Home « fashion & style « Cum alegem o rochie neagră potrivită

Cum alegem o rochie neagră potrivită

Adaugat pe 23 ianuarie 2014

Fiecare doamnă are nevoie de o rochie neagră pe care să se poată baza în orice moment. Cu toate acestea, nu toate rochiile negre se potrivesc oricărui stil vestimentar, motiv pentru care o rochie neagră trebuie aleasă cu atenție. Indiferent dacă doriți o rochie scurtă și sexy sau una pentru o ținută elegantă și sofisticată, există o multitudine de opțiuni din care puteți alege.

rochie neagra potrivitaRochia neagră sexy

Dacă aveți o viață activă din punct de vedere social și întâmpinați probleme în alegerea vestimentației când mergeți în oraș cu fetele, atunci o rochie neagră atrăgătoare este varianta potrivită pentru dumneavoastră. Indiferent dacă mergeți la restaurant sau într-un club, vă veți simți încrezătoare și sexy purtând o mică rochie neagră sexy.

Asortați rochia neagră cu un colier supradimensionat și cu un clutch lucios – pentru o seară elegantă, sau, pentru o ținută mai lejeră, combinați rochia cu un cardigan și o pereche de cizme sau botine.

Rochia neagră îndrăzneață

Dacă vă petreceți timpul de obicei cu același grup de prieteni sau cu colegii de serviciu, va trebui să alegeți o rochie neagră mai puțin îndrăzneață, care să nu atragă foarte mult atenția. Dar, dacă socializați frecvent cu persoane diferite, puteți alege o rochie care să atragă atenția tuturor.

rochie neagra potrivita Rochia neagră clasică

Dacă moda actuală nu vă impresionează și sunteți atrasă mai degrabă de stilul anilor `60, optați pentru o rochie cu croială clasică. Un  look inspirat din anii `60 este ușor de obținut, deoarece simplitatea rochiei permite combinarea acesteia cu o paletă vastă de accesorii. O rochie cu talia joasă este potrivită pentru un look clasic, adecvat pentru o întâlnire elegantă sau o petrecere.

rochie neagra potrivitaRochia neagră pentru un plus de încredere

În prezent, nu foarte multe femei își privesc corpul într-o lumină pozitivă. Dacă vă numărați printre doamnele care nu sunt mulțumite de mărimea sau forma lor, atunci o rochie neagră reprezintă o necesitate în garderoba dumneavoastră.

Rochia neagră petrecută se potrivește pentru orice formă de corp și va ascunde micile defecte. Acest tip de rochie se va potrivi cu accesorii în nuanțe neutre.

rochie neagra potrivitaRochia neagră business-chic

Vă petreceți foarte mult timp la birou sau la întâlniri cu clienții? Atunci, o mică rochie neagră profesională și sofisticată este tot ceea ce aveți nevoie. Rochia trebuie să nu fie foarte decoltată sau scurtă, dar să aibe totuși un aspect plăcut. Rochia neagră în formă de teacă reprezintă opțiunea ideală, deoarece este simplă și sofisticată în același timp. Aceasta poate fi purtată simplu sau cu un cardigan pe deasupra.

Sursa: sheknows.ca
Sursa foto: fashion-era.com

Comentarii

Articole similare

Ce haine se poartă în vara 2014

Chiar dacă v-ați informat deja cu privire la ceea ce se poartă în primăvara/ vara anului 2014, în acest articol veți descoperi ce articole vestimentare pot fi purtate cu ușurință de orice femeie...

Ce culori purtăm la birou

Alegerea culorilor potrivite pentru ţinuta de serviciu reprezintă un aspect esenţial pentru o ţinută de succes. În continuare veţi descoperi care sunt culorile recomandate pentru serviciu...

Cu ce accesorii combinăm o little black dress

Mica rochie neagră (little black dress) reprezintă o alegere versatilă, care poate conferi încredere și eleganță oricărei femei. Pentru un look complet, mica rochie neagră trebuie accesorizată...

Cum purtăm mica rochie neagră

Mica rochie neagră a fost introdusă în anii 1920. de către Coco Chanel, aceasta fiind foarte versatilă. Poate fi purtată atât la serviciu, câ şi la o petrecere...

Dungile: un must-have în 2013

Dungile reprezintă unul din cele mai îndrăzneţe trenduri din anul 2013. Combinaţia de alb cu negru este una clasică, iar combinarea acestora oferă foarte muşte posibilităţi de a realiza un look interesant, captivant.
Publicitate