Home « fashion & style « Cum alegem costumul de baie în funcţie de forma corpului

Cum alegem costumul de baie în funcţie de forma corpului

Adaugat pe 26 aprilie 2013

Costumul de baie potrivit pentru fiecare persoană ascunde defectele şi evidenţiază calităţile. Iată cum să alegeţi costumul de baie potrivit pentru dumneavoastră:

Problemă: Doriţi ca bustul să pară mai mare

Soluţie: Cel mai simplu mod prin care puteţi adăuga volum în zona bustului este prin purtarea unui sutien cu întăritură sau cu imprimeu. Optaţi pentru un sutien cu semi-cupă şi cu perniţe detaşabile, special create pentru a conferi volum.

costume de baie Volanele, dungile, imprimeurile şi franjurile creează iluzia unei cupe mai pline, mai mari. Evitaţi culorile închise şi sutienele fără bretele, deoarece acestea vor aplatiza bustul.

Problemă: Şolduri late şi bust mic

Soluţie: Dacă preferaţi un costum din două piese, cea mai uşoară modalitate de a echilibra proporţiile este reprezentată de alegerea culorilor bloc. Optaţi pentru nuanţe mai închise în partea de jos şi blocaţi culoarea alegând un sutien cu dungi, buline sau imprimeuri.

Dacă doriţi un costum de baie dintr-o singură piesă, alegeţi unuil decoltat, care dă iluzia unor umeri mai laţi, echilibrându-se astfel proporţiile. Evidenţiaţi zona taliei, optând pentru un costum de baie cu pliuri sau cu detalii în această zonă - astfel veţi distrage atenţia de la bustul mic sau de la şoldurile proeminente.

Problemă: Vă doriţi un posterior mai curbat

Soluţie: Imprimeurile, bulinele, dungile, franjurile vor crea iluzia unui posterior mai mare. Optaţi pentru bikini cu părţile laterale mai late sau de tip brazilian - cu cât veţi afişa mai multă piele, cu atât posteriorul va părea mai mare.

Dacă preferaţi un costum de baie întreg, alegeţi unul decoltat, cu decupaje, în culori multiple, deoarece acestea creează iluzia unei siluete mai curbate. costume de baie

Problemă: Doriţi să modelaţi şi să susţineţi un bust proeminent

Soluţie: Indiferent dacă alegeţi un costum da baie dintr-o piesă sau două, acesta trebuie să aibă sutienul întărit, cu bretele groase, oferindu-vă susţinere atât afară, cât şi în apă. Evitaţi sutienele cu sârmă dedesubt, deoarece acestea vă vor face bustul să pară mai mare.

Secretul costumelor de baie potrivite pentru persoanele cu un bust generos constă în alegerea unui sutien cu bretele late sau a unuia care se prinde după gât, având decolteul în forma literei V. Evitaţi imprimeurile mari, bulinele şi dungile orizontale, deoarece adaugă un plus de volum. Nuanţele navy, negru sau maro vor conferi bustului un aspect mai atrăgător.

Problemă: Doriţi să ascundeţi burtica

Soluţie: Alegeţi un costum de baie dintr-o singură piesă, în nuanţe precum negru sau navy în partea din faţă. Nu alegeţi costume de baie cu boxer, deoarece vă vor face să păreţi mai scundă şi mai plinuţă, ci optaţi pentru un chiloţel mai decupat, care are efectul opus - subţiază şi conferă iluzia unei talii mai mici.

Evitaţi costumele foarte decupate - cu cât costumul oferă o acoperire mai mare, cu atât aspectul dumneavoastră va părea mai plăcut, mai compact.

La cabina de probă

Pentru a vă avantaja, costumul de baie trebuie să se potrivească perfect. Iată ce trebuie să urmăriţi înainte de a părăsi cabina de probă:

costume de baie Mărimea: Costumele de baie sunt realizate adesea cu o mărime mai mică decât hainele obişnuite. Nimic nu poate fi mai deranjant decât un costum de baie prea strâmt - colăceii se vor vedea imediat. Probaţi costumul de baie cu o mărime mai mare faţă de cea pe care o aveţi de obicei - cel mai probabil veţi observa că este mai confortabilă şi vă avantajează corpul.

Alunecă? Nu doriţi să rămâneţi fără costum la plajă. Astfel, în cabina de probă mişcaţi-vă, săriţi, aplecaţi-vă, pentru a analiza dacă piesele costumului de baie rămân la locul lor.

Strânge? Vă strâng bretelele? Sub braţ se strânge pielea din cauza sutienului? Dacă da, acesta nu va fi confortabil - alegeţi o mărime mai mare.

Piese separate. Foarte puţine corpuri sunt perfect proporţionate. Dacă vreţi un costum din două piese, se recomandă să alegeţi branduri care oferă piesele separat. Astfel veţi alege mărimea potrivită pentru fiecare dintre acestea.

Sursa: smh.com.au - Sursa foto: community.dillards.com; t-crumpets.blogspot.com

Comentarii

Articole similare

Ce haine purtăm - în funcție de forma corpului (2)

Fiecare persoană dorește să își evidențieze calitățile și să își estompeze defectele. Dacă știți câteva trucuri legate de alegerea hainelor, vă veți pune trupul în valoare indiferent de forma acestuia...

Ce haine purtăm – în funcție de forma corpului (1)

Hainele reprezintă o modalitate facilă de a vă pune în valoare, de a căpăta încredere în propria persoană și de a ne crea o imagine. Indiferent de forma corpului dumneavoastră, există articole vestimentare care să vă evidențieze...

Cum să fiți mai atrăgătoare în ochii bărbaților

Dacă doriți să fiți mai atrăgătoare și să captați atenția bărbaților, există câteva trucuri pe care orice doamnă sau domnișoară ar trebui să...
Publicitate