ul care se potrivește cele mai bine cu stilul vestimentar care vă reprezintă.

Inspirația anilor `70

Imprimeurile florale boeme, pielea și alte elemente retro specifice anilor `70 au făcut senzație pe podiumuri, atât în sezonul cald, cât și în cel rece. Aceste elemente sunt perfecte pentru un festival în aer liber!

Combinați topurile vaporoase și fustele lungi specifice stilului hippie cu elemente rafinate din anii `70!

haine festival muzica

Albul

Albul este cu siguranță un must-have la festivlurile de muzică din 2015! Chiar și vedetele au optat pentru această non-culoare la festivalurile în aer liber, așa că nu vă sfiiți să purtați un tricou sau o rochie albă. Optați pentru un look imaculat!

haine festival muzica

Franjuri

Cel mai mare trend care a revenit din anii `70 și care a fost prezent pretutindeni la Fashion Week sunt franjurile! Acest trend este recomandat cu siguranță pentru a condimenta ținuta vestimentară pe care o alegeți pentru un festival de muzică. Optați pentru geanți, tricouri sau încălțăminte cu franjuri – în sezonul cald franjruile nu par exagerate!

haine festival muzica

Dantelă și broderie

O altă influență boemă, care este o alegere potrivită pentru un festival de muzică în 2015, este reprezentată de dantelă și de elementele brodate. Pot fi purtate indiferent de culoare, obținând astfel un look demn de admirație. Dacă doriți un stil vestimentar de un real succes, combinași dantela sau piesele vestimentare bordate cu alte piese de culoare albă.

haine festival muzica

Tonuri pământii

Nuanțele electrice și imprimeurile psihedelice vor fi întotdeauna la modă la un festival de muzică, însă dacă doriți să încercați ceva nou, concentrați-vă asupra nuanțelor pământii, de la teracota la taupe. Asta nu înseamnă că o să aveți un look plictisitor - puteți combina aceste nuanțe cu imprimeuri cool.

haine festival muzica

Genți tip sac

O geantă cât mai comodă este alegerea perfectă pentru un eveniment muzical. O geantă tip sac, de preferat cu multe franjuri, este accesoriul cel mai hot pentru un look potrivit unui festival de muzică.

haine festival muzica

Pălării cu boruri largi

Protecția solară nu este întotdeauna de ajuns pentru a vă proteja tenul de efectele nocive ale soarelui arzător, așa că nu uitați să puneți în bagaj și o pălărie cu boruri largi. Aceasta se va potrivi perfect cu look-ul inspirat din anii 70.

haine festival muzica

Ochelari colorați

Lentilele și ramele colorate reprezintă unul din must-have-urile verii 2015! Astfel, la un festival de muzică veți găsi cu siguranță ochelari în toate nuanțele curcubeului! Puteți alege o pereche de ochelari care are culori diferite pentru rame și pentru lentile, culori care contrastează sau care se blochează reciproc.

haine festival muzica

Un singur cercel

În timp ce în 2014 tatuajele metalice erau la modă, anul acesta un singur cercel va fi cu siguranță trendul nr. 1 la festivalurile de muzică! Chiar dacă aveți un stil chic și funcțional, îl puteți face mai interesant prin adăugarea unui singur cercel, care va avea un impact deosebit asupra întregii ținute!

haine festival muzica

Sursa: becomegorgeous.com

Comentarii

Articole similare

Cum purtăm rochiile tricotate

Rochia tricotată reprezintă un articol de îmbrăcăminte versatil, care poate fi purtat într-o multitudine de moduri. Este foarte confortabilă și poate...

Ce se poartă în sezonul toamnă / iarnă 2014

O dată cu venirea toamnei, trebuie să ne refacem stocul de pulovere călduroase și viu colorate și să ne cumpărăm încălțări noi. În 2014, se poartă hainele de un albastru electric...

Cum purtăm hainele și accesoriile în nuanțe de galben

Dacă ținutele dumneavoastră au nevoie de prospețime, încercați să inserați elemente în nuanțe de galben. Nu trebuie să exagerați, deoarece prea mult galben poate avea un efect nedorit. Cu câteva detalii...

Ce haine se poartă în vara 2014

Chiar dacă v-ați informat deja cu privire la ceea ce se poartă în primăvara/ vara anului 2014, în acest articol veți descoperi ce articole vestimentare pot fi purtate cu ușurință de orice femeie...

Cele mai interesante tipuri de ochelari de soare

Înainte de a deveni un succes în întreaga lume, majoritatea ochelarilor de soare erau purtați de vedetele culturii pop, pentru a-și crea un aspect iconic. Ochelarii de soare, de la cei în formă de ochi de pisică...

Cum purtăm o pălărie

Indiferent dacă vreți să purtați o fedora, o pălărie de soare sau o pălărie fashion, trebuie să respectați aceleași reguli. Pentru a alege pălăria potrivită, trebuie să se ia în considerare forma...
Publicitate