Home « Sexualitate « Chimia sexuală

Chimia sexuală

Adaugat pe 26 aprilie 2013

chimie sexuala Chimia sexuală este un mister. Dar atunci când o experimentaţi cu cineva, vă poate entuziasma peste măsură.

Ce este chimia sexuală?

La fel ca dragostea, chimia sexuală nu se poate vedea, aceasta doar se simte. Dacă vă simţiţi foarte încântat(ă) atunci când vorbiţi cu cineva sau dacă vă simţiţi genunchii slăbiţi atunci când vă luaţi la revedere cu un pupic, sunt mari şanse să experimentaţi chimia sexuală.

Atunci când vă îndrăgostiţi la prima vedere, este vorba despre pasiune, de dragoste oarbă, dar atunci când sunteţi atras(ă) de cineva din punct de vedere sexual, simţiţi chimia sexuală.

De ce este importantă chimia sexuală într-o relaţie?

Dragostea se află la baza unei relaţii, însă chimia sexuală menţine atracţia vie. Dacă dumneavoastră şi partenerul/ partenera nu sunteţi atraşi din punct de vedere sexual, relaţia are puţine şanse de succes. Dacă nu sunteţi atras(ă) de cineva din punct de vedere sexual, nu începeţi o relaţie cu această persoană - nu merită efortul.

Cum să intensificaţi chimia sexuală în relaţia dumneavoastră

  • Nu fiţi prea ataşat de partener. Petreceţi câteva momente departe de partener, din când în când. Dacă vă petreceţi tot timpul împreună, n-o sa mai simţiţi că vă este dor de partener.
  • Aveţi încredere. Persoanele care emană încredere şi carismă par întotdeauna mai atractive decât persoanele care merg greoi, cu spatele înconvoiat. Iubiţi-vă, fiţi mândri de propria persoană, atât de aspectul exterior, cât şi de cel interior, şi veţi deveni mai atrăgători instantaneu.
  • Fiţi imprevizibil(ă). Nimic nu este mai sexy decât un partener imprevizibil. Surprindeţi persoana iubită, făcând ceva ieşit din comun, atunci când se aşteaptă mai puţin.
  • Iubiţi-vă viaţa. Persoanele pozitive sunt fericite. iar persoanele fericite iubesc viaţa. Atunci când sunteţi optimist(ă) şi zâmbiţi des, veţi părea mult mai sexy.
  • Nu faceţi din viaţa dumneavoastră o rutină. Rutina este previzibilă şi plictitistoare. Dacă sâmbătă seara este întotdeauna destinată pentru sex, puteţi să vă bucuraţi cu adevărat de scânteia chimiei sexuale? Ţineţi rutina la distanţă pentru a avea o relaţie imprevizibilă şi satisfăcătoare din punct de vedere sexual.
  • Arătaţi-vă afecţiunea în public. Astfel, vă veţi simţi din nou ca doi liceeni îndrăgostiţi. Dacă nu dorţi să vă arătaţi sentimentele în public, atunci puteţi merge într-un club. Dansul provocator şi atingerile tandre vor face minuni pentru relaţia dumneavoastră.

Sursa: lovepanky.com

Comentarii

Articole similare

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

7 semne că un bărbat vă place

Atunci când un bărbat nou îşi face apariţia în viaţa unei femei, este dificil de spus dacă este atras sau nu de ea. Aşteptarea unei confirmări din partea lui ar o fi o tortură. Cu toate acestea, dacă se acordă suficientă atenţie...

Este partenerul dumneavoastră predispus la infidelitate?

În urma studiilor efectuate, s-a constatat că 50-60% dintre bărbații însurați și-au înșelat cel puțin o dată partenerele de viață. Vreți să știți cum identificați un soț infidel? Iată 10 semne care pot indica faptul că vă poate înșela...

Alimente cu proprietăți contraceptive

Persoanele interesate de contracepția naturală pot consuma alimente cu proprietăți contraceptive. Acestea conțin niște substanțe care influențează nivelul hormonilor – nivelul testosteronului la femei și...
Publicitate