Home « Relaţii « Conversaţia perfectă la prima întâlnire

Conversaţia perfectă la prima întâlnire

Adaugat pe 25 aprilie 2013

prima intalnireDoriţi să impresionaţi persoana cu care vă întâlniţi încă din primele minute? Citiţi în continuare articolul pentru a descopri câteva trucuri pentru o întâlnire perfectă!

La prima întâlnire, primele cuvinte sunt foarte importante, deoarece potenţialul partener îşi formează o părere despre dumneavoastră. Prima întâlnire oferă posibilitatea de a analiza persoana de care sunteţi interesat(ă) şi de a evalua posibilitatea de a avea o relaţie pe termen lung. Pentru a impresiona persoana cu care vă întâlniţi, doar cuvintele nu sunt suficiente. Comportamentul dumneavoastră şi modul cum interacţionaţi cu cealaltă persoană sunt aspecte importante de asemenea.

Locul potrivit

Alegeţi un loc de întâlnire pe care să îl agreaţi amandoi şi asiguraţi-vă că ajungeţi la timp.

Zâmbiţi

A zâmbi este modalitatea perfectă de a diminua stângăciile asociate primei întâlniri. Zâmbiţi des, iar persoana cu care v-aţi întâlnit se va simţi mai relaxată şi mai confortabil lângă dumneavoastră.

Fiţi pozitivi

Dacă sunteţi nerăbdător/ nerăbdătoare să mergeţi la întălnire şi să vă vedeţi potenţialul partener, asiguraţi-vă că arătaţi asta. Gândiţi pozitiv cu privire la întâlnire, iar celălat va fi pozitiv de asemenea. Nu uitaţi că energia pozitivă atrage energie pozitivă!

Amintiţi-vă de bunele maniere

Adoptaţi un comportament respectuos şi amabil în timpul întâlnirii.

Despre ce să vorbiţi

La prima întâlnire evitaţi să întrebaţi despre relaţiile trecute sau despre planuri. Nu sunteţi împreună încă, fiind prea devreme să puneţi întrebări atât de personale. Aţi părea o persoană băgăcioasă, intruzivă. Folosiţi întrebări precum:

 • Îţi place locul/ restaurantul acesta?
 • Ce băuturi îţi plac?
 • Vii aici des?
 • Cum ţi-ai petrecut ziua?
 • Ce gen de muzică asculţi?
 • Care este mâncarea ta preferată?
 • Care este restaurantul tău preferat?
 • Ce tip de filme preferi?
 • Ce faci în timpul liber?
 • Cum te distrezi?
 • Care este destinaţia ta preferată pentru vacanţă?
 • Preferi câinii sau pisicile?
 • Dacă ai conduce lumea, ce ai schimba?
 • Ce anume îţi displace la sexul opus?
 • Îţi place să te îmbraci lejer sau elegant?
 • Arăţi mereu la fel de bine? Eşti mereu la fel de fermecător/ fermecătoare?
 • Ce persoană de viaţa ta admiri cel mai mult?
 • Îţi place spontaneitatea sau rutina?
 • Cu cine vorbeşti atunci când ai probleme în dragoste?
 • Ai o amintire din copilărie care te face să zâmbeşti de fiecare dată când o rememorezi?
 • Dacă ai putea călători în întreaga lume, care ar fi cele mai interesante 5 destinaţii pe care nu le-ai rata?
 • Ce te pasionează momentan?
 • Eşti apropiat(ă) de familia ta?
 • Ce îţi displace cel mai mult la o primă întâlnire?
 • Eşti o persoană matinală sau preferi să stai treaz până târziu?

Măguliţi cu moderaţie

Dacă apreciaţi efortul pe care l-a depus pentru a se aranja, nu ezitaţi să faceţi complimente persoanei cu care v-aţi întâlnit.

Cuvinte pozitive

Folosiţi cuvinte pozitive în timpul întâlnirii - spuneţi ce anume vă place la locul în care v-aţi întâlnit, cât de bucuros/ bucuroasă sunteţi că v-aţi întâlnit. Optimismul vă va face mai atractiv/ atractivă.

Teren comun

În timp ce conversaţi, identificaţi un lucru care vă displace amândurora şi un lucru care vă pasionează pe amândoi. Criticaţi împreună ceea ce vă displace şi vorbiţi cu pasiune despre ceea ce vă place. A găsi subiecte comune vă va apropia mai mult.

prima intalnire

Atingeţi în mod corespunzător

Puneţi mâna pe masă sau aplecaţi-vă uşor spre cel/ cea cu care v-aţi întâlnit. Este un gest subtil că vă doriţi să fiţi mai apropiaţi. Dacă şi partenerul se apropie de dumneavoastră, atingeţi-i uşor mâna din când în când, atunci când doriţi să accentuaţi ceea ce vorbiţi. Este modalitatea perfectă de a începe să flirtaţi!

Contact vizual

Dacă vă simţiţi bine, o să se vadă încântarea în ochii dumneavoastră. În timp ce vorbiţi, menţineţi contactul vizual şi daţi din cap aprobator din când în când atunci când celălalt vorbeşte. Astfel, va observa că sunteţi atent şi nu vă distrage atenţia altceva în timpul întâlnirii.

Limbajul trupului

Fiţi conştient(ă) de poziţia corpului atunci când staţi la masă. Staţi relaxat(ă) şi nu vă mişcaţi prea mult din cauza emoţiilor.

Vorbiţi clar

Forbiţi clar, încet şi nu murmuraţi. Dacă vorbiţi încet, vă veţi simţi mai relaxat(ă).

Urmăriţi reacţiile

Poate dumneavoastră consideraţi conversaţia interesantă, dar este posibil ca pertenerul/ partenera să nu considere acelaşi lucru. Dacă observaţi că se uită prin încăpere, că îşi mişcă picioarele des, că se uită în gol sau că este distras în orice alt fel, râdeţi subtil şi adăugaţi: "Cred că am vorbit prea mult... ce-ar fi să îmi povesteşti tu ceva?"

Dezabrobaţi respectuos

În orice conversaţie, este normal să existe opinii diferite. Nu încercaţi să argumentaţi un aspect cu pumnul strâns pe masă. Râdeţi, exprimaţi-vă punctul de vedere şi încercaţi să direcţionaţi conversaţia spre un alt subiect.

Nu vă fie teamă de linişte

Dacă vă simţiţi confortabil în timpul unui moment de linişte, partenerul/ partenera se va simţi relaxat de asemenea. Zâmbiţi şi priviţi în jur, sau terminaţi porţia de mâncare în loc să mormăiţi pentru a umple golurile din discuţie. Trebuie să vă amintiţi că şi momentele de linişte fac parte dintr-o conversaţie.

La final, spuneţi persoanei cu care v-aţi întâlnit cât v-a plăcut întâlnirea, în timp ce vă luaţi la revedere.

Sursa: lovepanky.com - Sursa foto: lifehack.org

Comentarii

Articole similare

Tehnici de flirt pentru fetele timide

Flirtul pare un act natural pentru anumite persoane, însă acest lucru nu este valabil pentru persoanele timide. Acestora le este teamă să abordeze persoana de care sunt interesați, deoarece cred că vor fi refuzațe...

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...

Cine plătește nota la întâlnire

În prezent, majoritatea problemelor sunt relaționate de bani. Cine plătește, bărbatul sau femeia? Când? Când aveți o relație de durată, știți cum împărțiți cheltuielile, însă, este dificil de știut la începutul unei relații...
Publicitate