Home « Relaţii « Alegerea cadoului potrivit pentru un bărbat

Alegerea cadoului potrivit pentru un bărbat

Adaugat pe 06 ianuarie 2014

cadou pentru el A alege cadoul potrivit pentru un bărbat nu este prea dificil dacă îi cunoașteți hobby-urile și "jucăriile" preferate. Dacă nu știți ce să îi oferiți, optați pentru ceva practic, care să îi folosească la muncă, studiu sau pentru relaxare: ustensile, bilete la competiții sportive sau cărți. Nu optați pentru îmbrăcăminte și nici pentru obiecte de decor.

Dacă vreți să faceți cadou unei persoane dragi sau iubitului, îi puteți cumpăra ceva care să îi amintească de momentele speciale pe care le-ați petrecut împreună.
 

Pași de urmat în alegerea cadoului:

1. Nu ezitați să îl întrebați ce își dorește

Daca doriți să îl surprindeți, fiți atent(ă) la subiectele sale preferate și "luați notițe", pentru a alege un cadou în concordanță cu dorințele sale actuale.

2. Analizați stilul de viață al bărbatului

Este un fan al sporturilor? Este obsedat de muncă? Este student? Îi plac petrecerile? Este interesat de fitness și de alimentația sănătoasă? Acestea sunt categorii destul de vaste, dar vor reprezenta un punct de început.

3. Gândiți-vă la vârsta și statusul lui financiar

Dacă își poate permite orice, va trebui să optați pentru un item valoros și nu pentru mai multe obiecte inferioare. Pe de altă parte, dacă își poate permite tot ceea ce își dorește, nu ezitați să optați pentru un obiect cu valoare sentimentală - anumite lucruri nu pot fi cumpărate cu bani.

4. Faceți prăjituri – este o idee foarte bună!

cadou pentru elVa fi un cadou foarte apreciat! Împachetați prăjiturile într-un mod atrăgător și atașați o felicitare pentru acea persoană specială.

5. Analizați-vă bugetul și gândiți-vă cât ar trebui să cheltuiți, în funcție de relația pe care o aveți

Nu ar trebui să oferiți un cadou prea scump, decât dacă sunteți rude sau prieteni foarte buni. Unii bărbați se pot simți stânjeniți dacă primesc un cadou prea scump de la o simplă cunoștință.

6. Optați pentru cadouri relaționate cu pasiunile lui

De exemplu, dacă bărbatul căruia doriți să îi faceți un cadou este scafandru, îi puteți achiziționa o revistă recent publicată pe această temă. Dacă este pasionat de fotografia digitală, un card de memorie va fi primit cu bucurie. (Va trebui să știți ce tip de card folosește camera lui foto și să îi cumpărați unul de minim 1-2 gigabytes).

7. Dacă este egoist, optați pentru un obiect cu numele lui gravat

8. Dacă îi place să petreacă, îi puteți oferi un card pentru membri VIP în unul dintre barurile sau cluburile lui preferate

9. Dacă este un fan al sporturilor, nu puteți da greș dacă îi faceți cadou un bilet la un eveniment sau un obiect cu autograful unui jucător pe care îl admiră

Pentru obiecte cu autograf puteți căuta online licitații. (Va trebui să luați în considerare și faptul că nu orice bărbat este un fan al sporturilor.)

10. Dacă îi place muzica, îi puteți oferi un bilet la un spectacol sau concert cu genul său preferat de muzică

11. Dacă nu aveți nicio idee despre preferițele sale sau nu aveți timp, optați pentru un cadou obișnuit

Optați pentru un tricou, cosmetice pentru bărbați, eșarfă etc. Dacă este vorba despre cel mai bun prieten, îi puteți cumăra prăjitura preferată, puteți aduce niște filme și vă puteți petrece timpul împreună.

Sursa: wikihow.com
Sursa foto: christmasxcite.com

Comentarii

Articole similare

Oportunitatea Oriflame

V-ați propus ca anul 2016 să fie unul productiv, în care să vă dezvoltați atât pe plan personal, cât și pe plan profesional? Compania Oriflame vă oferă o soluție facilă de a vă împlini rezoluțiile...

Tradiții de Revelion din întreaga lume

Cu ocazia Anului Nou, întreaga lume sărbătorește într=un mod specific. La trecerea dintre ani, în funcție de zona din care provin, oamenii au tradiții interesante, diferite:

De ce înșeală bărbații

Vă întrebați ce anume determină bărbații să înșele partenerele? Există o multitudine de motive. Oricât de mult ne-ar displacea să recunoaștem, bărbații au un instinct natural...

Compatibilitatea în dragoste

Pentru a calcula dacă sunteți sau nu compatibil în dragoste cu o altă persoană, există mai mulți factori pe care trebuie să îi analizați. Este important să țineți seama de acești factori, înainte de a...

Cum facem un bărbat fericit

Vă doriți să fiți femeia perfectă pentru bărbatul dumneavoastră? Iată ce își dorește de la dumneavoastră și cum puteți să îl faceți fericit, respectând câțiva pași simpli. O relație...

Lucruri pe care oricine ar trebui să le cunoască despre o relație

1. Trebuie să apreciați aceleași valori. Dacă aveți opinii diferite despre Coldplay sau dacă mergeți la somn la ore diferite, este în regulă. Însă, nicio relație nu poate supraviețui pe termen lung dacă...
Publicitate