Home « fashion & style « Cum alegem rochia de mireasă perfectă?

Cum alegem rochia de mireasă perfectă?

Adaugat pe 01 mai 2013

rochie mireasa Nunta reprezintă un eveniment care trebuie planificat în cele mai mici detalii, iar rochia de mireasă ocupă un loc primordial în organizarea nunţii. Înainte de a merge în magazine pentru a căuta rochia perfectă pentru dumneavoastră, va trebui să vă informaţi, să stabiliţi ce stil de rochie vă place şi ce anume vă avantajează.

Imaginaţi-vă cum vo doriţi să fie nunta dumneavoastră - aţi prefera stilul rustic, o nuntă pe plajă sau într-un restaurant elegant? În funcţie de stilul nunţii alegeţi rochia de mireasă care să vă completeze această viziune. Gândiţi-vă de asemenea ce accesorii or să vă completeze ţinuta - voalul, bijuteriile, încălţămintea etc.

Faceţi o programare

Multe magazine permit clienţilor să intre fără a avea o programare, dar dacă doriţi să fiţi consiliată şi ajutată atunci când alegeţi rochia de mireasă, este recomandat să aveţi programare. Puteţi ruga două persoane apropiate, în care aveţi încredere, să vă însoţească. Astfel, veţi avea mai multe opinii şi gusturi şi vă veţi simţi mult mai relaxată.

Tipuri de rochii de mireasa

 

 • Rochie de prinţesă

  Rochia de prinţesă nu are talia marcată, iar cusăturile verticale îi conferă rochiei un aspect elegant, având forma literei A. Dacă aveţi câteva kilograme în plus în zona taliei, această rochie este potrivită pentru dumneavoastră.

 • Rochie de bal

  Acest tip de rochie de mireasă este destul de formal, amintind de Cenuşăreasa. Este compusă din corset şi o fustă foarte voluminoasă. Rochiile de bal pot avea mâneci lungi, scurte sau pot fi fără mâneci. O astfel de rochie este potrivită pentru doamnele cu şoldurile şi coapsele proeminente.

 • Rochie empire

  Rochiile de mireasă empire au o talie ridicată, care începe imediat sub bust, iar fusta începe de sub zona şoldurilor. Această formă romantică a rochiei se potriveşte în special doamnelor cu pieptul mic.

 • Rochie sirenă

  După cum indică şi numele, rochia sirenă este conturează forma corpului, iar fusta începe din zona genunchilor. Acest stil este cel mai atrăgător. Dacă sunteţi mândră de corpul dumneavoastră, rochia sirenă vă va evidenţia curbele.

 • Rochie coloană

  Acest tip de rochie de mireasă are o formă subţire, care urmează linia corpului. Designul drept ascunde cele mai multe defecte ale corpului, iar linia rochiei vă poate alungi silueta. Astfel, rochia de mireasă coloană este recomandată pentru doamnele mai scunde.

rochii mireasa

Sursa: sheknows.com; - Sursa foto: weddinglds.com

Comentarii

Articole similare

Ce rochii de mireasa se poartă în 2014

n 2014, mulți designeri au optat pentru un stil minimalist în crearea rochiilor de mireasă, fiind ghidați de conceptul "less is more" ("mai puțin înseamnă mai mult"). Rochiile de mireasă din 2014 au un aer...

Este momentul potrivit să vă căsătoriţi?

Este căsătoria potrivită pentru dumneavoastră? Ce trebuie să ştiţi despre partener înainte de a merge la altar? Dacă vă gândiţi să vă căsătoriţi, ar trebui să vă puneţi câteva întrebări...

Sfaturi pentru alegerea coafurii de mireasă

În ziua nunţii orice mireasă doreşte să arate impecabil, având grijă de fiecare detaliu! Coafura reprezintă un element esenţial care completează look-ul miresei, motiv pentru care trebuie să i se acorde o atenţie sporită! Iată câteva sfaturi...
Publicitate