Home « machiaj « Culori pentru machiajul ochilor albastri

Culori pentru machiajul ochilor albastri

Adaugat pe 17 aprilie 2014

machiaj ochi albastriPentru realizarea unui machiaj reușit, trebuie acordată o importanță deosebită nuanței fardului pentru ochi, aceștia fiind cea mai expresivă parte a chipului uman. Alegerea nuanței fardului este esențială, aceasta trebuind să pună în valoare culoarea ochilor și să fie în armonie cu nuanța tenului.

Nuanțe de roz

Rozul reprezintă o alegere inteligentă pentru persoanele cu ochi albaștri. De obicei, persoanele cu ochi albaștri au un ten deschis la culoare, iar nuanțele subtile de roz se potrivesc persoanelor cu un ten deschis. Pentru un machiaj care să evidențieze frumusețea ochilor albaștri, optați pentru nuanțe de roz deschis sau mediu și evitați nuanțele de mov.

(Citiți și "Trucuri pentru un machiaj rezistent vara")

Nuanțe de maro

Nuanțele de maro se potrivesc foarte bine cu albastrul ochilor, făcându-i mai expresivi. Cu toate acestea, nu toate nuanțele de maro sunt recomandate. Pentru a obține un machiaj deosebit pentru ochii albaștri, folosiți nuanțe deschise de maro. Doar dacă aveți ochii într-o nuanță deschisă de albastru este permisă folosirea unui fard maro închis.

machiaj ochi albastri

Nuanțe de gri

Fardurile gri deschis pot fi purtate de persoanele cu ochi de un albastru deschis sau mediu. Griul subtil evidențiază frumusețea ochilor albaștri.

(Citiți și "Greşeli de machiaj pe care le realizăm frecvent")

Nuanțe de verde

Fardul verde se potrivește pentru ochi cu o nuanță asemănătoare apei sau turcoazului. Pentru a obține un machiaj deosebit, optați pentru un fard verde deschis, care să pună în valoare frumusețea ochilor albaștri.

machiaj ochi albastri

Nuanțe de oranj

Ar putea suna ciudat, însă fardurile care au ca bază o nuanță de oranj reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru persoanele cu ochi albaștri. Nuanțele de portocaliu crează un contrast plăcut cu nuanța de albastru a ochilor. Puteți alege pentru nuanțe de coral, piersică, ruginiu sau orice nuanță plăcută de portocaliu.

machiaj ochi albastri

 

Sfaturi pentru machiajul ochilor albaștri

• Țineți cont de culoarea pielii și a ochilor atunci când alegeți nuanța de fard. Nu alegeți o nuanță de fard foarte similară cu cea a ochilor.

• Nu pierdeți nimic dacă experimentați. Jucați-vă cu farduri în nuanțe și culori diferite, până când găsiți nuanța care se potrivește perfect cu ochii și pielea dumneavoastră.

• Trebuie reținut faptul că nuanțele închise de farduri vor estompa frumusețea ochilor albaștri, iar nuanțele deschise de fard îi vor face mai expresivi și mai atrăgători.

• Dacă aveți un ten într-o nuanță medie, folosiți farduri neutre. Culori precum bronzul sau maroul se vor potrivi oricărei persoane cu acest tip de ten. Evitați culorile prea închise sau prea deschise, optând pentru nuanțele medii ale unei culori.

Sursa: lifestyle.iloveindia.com/
Sursa foto: wallpaperswa.com - hairalicious.tumblr.com - babble.com - cuteredlips.com

Comentarii

Articole similare

Greşeli de machiaj pe care le realizăm frecvent

În rutina zilnică de machiaj se strecoară greşeli pe care le realizăm fie din grabă, fie din cauza unor cunoştinţe eronate. Iată ce greşeţi să evitaţi pentru a crea un machiaj ireproşabil...

Cum transformăm un machiaj de zi în unul de seara

Un machiaj de zi ideal nu va avea acelaşi efect după ce apune soarele. Pentru a obţine un machiaj de seară, respectaţi etapele următoare, fără a fi necesar să refaceţi înregul machiaj:
Publicitate