Home « Relaţii « Cum facem un bărbat fericit

Cum facem un bărbat fericit

Adaugat pe 19 mai 2014

barbat fericitVă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație în care dragostea este reciprocă este ideală, însă sentimentele nu sunt de ajuns pentru a face un bărbat fericit și pentru a-i menține interesul.

Dragostea are un rol important, dar și comportamentul dumneavoastră în preajma bărbatului iubit cotează foarte mult pentru acesta. Înainte de a realiza următorii pași pentru a vă face bărbatul fericit, asigurați-vă că sentimentele sunt reciproce și că atât dumneavoastră, cât și partenerul doriți să aveți o relație fericită.

1. Lăudați-l în fața altor persoane

Atunci când femeia din viața lui arată că îl apreciază în fața altor persoane, bărbatul va fi recunoscător și fericit că are alături o persoană care îl susține.

2. Determinați-l să se simtă în siguranță

barbat fericitÎn timp ce bărbații au un ego puternic, atunci când vine vorba despre sentimente, aceștia sunt foarte fragili. Se simt cu ușurință amenințați și nesiguri. Evitați să faceți partenerul de viață să se simtă nesigur, iar acesta vă va iubi mai mult.

3. Preluați inițiativa în pat

Experimentați. Fiți deschisă în fața noilor experiențe împreună cu partenerul de viață. Motivele pentru care oamenii se plictisesc în pat constau în repetabilitate și monotonie. Păstrați lucrurile incitante, iar partenerul va fi în continuare atras de dumneavoastră.

4. Motivați-l pentru a-și atinge obiectivele

Puteți găsi defecte la partenerul dumneavoastră, însă nu vă opuneți ideilor lui fără o judecată rațională. Evidențiați calitățile bărbatului dumneavoastră și ajutați-l să își împlinească obiectivele, motivându-l și lăudându-i realizările.

5. Fiți o bucătăreasă desăvârșită

barbat fericitMâncarea reprezintă cu siguranță modalitatea sigură prin care puteți ajunge la inima unui bărbat. El poate arăta că nu îi pasă dacă știți sau nu să gătiți, însă, dacă îi gătiți o masă delicioasă, bărbatul dumneavoastră va experimenta un orgasm gastronomic!

6. Determinați-l să se simtă norocos că vă are

Fiți o femeie fermecătoare și grațioasă - admirată de persoanele din jur. Încântați persoanele din jur oriunde vă aflați, iar bărbatul dumneavoastră va fi mândru că vă are alături.

7. Gesturi speciale când nu se așteaptă

Dacă doriți să faceți un bărbat fericit, secretul constă în gesturi pline de tandrețe din când în când, însă acestea nu trebuie să ajungă o rutină.

8. Nu uitați că sunteți încă un copil

barbat fericitChiar dacă înaintați în vârstă, nu uitați de copilul din dumneavoastră, un copil fericit și distractiv. Majoritatea femeilor îndeplinesc rolul de mamă și uită să se mai poarte ca un copil din când în când. În loc să vă mai supărați când bărbatul dumneavoastră se poartă copilărește, mai bine vă alăturați și vă distrați împreună!

10. Arătați-i că aveți nevoie de el

Bărbații sunt în mod instictiv protectori. Arătați-i că sunteți dependentă de el, iar acesta se va simți un bărbat adevărat. În momentul în care va realiza că aveți nevoie de el, acesta va deveni mai atașat de dumneavoastră, deoarece comportamentul protector îl face să se simtă bine.

11. Lăsați-i spațiu

Bărbații sunt diferiți față de femei atunci când vine vorba de spațiu. Majoritatea femeilor se simt bine atunci când sunt înconjurate permanent de alte persoane. Bărbații, pe de altă parte, se enervează atunci când nu au disponibile câteva momente doar pentru ei. Dați-vă reciproc spațiu și veți vedea cum dragostea va înflori!

12. Fiți alături de el în momentele grele și nu îi faceți reproșuri

barbat fericitReplici de genul "Ti-am zis eu!" îi va răni egoul. Atunci când bărbatul dumneavoastră trece prin momente dificile, nu înrăutățiți situația. Chiar dacă sunteți de părere că este momentul pentru critici și pentru enumerarea deciziilor neinspirate, nu acționați. Bărbatul se va detesta pe sine însuși, dar și pe dumneavoastră.

13. Solicitați-i să vă ajute din când în când

Toți bărbații consideră că sunt intelectuali și cu abilități desăvârșite de a rezolva problemele. În momentul în care luați în considerare părerile lui, acesta va fi foarte mândru și vă va iubi mai mult.

14. Stați în brațele lui când treceți prin momente dificile

Vă simțiți rău, neajutorată? Mergeți la bărbatul dumneavoastră și strângeți-l în brațe. Acesta va fi copleșit de afecțiune și se va simți foarte bine pentru că vă poate face să vă simțiți mai bine.

15. Acordați atenție aspectului dumneavoastră când sunteți lângă el

barbat fericitTrebuie să fiți sexy atunci când sunteți lângă el. Cu toate acestea, dacă doriți să apăreți dezbrăcată în fața lui, nu faceți din asta un obicei. Îmbrăcați-vă provocator pentru a-i atrage privirea.

16. Complimentați-l

Bărbații iubesc complimentele, însă se prefac că nu este așa. Complimentați-vă bărbatul cu privire la fizicul și la intelectul lui. Va fi fericit că i-ați observat calitățile.

17. Nu-l jigniți

Nu vă jigniți partenerul dacă a făcut ceva greșit. Nu țipați la el în public și nu îi faceți reproșuri. Acesta nu va face altceva decât să caute o aventură care să îi redea încrederea și care să îl facă să se simtă mai bărbat.

18. Nu-l loviți sub centură, decât dacă este absolut necesar

barbat fericitNu aduceți în discuție fostele partenere, pe mama sa ori jobul lui atunci când vă certați sau când doriți să îl răniți pentru că la fel a procedat și el.

19. Apărați-vă bărbatul

Atunci când este încolțit sau neajutorat, pășiți în zona conflictului și luptați pentru bărbatul dumneavoastră. Veți fi plăcut surprinsă de fericirea partenerului, bucuros să aibă alături o femeie ca dumneavoastră.

20. Respectați-l

Cu toții avem nevoie de respect. Atunci când suntem îndrăgostiți, este ușor să glumim și să luăm peste picior partenerul, însă aveți grijă să nu depășiți limita. Nu-l ridiculizați niciodată în public. Arătați-i că îl respectați, chiar dacă mai glumiți din când în când.

Pentru a avea o relație cu adevărat fericită, ambii parteneri trebuie să depună un efort conștient pentru a obține relația ideală, plină de afecțiune și fericire.

Sursa: lovepanky.com
Sursa foto: sheknows.com - lovethispic.com - dailymail.co.uk - 9images.blogspot.com

Comentarii

Articole similare

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...

Primele lucruri pe care o femeie le observă la un bărbat

Prima impresie se realizează în câteva momente, însă aceasta poate prezice viitorul unei relații. Iată ce observă femeile prima dată când întâlnesc un bărbat...

Cum sărutați pentru prima dată o persoană

Primul sărut a reprezentat întotdeauna unul dintre cele mai dificile momente la începutul unei relații. Dacă ați trecut ușor peste acest pas, înseamnă că sunteți o persoană norocoasă. Primul sărut este întotdeauna un moment dificil...
Publicitate