Home « fashion & style « Ce haine purtăm – în funcție de forma corpului (1)

Ce haine purtăm – în funcție de forma corpului (1)

Adaugat pe 05 februarie 2014

Hainele reprezintă o modalitate facilă de a vă pune în valoare, de a căpăta încredere în propria persoană și de a ne crea o imagine. Indiferent de forma corpului dumneavoastră, există articole vestimentare care să vă evidențieze calitățile și să estompeze defectele.

haine potrivite

Nu vă limitați doar la mărimea hainelor atunci când faceți noi achiziții, și analizați dacă forma pieselor de care sunteți interesată vă avantajează. Iată la ce aspecte trebuie să fiți atentă, în funcție de forma corpului dumneavoastră:

1. Corp în formă de pară (sau triunghi cu vârful în sus)

haine potrivite

Dacă aveți o astfel de formă a corpului, înseamnă că partea inferioară a corpului este mai voluminoasă (șoldurile, posteriorul și coapsele). Este o formă foarte feminină și atractivă dacă sunt alese hainele potrivite.

- Ce haine vi se potrivesc

 • haine potrivite Fustele în formă de A, cu lungime deasupra genunchiului, vor evideția frumusețea picioarelor dumneavoastră.
 • Tocurile fac minuni pentru această formă a corpului, deoarece subțiază partea inferioară a corpului - veți părea mai înaltă. Dacă nu vă simțiți confortabil când purtați tocuri, alegeți încălțăminte cu talpă tip platformă .
 • Curelele sunt recomandate pentru un corp în formă de pară, deoarece evidențiază talia subțire și dau iluzia unei forme tip clepsidră.
 • Asigurați-vă că alegeți mărimea sutienului corect și optați pentru variantele cu push-up pentru mai mult volum și pentru a echilibra proporțiile.
 • Purtați cercei și coliere interesante, care să atragă atenția în partea de sus a corpului.

- Ce haine să evitați

 • Renunțați la jeanșii mulați și optați pentru pantaloni evazați sau drepți.
 • Evitați fustele prea mulate sau din materiale prea subțiri, cum ar fi mătasea. Acestea dau senzația de șolduri prea mari.

2. Corp cu formă de triunghi inversat (cu vârful în jos)

haine potrivite

Dacă aveți spatele și umerii lați, atunci forma corpului dumneavoastră este de triunghi inversat. Probabil aveți o talie normală și șolduri mai subțiri există o multitudine de stiluri vestimentare care vi se potrivesc! Va trebui doar să acordați o importanță sporită alegerii de bluze potrivite, pentru a evita un look cu aer masculin.

- Ce haine vi se potrivesc

 • haine potrivite Bluzele cu decolteu în V vor atrage atenția asupra pieptului și vor distrage atenția de la umeri.
 • Rochiile petrecute, din materiale subțiri precum jerseul, subțiază talia și dau iluzia unui look feminin, mai echilibrat.
 • Fustele potrivite sunt cele voluminoase sau în formă de gogoșar, deoarece acestea adaugă volum în jumătatea inferioară a corpului.
 • Purtați culori și imprimeuri luminoase în partea inferioară a corpului, pentru a o evidenția și a crea un aspect echilibrat cu partea superioară.
 • Bluzele și tricourile cu elemente care atrag atenția, și care estompează aspectul umerilor lați.

- Ce haine să evitați

 • Evitați jachetele cu umeri întăriți, rigizi și rochiile sau bluzele pe gât, deoarece acestea fac partea superioară a corpului să pară mai voluminoasă.
 • Evitați tricourile polo și puloverele groase, deoarece acestea adaugă volum în zona în care nu doriți.
 • Va trebui să evitați sutienele prea strâmte, deoarece acestea dau impresia de spate gras.

» Citiți și "Ce haine purtăm – în funcție de forma corpului (2)"

Sursa: sheknows.ca
Sursa foto: sheknows.com - dresswithpress.com - 20dresses.com

Comentarii

Articole similare

Cum ne îmbrăcăm la un festival de muzică

Creați o ținută de vestimentară demnă de invidiat, pentru cel mai tare festival al verii! Aflați în continuare care sunt cele mai interesante look-uri pentru un festival în sezonul cald...

Cum purtăm rochiile tricotate

Rochia tricotată reprezintă un articol de îmbrăcăminte versatil, care poate fi purtat într-o multitudine de moduri. Este foarte confortabilă și poate...

Ce se poartă în sezonul toamnă / iarnă 2014

O dată cu venirea toamnei, trebuie să ne refacem stocul de pulovere călduroase și viu colorate și să ne cumpărăm încălțări noi. În 2014, se poartă hainele de un albastru electric...

Cum purtăm hainele și accesoriile în nuanțe de galben

Dacă ținutele dumneavoastră au nevoie de prospețime, încercați să inserați elemente în nuanțe de galben. Nu trebuie să exagerați, deoarece prea mult galben poate avea un efect nedorit. Cu câteva detalii...

Ce haine se poartă în vara 2014

Chiar dacă v-ați informat deja cu privire la ceea ce se poartă în primăvara/ vara anului 2014, în acest articol veți descoperi ce articole vestimentare pot fi purtate cu ușurință de orice femeie...

Cum purtăm o pălărie

Indiferent dacă vreți să purtați o fedora, o pălărie de soare sau o pălărie fashion, trebuie să respectați aceleași reguli. Pentru a alege pălăria potrivită, trebuie să se ia în considerare forma...
Publicitate