Home « Relaţii « Ce haine purtăm la prima întâlnire

Ce haine purtăm la prima întâlnire

Adaugat pe 02 mai 2013

haine prima intalnire Vă întrebaţi ce anume ar trebui să purtaţi la prima întâlnire? A şti ce evstimentaţie este adecvată primei întâlniri poate face diferenţa între a lăsa o impresie bună sau a considera întâlnirea o cauză pierdută.

Ce purtăm la prima întâlnire

Alegerea vestimentaţiei poate fi foarte confuză, dar dacă ştiţi ce ar trebui să purtaţi la o întâlnire, o să alegeţi cu încredere ţinuta. Încercaţi să nu optaţi pentru piese de vestimentaţie plictisitoare, ci alegeţi o ţinută interesantă şi atractivă. 

Sunt o multitudine de aspecte pe care le puteţi respecta pentru a arăta bine la o întâlnire. Puteţi opta pentru piesele preferate de vestimentaţie, cu condiţia ca acestea să fie potrivite ocaziei şi locului în care aveţi întâlnirea. Dacă alegeţi un tricou şi jeanşi, sau pentru o ţinută compusă din bluză şi fustă, vă veţi simţi confortabil, relaxată, însă această opţiune nu spune prea multe despre dumneavoastră. Purtaţi haine comode, dar adăugaţi elemente care vă definesc: o brăţară, un accesoriu pentru păr, pantofi deosebiţi etc.

Ce anume place persoanei cu care aveţi întâlnire?

Dacă ştiţi că îi plac fetele care poartă o anumită culoare, încercaţi să purtaţi un articol pe gustul lui, care să îi atragă atenţia. Va observa şi va aprecia că v-aţi dat silinţa pentru a fi pe placul lui.

Haine care vă fac să vă simţiţi confortabil

Cu toţii avem haine care ne fac să ne simţim bine şi să arătăm bine. Aveţi si dumneavoastră o bluză sau o pereche de jeanşi pe care o preferaţi,  nu? Dacă nu ştiţi ce anume să purtaţi, cea mai bună opţiune este să alegeţi o ţinută pe care o îndrăgiţi deja.

Accentuaţi calităţile

Cu siguranţă vă place în mod special o anumită parte a fizicului dumneavoastră. Poate fi vorba despre coapse rotunde, picioare lungi sau orice altceva. Purtaţi haine care să accentueze calităţile fizice, simţindu-vă astfel mai încrezătoare şi mai atractivă.

Ce anume trebuie evitat

Trebuie să evidenţiaţi calităţile, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să expuneţi prea multă piele. Evitaţi hainele foarte decoltate sau prea mulate, deoarece persoana cu care aveţi întâlnire s-ar putea simţi incomod. Este abia prima întâlnire - veţi avea suficient timp pe viitor pentru a afişa mai multă piele. Jucaţi corect!

În încercarea de a impresiona, nu exageraţi cu machiajul sau cu accesoriile. Purtaţi un machiaj discret şi un număr minim de accesorii. Folosiţi aceste sfaturi pentru a face o impresie bună la prima întâlnire şi nu uitaţi să alegeţi haine confortabile, dar de calitate!

Sursa: - lovepanky.com Sursa - Sursa foto: sheknows.com

Comentarii

Articole similare

Tehnici de flirt pentru fetele timide

Flirtul pare un act natural pentru anumite persoane, însă acest lucru nu este valabil pentru persoanele timide. Acestora le este teamă să abordeze persoana de care sunt interesați, deoarece cred că vor fi refuzațe...

Cine plătește nota la întâlnire

În prezent, majoritatea problemelor sunt relaționate de bani. Cine plătește, bărbatul sau femeia? Când? Când aveți o relație de durată, știți cum împărțiți cheltuielile, însă, este dificil de știut la începutul unei relații...

Conversaţia perfectă la prima întâlnire

Doriţi să impresionaţi persoana cu care vă întâlniţi încă din primele minute? Citiţi în continuare articolul pentru a descopri câteva trucuri pentru o întâlnire perfectă!...
Publicitate