Home « fashion & style « Ce culori purtăm la birou

Ce culori purtăm la birou

Adaugat pe 29 ianuarie 2014

culori serviciu Alegerea culorilor potrivite pentru ţinuta de serviciu reprezintă un aspect esenţial pentru o ţinută de succes. În continuare veţi descoperi care sunt culorile recomandate pentru serviciu şi ce nuanţe ar trebui să le păstraţi pentru alte ocazii, cum ar fi un cocktail sau o seară în oraş.

Bleumarin

Bleumarinul este o culoare în tendinţe şi se numără printre cele mai potrivite nuanţe pentru ţinuta vestimentară purtată la birou. Bleumarinul poate părea o nuanţă plictisitoare pentru anumite persoane, dar sugerează încredere, stabilitate şi loialitate.

Optaţi pentru o fustă creion şi combinaţi-o cu pantofi şi o jachetă în nuanţe nude. De obicei, femeile care poartă bleumarin sunt percepute ca fiind serioase şi profesioniste.

Negru

Nu subestimaţi puterea negrului. Acesta poate fi purtat cu succes la serviciu, dar şi cu alte ocazii. Puteţi obţine un look interesant combinând o rochie neagră şi o jachetă în tendinţe.

De asemenea, un costum negru cu o cămaşă interesantă ar putea reprezenta o opţiune potrivită pentru o ţinută care exprimă încredere şi responsabilitate la birou.

culori serviciuBej

Bejul reprezintă o nuanţă neutră, perfectă pentru o ţinută office. Acesta semnifică simplitate, încredere şi responsabilitate. Nu este o nuanţă care să iasă în evidenţă, motiv pentru care veţi avea un aspect clasic, profesional, plin de încredere.

Alb

Albul este întotdeauna o alegere inspirată. inclusiv la birou. Este o culoare versatilă, putând fi combinată cu orice. Albul inspiră încredere, un stil clasic şi curăţenie - aceste aspecte fiind considerate agreabile şi profesionale în acelaşi timp.

culori serviciuRoşu

Roşul este o culoare excelentă pentru birou, însă trebuie combinată atent cu alte nuanţe, pentru a nu atrage foarte mult atenţia. Roşul sugerează curaj, spirit de conducător şi încredere.

Maro

culori serviciu Maroul este o nuanţă neutră, potrivită pentru ţinuta purtată la serviciu. Se aseamănă cu negrul, este o culoare profesională şi poate fi pusă în valoare de accesoriile potrivite sau de o bluză într-o nuanţă mai vibrantă.

Kaki

Nuanţa kaki este uşor de purtat la serviciu, conferindu-vă un aer profesional. Se potriveşte de minune cu celelalte culori recomandate pentru ţinuta la birou: maro, negru, alb, bleumarin, roşu şi bej.

Pentru a avea un aspect profesional, nu purtaţi articole vestimentare foarte colorate. Puteţi adăuga un plus de culoare ţinutei folosind o eşarfă, o curea sau alte accesorii. Doriţi să aveţi un look profesional şi vreţi ca şeful să creadă că vă interesează mai mult moda decât munca de la serviciu.

Sursa: fashion.allwomenstalk.com
Sursa foto: flooks.net

Comentarii

Articole similare

Culori în tendințe - vara 2015

Oscilați între alb sau culori intense? În vara anului 2015, vedete podiumurilor a fost cu siguranță albul. Cu toate acestea, vara aceasta nu va fi una într-o singură...

Ce haine se poartă în vara 2014

Chiar dacă v-ați informat deja cu privire la ceea ce se poartă în primăvara/ vara anului 2014, în acest articol veți descoperi ce articole vestimentare pot fi purtate cu ușurință de orice femeie...

Cele mai interesante tipuri de ochelari de soare

Înainte de a deveni un succes în întreaga lume, majoritatea ochelarilor de soare erau purtați de vedetele culturii pop, pentru a-și crea un aspect iconic. Ochelarii de soare, de la cei în formă de ochi de pisică...

Cum accesorizăm o ținută plictisitoare

Sunteți în căutarea unor trucuri care să condimenteze puțin ținutele dumneavoastră? Acestea pot fi transformate foarte ușor dacă adăugați aceesoriile potrivite! Pentru a adăuga puțină savoare ținutei, puteți adăuga...

Cum alegem o rochie neagră potrivită

Fiecare doamnă are nevoie de o rochie neagră pe care să se poată baza în orice moment. Cu toate acestea, nu toate rochiile negre se potrivesc oricărui stil vestimentar, motiv pentru care o rochie neagră trebuie aleasă cu atenție...

Procrastinarea - un obicei des întâlnit

Procrastinarea reprezintă alegerea oamenilor de a amâna sau evita ceva ce ar trebui să facă. Această alegere poate fi conștientă sau inconștientă. De obicei, oamenii continuă...
Publicitate