Home « fashion & style « Ce spune culoarea ojei despre tine

Ce spune culoarea ojei despre tine

Adaugat pe 04 aprilie 2013

oja rozCu o varietate de nuanţe disponibile pentru lacul de unghii, alegerea nuanţei potrivite este o decizie destul de dificil de luat. Ştiaţi că nuanţa ojei poate spune multe despre persoana care o poartă? Pentru a face mai facilă alegerea culorii potrivite pentru dumneavoastră, citiţi în continuare:

Nuanţe deschise

Vă place simplitatea şi sunteţi mai rezervată. Vă adaptaţi mediului în care trăiţi şi nu vă place să vă complicaţi. Optaţi pentru culori deschise pentru a le putea potrivi oricărei ţinute sau ocazii.

Ojă cu sclipici

Vă place să flirtaţi într-un mod subtil. Sunteţi o persoană simplă, draguţă, dar foarte încrezătoare în forţele proprii. Vă place să fiţi observată, iar în cele din urmă veţi opta pentru oja roşie, care este mai îndrăzneaţă.

Ojă roşie

Această culoare sugerează atracţie şi încredere. Nu vă simţiţi incomod dacă sunteţi în centrul atenţiei, dimpotrivă - adoraţi asta. Sunteţi încrezătoare, depăşind perioada în care îndrăzneaţi să purtaţi un ruj roşu doar la o întâlnire seara în oraş. Bucuraţi-vă la maxim de încrederea pe care o emanaţi!

Ojă neagră

Oja neagră poate indica faptul că vă place muzica şi stilul rock sau că urmăriţi tendinţele în modă. Nu doriţi să aveţi un aspect comun, ci un look mereu în trend.

Ojă neon

Vă place să fiţi în centrul atenţiei. Vă asiguraţi că sunteţi mereu auzită şi că nu treceţi vreodată neobservată. Vă place să vă asumaţi riscuri şi să atrageţi atenţia.

www.lovelyish.com

Comentarii

Articole similare

Tehnici de flirt pentru fetele timide

Flirtul pare un act natural pentru anumite persoane, însă acest lucru nu este valabil pentru persoanele timide. Acestora le este teamă să abordeze persoana de care sunt interesați, deoarece cred că vor fi refuzațe...

Efectele toxice ale lacului de unghii

Lacul de unghii şi dizolvantul se numără printre cele mai toxice produse de înfrumuseţare. Chiar şi mirosul atât de puternic indică faptul că oja sau lacul de unghii conţine chimicale foarte dăunătoare...
Publicitate