Home « machiaj « Culori pentru machiajul ochilor căprui

Culori pentru machiajul ochilor căprui

Adaugat pe 16 aprilie 2014

machiaj ochi capruiDacă aveți ochii căprui, bucurați-vă de acest dar, deoarece aveți o gamă foarte diversă de nuanțe pe care le puteți folosi pentru realizarea machiajului. După aplicarea fardului de ochi, folosiți un creion negru pentru contur și aplicați rimel pentru a obține un machiaj cae evidențiază frumusețea ochilor dumneavoastră.

Deși nu pot fi folosite toate nuanțele, aveți o gamă largă de nuanțe care se potrivesc ochilor căprui: verde, șampanie, bronz, auriu, maro și albastru. Alegeți una din aceste nuanțe în funcție de culoarea pielii, a părului sau a ținutei vestimentare și veți obține un look spectaculos.

(Citiți și "Cum transformăm un machiaj de zi în unul de seara")

Nuanțe de maro

machiaj ochi capruiAceastă nuanță este cea mai populară pentru realizarea machiajului ochilor căprui. Va trebui să alegeți fardul în funcție de culoarea ochilor. Dacă aveți ochii căprui deschis, alegeți un fard maro mediu sau intens (chihlimbar, mahon, cupru sau auriu). Dacă aveți ochii caprui închis, optați pentru un maro deschis sau mediu (bej, cafeniu). Dacă ochii au o nuanță de căprui mediu, puteți alege fie o nuanță deschisă de maro, fie una închisă, în funcție de preferințe.

Nuanțe de mov

Movul reprezintă o altă nuanță care se potrivește de minune cu ochii căprui. Indiferent de nuanța pielii, movul poate fi utilizat pentru a evidenția culoarea ochilor. Pot fi folosite cu succes nuanțe de gri-purpuriu sau de gri metalic. Pentru un look potrivit pentru întreaga zi, alegeți un fard într-o nuanță de mov "cașmir".

(Citiți și "Machiaj de zi în 5 minute")

Nuanțe de albastru

machiaj ochi capruiAplicarea unui fard albastru ochilor căprui poate fi ușor complicată. Însă, dacă alegeți nuanța potrivită, puteți evidenția frumusețea ochilor. Pentru a alege nuanța potrivită de albastru, se va ține cont de nuanța pielii. Turcoaz, albastru marin și albastru deschis sunt câteva nuanțe cu care puteți experimenta. Evitați să aplicați o cantitate prea mare de albastru, ci jonglați cu cantitatea potrivită pentru a realiza un contrast cu nuanța ochilor.

Nuanțe de verde

Dacă ochii dumneavoastră au culoarea unei alune, un fard verde va adăuga mai multă strălucire. Cu toate acestea, nu orice nuanță se potrivește cu ochii căprui. Pentru un look elegant, alegeți nuanțe precum kakiul sau măsliniul. Dacă participați la o întâlnire informală, la o adunare cu prietenii, optați pentru nuanțe ca jadul sau lămâia verde.

(Citiți și "Greşeli de machiaj pe care le realizăm frecvent")

Alte culori

machiaj ochi capruiÎn afara nuanțelor enumerate mai sus, aveți mai multe opțiuni pentru alegerea unei culori potrivite pentru ochii căprui. Roz, portocaliu închis, coral sau burgundy sunt alte nuanțe potrivite pentru fardul de ochi. Nuanța fardului va trebui aleasă cu grijă, în funcție de nuanța pielii. Dacă observați o mică tentă de galben când vă analizați pielea, evitați cantitățile prea mari de nuanțe care conțin galben. În mod asemănător, dacă tenul este roșiatic, evitați nuanțele cu tentă roz.

(Citiți și "Trucuri pentru a arăta bine în poze")

Sursa: lifestyle.iloveindia.com/
Sursa foto: trenmagz.com - selfmakeup.info - lifehack.org - makeup.lovetoknow.com

Comentarii

Articole similare

Cum alegem fondul de ten potrivit

Alegem un fond de ten sub formă de spumă? O cremă BB? Raionul cu fonduri de ten poate fi intimidant, deoarece este posibil să alegeți un fond de ten care nu vi se potrivește, care nu va avea un aspect natural...

Trend 2014: culorile neon pentru machiaj

Persoanele care nu se sfiesc să fie în centrul atenției, pot adopta noul trend al anului 2014 în materie de machiaj: culorile neon. Acestea se potrivesc perfect cu orice nuanță de piele și transformă orice look...

Machiaj romantic pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Dacă aveţi planuri de Valentine`s Day, va trebui să acordaţi o importanţă specială machiajului, deoarece acesta va completa look-ul romantic cu care veţi întâmpina persoana iubită...

Trucuri pentru un machiaj rezistent vara

Vara, din cauza căldurii excesive, trebuie să acordăm mai multă importanţă modului în care realizăm machiajul. Pentru a evita ca acesta să se "topească" trebuie să respectăm câţiva paşi simpli...

Machiaj de zi în 5 minute

Nu aveţi timp pentru un machiaj ca la carte? Vă prezentăm în continuare paşii esenţiali pe care trebuie să îi urmaţi pentru a obţine un machiaj perfect pentru zi...

Cum transformăm un machiaj de zi în unul de seara

Un machiaj de zi ideal nu va avea acelaşi efect după ce apune soarele. Pentru a obţine un machiaj de seară, respectaţi etapele următoare, fără a fi necesar să refaceţi înregul machiaj:
Publicitate