Home « machiaj « Cum folosim corect produsele cosmetice

Cum folosim corect produsele cosmetice

Adaugat pe 30 aprilie 2013

produse cosmetice Alegerea produselor pentru realizarea machiajului poate fi la fel de facilă precum alegerea unei arome de îngheţată - atunci când cunoaştem ce anume ne place. Sfaturi utile:

 • Folosiţi un demachiant hidratant, care lasă pielea fină şi curată.
 • Schimbaţi fondul de ten după trei luni de folosire. După câteva luni, uleiurile din compoziţia fondului de ten se pot altera, mirosind a rânced. Produsele de machiaj sub formă de pulbere, cum ar fi fardul de ochi sau blush-ul rezistă mai mult timp, dar asiguraţi-vă că le schimbaţi după un an.
 • Dacă aveţi un ten fără probleme, folosiţi cât mai puţin fond de ten. Dacă alegeţi să îl folosiţi, optaţi pentru fondul de ten fluid şi fixaţi-l cu o pudră pulbere. Pentru o acoperire mai mare, alegeţi un fond de ten cu o textură de cremă pudrată.
 • Pentru o strălucire imediată, combinaţi o loţiune autobronzantă cu fondul de ten sau cu crema hidratantă, înainte de a fi aplicate.
 • Folosiţi un bureţel special pentru aplicarea fondului de ten, în loc să utilizaţi degetele. Inserarea degetelor în fondul de ten favorizează răspândirea bacteriilor, acestea ducând la apariţia acneei. Folosiţi un bureţel curat în fiecare zi.
 • Cumpăraţi un concealer de calitate. Acesta ascunde o multitudine de defecte, precum acneea, cearcănele sau nuanţa neuniformă a buzelor.
 • Zâmbiţi larg şi aplicaţi blush-ul pe cea mai proeminentă zonă a obrazului.
 • Alegeţi aceeaşi creionul pentru conturarea buzelor în aceeaşi nuanţă ca cea a rujului. Creionul nu ar trebui să se vadă ca un contur al rujului, ci să aibă un aspect natural. Este de preferat să folosiţi un luciu de buze peste nuanţa rujului pentru un aspect mai atrăgător.
 • Aplicaţi puţin concealer pe buze, înaintea rujului, pentru ca acesta să reziste mai mult.
 • Exfoliaţi buzele o dată sau de două ori pe săptămână pentru a le păstra fine şi apetisante. După exfoliere, hidrataţi buzele cu un balsam îmbogăţit cu vitaminele C şi E.
 • Aplicaţi rimelul mişcând periuţa în zig-zag - pentru o aplicare uniformă.
 • Înlăturaţi rimelul înainte de a merge la culcare. Rimelul întins sub ochi vă oferă cel mai indezirabil look dimineaţa când vă treziţi.
 • Folosiţi un creion alb în colţul interior al ochiulor, pentru a conferi volum şi luminozitate.

Sursa: rd.com - Sursa foto: womenstotalcare.blogspot.com

Comentarii

Articole similare

Fructul Sharon (kaki) - beneficii pentru sănătate

Sharon sunt fructe exotice, cu un gust delicios, însă beneficiile acestora sunt mult mai numeroase. Printre acestea se numără abilitatea de a îmbunătăți vederea, reducerea semnelor îmbătrânirii...

Remedii naturale pentru arsurile solare

Oamenii au venerat soarele timp de mii de ani. Însă, în ultimul secol, oamenii își doresc să se expună la soare pentru a căpăta un bronz auriu, această nuanță mascând uneori arsurile dureroase...

Cum alegem fondul de ten potrivit

Alegem un fond de ten sub formă de spumă? O cremă BB? Raionul cu fonduri de ten poate fi intimidant, deoarece este posibil să alegeți un fond de ten care nu vi se potrivește, care nu va avea un aspect natural...

Tendințe de frumusețe care nu se mai poartă în 2015

Anul 2015 se definește prin noi tendințe, diferite de cele utilizate în trecut. Citiți în continuare pentru a nu realiza erori fatale de stil anul acesta...

Fructe permise persoanelor cu diabet (2)

Merele, cireșele, prunele negre și guava au beneficii multiple pentru persoanele bolnave de diabet. Alături de aceste fructe cu proprietăți deosebite, se numără și:

Remedii naturale pentru răceală

Răceala poate fi tratată prin intermediul medicamentelor, însă există și foarte multe remedii naturale, extrem de eficiente. Acestea scurtează durata răcelii și previn apariția acesteia pe viitor...
Publicitate