Home « Relaţii « Cum alegem un cadou pentru partener

Cum alegem un cadou pentru partener

Adaugat pe 20 mai 2013

cadou partener În majoritatea relaţiilor de lungă durată există o normalitate cotidiană. Dacă nu realizaţi nimic pentru a crea şi reîmprospăta fericirea din relaţia dumneavoastră, interacţiunea dintre dumneavoastră şi partener va deveni învechită, plictisitoare. Nu este necesar ca lucrurile să decurgă astfel. Există o mulţime de modalităţi prin care puteţi menţine sentimentele interesante, noi şi satisfăcătoare - iar a oferi cadouri este foarte important.

De fapt, a oferi şi a primi cadouri este o modalitate de a ne exprima dragostea. Multe persoane se simt iubite atunci când primesc un cadou din inimă; pentru foarte multe persoane este important să li se arate dragostea în acest mod, cadourile făcându-le fericite.

Cât de des ar trebui să facem cadouri partenerului?

Puteţi oferi partenerului cadouri din când în când, nu numai cu ocazia unor zile speciale cum ar fi aniversările, Crăciunul, Ziua îndrăgostiţilor sau zilele de naştere. Dacă oferiţi partenerului un cadou într-o zi obişnuită, surpriza şi bucuria vor fi mult mai mari, deoarece partenerul nu se aştepta.

Dacă partenerului îi place să fie surprins cu cadouri, ar trebui sp recurgeţi la acest gest mai des. Dacă nu aveţi bani suficienţi, nu vă faceţi griji; o să descoperiţi în acest articol câteva idei de cadouri speciale, accesibile ca preţ.

Când este un cadou potrivit?

Un cadou de succes este un item plăcut, folosit sau apreciat (sau o combinaţie a acestora) de către beneficiar. Amintiţi-vă că dacă partenerul nu va avea reacţia pe care vă aşteptaţi să o aibă când primeşte cadoul, nu înseamnă că aţi făcut cadoul nepotrivit. Este important că v-aţi surprins iubitul/ iubita şi că i-aţi produs o mică bucurie.

A alege cadoul potrivit este întotdeauna o sarcină dificilă, deoarece interesele şi personalitatea fiecărei persoane sunt diferite, neexistând un cadou care să se potrivească fiecărei femei sau fiecărui bărbat. Cu toate acestea, există câteva principii generale care vă pot ajuta să identificaţi un tip de cadou pentru partenerul dumneavoastră.

Un cadou plin de semnificaţii

cadou partener Ar putea fi ceva legat de o glumă din relaţia dumneavoastră, ceva care simbolizează dragostea, ceea ce simţiţi pentru partener (puteţi realiza chiar dumneavoastră o felicitare). Important este faptul că partenerul va aprecia gestul dumneavoastră mai mult decât orice alt cadou sofisticat, deoarece are o mare importanţă pentru el.

Un cadou care i-ar fi de folos partenerului

Un cadou care face viaţa partenerului mai uşoară ar fi un cadou fantastic. Dar asiguraţi-vă că acel cadou nu insultă partenerul sau nu îi sugereară să se schimbe. Dacă vă gândiţi la un obiect care să uşureze activităţile casnice, ar fi mai bine să vă răzgândiţi.

Un cadou de lux

Un cadou luxos pentru persoana iubită reprezintă un cadou perfect. Nu trebuie să îi cumpăraţi o maşină sau o bijuterie scumpă. Ar putea fi o cutie de bomboane fine pentru un iubitor de ciocolată, cafea premium pentru un iubitor de cafea sau chiar un spumant de baie somptuos. Trebuie să ţineţi seama de preferinţele partenerului pentru a alege cadoul potrivit.

Un item pe care partenerul şi-l doreşte

Acesta este cel mai uşor de ales cadou. Trebuie doar să acordaţi atenţie spuselor partenerului. Dacă l-aţi auzit vreodată spunând "Mi-aş dori să am..." sau "Trebuie să cumpăr un nou...", reţineţi ceea ce îşi doreşte şi cumpăraţi partenerului itemul respectiv.

Efectul acestui cadou va fi unul dublu: partenerul va fi fericit datorită cadoului primit, dar va aprecia şi faptul că a fost ascultat şi că v-aţi amintit de ceea ce el a menţionat doar în treacăt.

Un cadou adecvat intereselor partenerului

Un cadou potrivit este reprezentat de un obiect sau o activitate conformă cu hobby-urile, interesele şi pasiunile partenerului. Astfel, partenerul va aprecia faptul că îl cunoaşteţi foarte bine şi se va bucura de cadoul primit.

Costul cadoului

cadou partener Un cadou deosebit nu trebuie în mod necesar să coste o avere. Iată câteva idei accesibile de cadouri:

  • Un cadou handmade, care să includă citat inspiraţional, sau o cină romantică.
  • Cărţi, pentru un cititor avid.
  • Un buchet de flori.

Paşi necesari

Deşi efortul de a alege şi achiziţiona cadoul sunt desul de mari, fericirea partenerului merită tot efortul investit. A oferi cadouri partenerului dă naştere unor momente speciale în relaţia dumneavoastră şi o menţin sănătoasă şi fericită. Iată cum trebuie să procedaţi pentru o relaţie mai fericită, presărată cu surprize plăcute:

  • Gândiţi-vă ce cadou aţi vrea să faceţi partenerului în viitorul apropiat şi achiziţionaţi-l (sau realizaţi-l) cât mai curând posibil.
  • Marcaţi anumite date în calendar când aţi dori să vă surprindeţi partenerul cu un cadou. Amintiţi-vă că nu trebuie să coste foarte mult.
  • Dacă partenerului îi place să vă exprimaţi dragostea prin cadouri, atunci consideraţi-le ca fiind o prioritate.

Cu trecerea timpului, a face cadouri partenerului va deveni din ce în ce mai uşor, deoarece veţi cunoaşte ceea ce îşi doreşte, ce pasiuni are şi ceea ce l-ar surprinde. Faceţi cadouri din suflet şi acestea vor fi apreciate cu siguranţă!

Sursa: twoinfps.com - Sursa foto: petfinder.com, likecool.com

Comentarii

Articole similare

Tradiții de Revelion din întreaga lume

Cu ocazia Anului Nou, întreaga lume sărbătorește într=un mod specific. La trecerea dintre ani, în funcție de zona din care provin, oamenii au tradiții interesante, diferite:

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Tradiții romantice din jurul lumii

Există o multitudine de tradiții romantice de care probabil nu ați auzit. Unele dintre acestea sunt adorabile, în timp ce altele sunt puțin mai ciudate. Fiecare persoană își arată devotamentul într-un mod diferit...

Cum sărutați pentru prima dată o persoană

Primul sărut a reprezentat întotdeauna unul dintre cele mai dificile momente la începutul unei relații. Dacă ați trecut ușor peste acest pas, înseamnă că sunteți o persoană norocoasă. Primul sărut este întotdeauna un moment dificil...

Ce își doresc cu adevărat bărbații de Valentine`s Day

Valentine`s Day se apropie și nu știți cum să alegeți un cadou pentru partener. Pentru a vă facilita alegerea cadoului, o să vă prezentăm câteva statistici care evidențiază cum văd bărbații această zi...

Ce haine purtăm de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day este sărbătorită în întreaga lume pentru a celebra cel mai frumos sentiment: dragostea. Nu este sărbătorită doar de cupluri, ci și de prieteni. Dacă aveți cu cine să petreceți această zi...
Publicitate